Ugrás a fő tartalomra

Bucas Buzz-Off X légytakaró lovaknak Full-Neck

Legyek elleni lótakaró a kiváló UV- és rovarvédelemért.

A Buzz-Off X lótakaró a Bucas speciálisan kifejlesztett, extra mélyen szabott légytakaró-sorozata. Véd a legyek és más rovarok ellen, és kiváló UV-védelmet is nyújt. A légytakaró lovaknak extra finom hálós, könnyű anyagból készült, amely távol tartja a legyeket, és védi a szőrzetet a naptól.

A haspánt a ló teljes hasát befedi, és ezen a területen is optimális védelmet nyújt a legyek és más rovarok ellen. A farokpánt a farokcsontot is védi.

Az extra hosszú szabás és a rendkívül finoman hálós anyag nemcsak optimális védelmet, hanem kellemes légáramlást is biztosít a ló lábai körül.

A Bucas Buzz-Off X légytakaró 115 - 165 cm-es méretben (háthossz) kapható.

Áttekintés:

  • Extra alacsonyan szabott lótakaró
  • Kiváló UV-védelmet biztosít
  • Finom hálós, könnyű hálós szövet
  • Védi a ló hasát is
  • Meghosszabbított nyakrész fülkivágással
  • Kényelmes mellkasi zárással
  • Farokpánt a farokcsont védelmére
  • Optimális illeszkedés

Méretek:

  • 115 - 165 cm (háthossz cm-ben)

Szín:

  • Ezüst

Szállítási tételek:

1x Bucas Buzz-Off X légytakaró Full-Neck

Jellemzők: Haspánt, Légáteresztő, UV-védelem
Nyaki rész: Nyakrésszel
Évszak: Nyár, Tavasz
Állatfajok:
Adatok a gyártó szerint. A hibák és változtatások fenntartva.

0 az 0 értékelésből

Átlagos értékelés 0 a 5 csillagból

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


YouTube

A Bucas lótakarók optimális védelmet és kényelmet kínálnak lovának az innovatív technológia és a kiváló minőségű anyagok révén. A Bucas 1981 óta képviseli a műszakilag kiváló minőségű takarókat, amelyek kiemelkednek a szárazon maradás elvüknek köszönhetően, amelyek hatékonyan vezetik el az izzadságot és a nedvességet. Az olyan forradalmi formatervezési minták, mint a Buzz-Off Zebra teljes nyakú légy takaró és a Recuptex terápiás takaró, amelyek elősegítik a gyógyulást és a vérkeringést, egyedivé teszik a Bucas-t. Mindegy, hogy tél vagy nyár – a Bucas-szal minden időjárási körülményre felkészült. Fedezze fel a sokoldalú Bucas lótakarókat az Agrarzone-ban, és fektessen be lova jólétébe.

    Choose accessories

    %
    Bucas mennyezeti mosószer 250 ml
    Bucas mennyezeti mosószer 250 ml
    Optimális mennyezettisztítás a Bucas 250 ml-es mennyezettisztítóval Fedezze fel a Bucas takarómosószert, amelyet kifejezetten az összes vízálló és vízlepergető lótakaró optimális ápolására és tisztítására fejlesztettek ki. Ez a mosószer garantálja lótakaróinak hosszú élettartamát és funkcionalitását, valamint kifogástalan tisztaságot. Speciális összetételének köszönhetően a Bucas mennyezeti mosogatószer ideális társ kézi vagy gépi mosáshoz maximum 30 °C-on. Mindössze 25 ml mosószer 10 liter vízhez vagy 50 ml 4,5 kg száraz ruhadarabhoz hatékony és alapos tisztítást tesz lehetővé. A Bucas takarómosó különösen alkalmas mindenki számára, aki optimálisan szeretné ápolni lótakaróját és megőrizni a termékek teljesítményét. Ezután a takarókat szobahőmérsékleten meg kell szárítani. Kérjük, kerülje az öblítők vagy más vegyszerek használatát. Áttekintés: Kifejezetten vízálló és vízlepergető lótakarókhoz Hosszú élettartamot és funkcionalitást biztosít Ideális kézi vagy gépi mosáshoz 30 °C-ig Hatékony és alapos, mindössze 25 ml/10 l víz Tartalom: 250 ml Adagolás: 25 ml 10 l vízhez vagy 50 ml 4,5 kg száraz ruhaneműhöz < /li> Mosási hőmérséklet: maximum 30 °C  Szárítógéphez nem alkalmas Szállítási terjedelem: 1x Bucas mennyezeti tisztítószer 250 ml GYIK Hogyan használhatom a Bucas mennyezeti tisztítószert? 10 liter vízhez 25 ml mosószert, 4,5 kg száraz ruhadarabhoz pedig 50 ml-t használjon. Mosás maximum 30°C-on, és szárítsa szobahőmérsékleten. Használhatom a Bucas mennyezeti tisztítószert más termékekhez? A Bucas takarómosószert kifejezetten vízálló és vízlepergető Bucas termékek tisztítására fejlesztették ki, de más lótakarókhoz is használható.

    Tartalom: 0.25 Liter (20 724 Ft* / 1 Liter)

    5 181 Ft* 5 622 Ft* (7.84% mentve)
    %
    Bucas lótakaró kondicionáló 500 ml
    Bucas lótakaró kondicionáló 500 ml
    Bucas lótakaró kondicionáló 500 ml A Bucas lótakaró kondicionáló hatékonyan visszaállítja a lótakaró víztaszító tulajdonságait. Egyszerűen permetezze a takaró megtisztított külsejét, és a ló száraz és kényelmes marad. Ez a termék ideális minden lótulajdonos számára, aki értékeli a jól karbantartott felszerelést. A kezelés egyszerű és a hatás egyenletes. Áttekintés: Visszataszítja a víztaszító tulajdonságokat Könnyen használható Tartalma: 500 ml Alkalmazás: a mennyezeten kívül Szállítási terjedelem: 1x Bucas lótakaró kondicionáló 500 ml GYIK Mit csinál a Bucas lószőnyeg kondicionáló? Visszaállítja a lótakaró víztaszító tulajdonságait. Hogyan használják a Bucas lószőnyeg kondicionálót? Egyszerűen permetezzen a megtisztított mennyezet külső oldalára.

    Tartalom: 0.5 Liter (15 180 Ft* / 1 Liter)

    7 590 Ft* 8 835 Ft* (14.09% mentve)
    Ingyenes szállítás
    %
    Bucas lótakaró mosószer 5 liter
    Bucas lótakaró mosószer 5 liter
    Bucas lótakaró mosószer - 5 literes A Bucas Rug Wash ideális minden vízálló és vízlepergető lótakaróra és szövetre. Teljes körű garanciát vállal a Bucas termékekre, kizárólag az eredeti Bucas mosószer használata esetén. Ez a speciális foszfátmentes mosószer ideális minden Bucas lótakaróhoz. Bucas takaró mosószer 5 literes flakonban. A takarókat kézzel vagy legfeljebb 40 fokon kell mosni a gépben. Használjon 50 ml-t 4,5 kg száraz mosáshoz vagy 25 ml-t 10 liter vízhez. Ne szárítsa gépben vagy centrifugálással. Hagyja szobahőmérsékleten száradni. Ne használjon lágyítószert vagy más vegyi anyagokat. Made in Germany. Szállítási tételek: 1x Bucas lótakaró mosószer 5 liter

    Tartalom: 5 Liter (9 899 Ft* / 1 Liter)

    49 497 Ft* 58 232 Ft* (15% mentve)