MagicBrush ManeCare szőrfényező spray 5 liter egy pillantásra:


sörény és prémes fényes spray -manecare 5 liter - sugárzó ragyogáshoz és egyszerű gondozáshoz

A sörény és a prémes fényes spray-manecare megvédi a bőrt és a szőrét a szárazságtól egy speciális nedvességkomplexummal (D-Panthenol komplex). Ezenkívül egy speciális kozmetikai komplexet is tartalmaz, amely javítja a nedves és száraz haj fésülését, és megakadályozza a haj törését vagy szőnyegét, amikor kefék vagy fésülnek.

A sörény és a prémes fényes permetezésű manecare segítségével megkönnyítik a sörény és a farok hajmosását. A prém fényes spray -jének és a hosszú hajú kondicionálóként a termékben teljes ápolási megoldást kínál. A spray -nek kellemes illata van, és gazdag mandulaolajjal van felszerelve a lószőr gondozására.

A sörény és a prémes fényes spray -maneCare különösen alkalmas a lovas tulajdonosok és lovas rajongók számára, akik egyszerű és hatékony gondozást keresnek a lovaik sörénye és szőrme számára. Sok órán keresztül selymes ragyogást ad a szőrnek.

Áttekintés:

  • Védi a bőrt és a szőrét a szárazságtól
  • Javítja a nedves és száraz haj kombinációját
  • megkönnyíti a fogmosást és az ápolást
  • fényes spray és kondicionáló a -ben
  • Selymes fényt ad a szőrnek

Műszaki adatok:

  • Tartalom: 5 liter
  • További összetevők: mandulaolaj, D-Pantenol

A kézbesítés hatálya:

1x sörény és prémes fényes spray -manecare 5 liter

GYIK

Mit lehet a sörény és a szőrme fényes permetezése a manecare 5 liter?
A spray védi a bőrt és a szőrét a szárazságtól, javítja a nedves és száraz haj kombinációját, és megkönnyíti a kefét és a fokozódást. Ugyanakkor selymes ragyogást ad a szőrnek, és mandulaolajjal fenntartja.

Kinek a sörény és a szőrme fényes spray -maneCare különösen alkalmas?
A spray különösen alkalmas azoknak a lovas tulajdonosoknak és a lovas rajongóknak, akik egyszerű és hatékony gondozást keresnek a lovaik sörénye és szőrme miatt.

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.