Spypoint FLEX-S egy pillantásra:


Spypoint Wild Camera Flex -s - A vadon élő állatok megfigyeléseinek társai

A spypoint vad kamera flex-s tökéletes társ mindenkinek, aki meg akarja érteni a természetet és a lakosait. Ez nem csak műszaki remekmű, hanem hatékony eszköz a professzionális és hobbi természetmegfigyelők számára is.

Rendkívüli 36 megapixeles felbontással és 0,3 másodperces villám -gyors felszabadulási sebességgel a vad kamera biztosítja a kristálytiszta és éles képeket. Figyelemre méltó 30 méteres felvételi és villámtartótartományt kínál, ami a távolsági megfigyelések első választása. Ezenkívül a rugalmas trigger adaptálja a kamera reakciósebességét a környezethez, hogy mindig biztosítsa a tökéletes képet.

A spypoint vad kamera flex-s nem csupán egy egyszerű vad kamera. A beépített lítium-ion akkumulátornak köszönhetően lényegesen hosszabb távú, mint a hagyományos modellek. Fotó- és videofelvétel teljes HD 1080p-ban hang- és távirányítású firmware-frissítésekkel teszik a kamera működését különösen egyszerűen és kényelmessé.

A vad kamera csúcskategóriás antennával és egy modemmel is van felszerelve, amely automatikusan rögzíti a legerősebb hálózatot. Akár a pusztában, akár a városi térségben, a Spypoint Wild Camera Flex-S megbízható kapcsolatot és első osztályú teljesítményt biztosít.

Áttekintés:

  • 36 megapixel felbontás
  • 0,3 másodperc felszabadulási sebesség
  • 30 m regisztrációs és villámtartási tartomány
  • Hosszú távon egy beépített lítium-ion akkumulátoron keresztül
  • Teljes HD 1080p fotó- és video -átvitel
  • A távirányítású firmware-frissítések

Műszaki adatok:

  • Felbontás: 36 megapixeles
  • Futási sebesség: 0,3 másodperc
  • Covering and Lightning Tartomány: 30 m
  • Akkumulátor: beépített lítium-ion akkumulátor
  • Videó: Teljes HD 1080p hanggal
  • Hálózat: Automatikus hálózat kiválasztása

A kézbesítés hatálya:

1x Spypoint Wild Camera Flex-S

GYIK:

A spypoint vad kamera hajlékony-e-e a beállításhoz? a kamera.

A Spypoint Wild Camera Flex-S videók és fotók átvihetnek?

Gyártó "SPYPOINT"

Spypoint wildlife camera

Spypoint is a manufacturer of wildlife cameras and associated equipment that is characterised by innovative technologies such as patented solar technology and antler detection.

They offer flexible and free data plans, allow you to upgrade older cameras and offer quick and easy activation. The product spectrum ranges from classic wildlife cameras to top models with the most advanced technologies. The Spypoint Insiders Club offers additional benefits such as discounts and an improved buck tracking function.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


Spypoint LIT-22 lítium akkumulátor
Spypoint lítium-csőnyegű lit-22: nagyobb teljesítmény a Flex Trail Camera-hoz Ha megoldást keres a Flex Trail kamera autonómiájának növelésére, akkor a spypoint lítium-liter-22 tökéletes az Ön számára. Ez a kiegészítők tökéletes társok a készülékhez, és biztosítják az optimális működést a látogatások közötti hosszabb ideig. A spypoint lit-22 egy 7,4 V-os, 5,4Ah lítium akkumulátor, amely könnyen használható, amint a szabványos akkumulátor rekeszet eltávolítják. Megváltoztathat az akkumulátor rekesz és a LIT-22 használata között a látogatások során, vagy vásárolhat néhány LIT-22 akkumulátort, hogy egész évben folyamatosan üzemeltesse a nyomvonalú kamerát egy újratölthető opcióval. A spypoint lit-22 esetén az akkumulátor élettartama szignifikánsan hosszabb lesz, mint a normál lúgos vagy lítium akkumulátorok. Az idő múlásával ez a megoldás sokkal költséghatékonyabbnak bizonyul a nyomvonal-kamera tápegysége számára. Ne várjon, adja meg a Flex Trail kamerájának az energiát, amelyet megérdemel a Spypoint lítium-csiszolás lit-22-vel! Áttekintés: kompatibilis a Flex Trail kamerával 7,4 volt teljesítmény 5,4 amper órás autonómia AC AC töltő kábel a kézbesítés hatályába tartozik Változás a szokásos akkumulátor -rekesz segítségével Műszaki adatok: Feszültség: 7,4 Volt Ampere órák: 5.4 Ah A kézbesítés hatálya: 1x Spypoint lítium-csekély LIT-222 a Flex Trail Camera-hoz GYIK A Spypoint lítium akkumulátor könnyen telepíthető? Igen, a telepítés egyszerű, és a szokásos akkumulátor beillesztésének eltávolításával történik a Flex Trail kamera. Mennyi ideig tart a spypoint lit-22 akkumulátor? Az akkumulátor élettartama szignifikánsan hosszabb, mint az alkáli vagy lítium akkumulátorok normál halmazához.

38 866 Ft*
Spypoint rögzítőcsavar MA-500
Spypoint összeszerelő csavar MA-500: Keresse meg a tökéletes szöget a felvételekhez A facsavar még könnyebbé teszi a tökéletes szög megtalálását a felvételekhez. A csavarnak köszönhetően a kamerát 360 ° -ra fordíthatja, és 90 ° -ra dönthet. Ez lehetővé teszi, hogy gyorsan adaptálja a fényképezőgépet a környezethez. A spypoint Monta csavar MA-500 ideális kiegészítő, hogy az optimumot kihozza a fényképezőgépből, és a lehető legjobb képeket és videókat kapja. Az összeszerelő csavar minden olyan kamerához alkalmas, amelynek standard állványszálú (5/8 hüvelyk) van. Ez az univerzális kompatibilitás változatos választást kínál mindenféle fotós és videoográfus számára. Nem számít, hogy profi vagy csak a fényképezéssel kezdi, a spypoint Monta csavar MA-500 értékes eszköz lesz az Ön számára felszerelés legyen. Áttekintés: A kamera forgása 360 ° -ot és 90 ° -ig terjedő hajlamot tesz lehetővé. Ideális a kamera gyors beállításához a környezetbe Minden kamerához alkalmas, szabványos állványszálú (5/8 hüvelyk) A kézbesítés hatálya: 1x Spypoint összeszerelő csavar MA-500 GYIK A spypoint összeszerelő csavar MA-500-at nehéz telepíteni? Nem, az összeszerelő csavart könnyen telepíthető, és nem igényel semmilyen speciális eszközt vagy tudást. rögzíthető -e az összeszerelő csavar bármilyen fa típusához? Igen, az összeszerelő csavart a legtöbb fafajhoz rögzíthető, mindaddig, amíg a fa elég stabil ahhoz, hogy a kamerát viselje.

19 414 Ft*
Spypoint Solar Power Bank
Spypoint napelem lítium akkumulátorral: Hatékony és fenntartható energiaforrás a fényképezőgéphez A spypoint napelem lítium akkumulátorral kombinálja a napelemes modult és a lítium akkumulátort a kompakt kialakításában. Ez a kombináció teljesíti a fényképezőgép folyamatos energiaforrásának funkcióját, különösen olyan távoli területeken, amelyeket ritkán látogathat meg. A napelemes panelen az a különleges dolog, hogy folyamatosan tölti az integrált 15 000 mAh lítium akkumulátort . Ez azt jelenti, hogy a fényképezőgép hónapokig futhat anélkül, hogy aggódnia kellene az akkumulátor megváltozása miatt. Négy különböző kimeneti kábellel is van felszerelve, így könnyen csatlakoztathatja a fényképezőgépet a Spypoint Solar Power Bank SPLB-22-hez, függetlenül a kameragyártótól. A napelem és a lítium akkumulátor nagy minőségű, robusztus anyagokból készül, amelyek hosszú élettartamot és nagy teljesítményt biztosítanak. Áttekintés: A kompakt kialakítás kombinálva egy napenergia -modulban és a lítium akkumulátorban Az integrált 15 000 mAh lítium akkumulátor folyamatos töltése Négy különböző indító kábelt tartalmaz az egyes kamerákhoz való csatlakozáshoz Műszaki adatok: 12 V lítium akkumulátor 10W 15 000 mah 4 LED betöltési elemek Napenergia terület: 24,5 cm x 23,5 cm A kézbesítés hatálya: 1x Spypoint napelem lítium akkumulátorral 1x 1,5 mm kimeneti kábel a Spypoint vad kamerákhoz 1x DC áramkábel 1x összeszerelési agy 1x USB-C-USB-C kimeneti kábel 1x USB Micro-B kimeneti kábel 1x USB-A-USB-C kimeneti kábel GYIK Hogyan telepíthetem a Spypoint napelemet lítium akkumulátorral? A telepítés a hely és a kameramodelltől függően változhat. Javasoljuk, hogy figyelje meg a zárt telepítési utasításokat. Mennyi ideig lehet a Spypoint napelemet lítium akkumulátorral tölteni? A kifejezés a nap sugaraitól és a kamerafogyasztástól függően változhat. Általában azonban a fényképezőgépe hónapokig teljes terheléssel futhat.

69 990 Ft*