Leovet Power Phaser rovarriasztó spray 2,5 literes kannában egy pillantásra:


  • Rovarölő spray utántöltő kanna
  • Stresszmentes legelős séták, lovaglás és szabadtéri edzések
  • 7 órás rovarmentes hatás
  • Tökéletesen kiegyensúlyozott összetevők
  • Bögölyök, legyek, kullancsok és szúnyogok ellen
  • Doppingmentes / ADMR-konform

Leovet Power Phaser rovarriasztó utántöltő 2500 ml-es kannában

A rendkívül hatékony rovarriasztó spray a bögöly, a legyek, a kullancsok és az összes szúnyog ellen.

A Leovet Power Phaser rovarriasztó spray legalább 7 órán át garantálja a hatékony riasztást minden rovar ellen. A Leovet Power Phaser rovarriasztó spray-vel még a melegebb évszakokban is stresszmentes a lovaglás, a szabadtéri edzés és a legelős séták. A lovaknak szánt bögöly- és légyriasztó hosszú hatástartamát az optimálisan kiegyensúlyozott összetevőknek köszönheti. Az izzasztó hatás jelentősen csökken a szőrzethez való tapadásnak köszönhetően. A Power Phaser rovarírtó spray-t a Svájci Trópusi Intézet tesztelte, és a hatástartamot több mint 7 órán keresztül igazolták.

A lovaknak szánt légyriasztó ADMR-konform / doppingmentes, ezért versenyen is engedélyezett.

Megjegyzés: A biocidek biztonságos használata érdekében használat előtt mindig olvassa el a címkét és a termékinformációkat.

Áttekintés:

  • Megbízható rovarriasztó utántöltő tartály 2500 ml
  • A Leovet Power Phaser rovarriasztó spray újratöltéséhez
  • Optimális hatás a tökéletesen kiegyensúlyozott összetevőknek köszönhetően
  • Stresszmentes legelős sétákat, lovaglásokat és edzéseket tesz lehetővé
  • Az izzadás hatása jelentősen csökken
  • 7 óra hatékonyság
  • A Svájci Trópusi Intézet által tesztelt
  • ADMR kompatibilis / doppingmentes - versenyeken is használható
  • Tartalom: 2500 ml

Szállítási tételek:

1x Leovet Power Phaser rovarriasztó utántöltő 2500 ml

Gyártó "leovet"

Leovet - hatékony lóápolás a legmagasabb Szinten.

A Leovet innovatív termékeivel több egészséget kap a ló, és kevesebb munkát a lovas, mindig is ez volt az Elképzelés. A lóápolási termékeket a Leovet cég lahnaui (DE) telephelyén fejlesztik és Gyártják. A saját laboratóriumunkban végzett folyamatos minőségellenőrzés biztosítja, hogy a termékek egyenletesen magas színvonalat Képviselnek. Ezt azért tudjuk elérni, mert laboratóriumunk személyzete és technikai felszerelései mindig a technológia és a tudomány élvonalában Vannak.

A Leovet pataápolási termékeket, speciális fajtáknak szánt speciális ápolószereket, hatékony lólégyriasztókat, az ápolt szőrzet és a tiszta hosszúszőrzet alapanyagát, regeneráló és jó közérzetet biztosító cikkeket, valamint bőrápolási kiegészítőket kínál a nyereg és a kantár Számára. A széles választék jelenleg Kb. 60 terméket tartalmaz a legkülönbözőbb igényekre, és Európa-szerte ismert és Népszerű.

Állatfajok:

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


%
Leovet Power Phaser rovarriasztó spray 550 ml
Leovet Power Phaser rovarriasztó spray lovaknak 550 ml Az abszolút hatékony rovarriasztó minden rovar ellen ló és lovas számára. A Leovet Power Phaser légyriasztó spray legalább 7 órán át garantálja a bögölyök, legyek, kullancsok és minden szúnyog elleni abszolút védelmet. A Leovet Power Phaser légyriasztó spray segítségével a lovaglás, a szabadtéri edzés és a legelős séták ismét stressz nélkül lehetségesek, még a melegebb évszakokban is. A lovaknak szánt bögöly- és légyriasztó hosszú hatástartamát a tökéletesen kiegyensúlyozott összetevőknek köszönheti. Az optimális tapadásnak köszönhetően jelentősen csökken az izzasztó hatás. A Power Phaser rovarriasztó spray-t a Svájci Trópusi Intézet tesztelte, és megerősítette a 7 órán át tartó hatékony hatástartamot. A lovaknak szánt légyriasztó szer megfelel az ADMR-nek, ezért versenyeken is engedélyezett. Megjegyzés: A biocidek biztonságos használata érdekében használat előtt mindig olvassa el a címkét és a termékinformációkat. Áttekintés: Megbízható rovarvédelem a ló és a lovas számára Optimális hatás a tökéletesen kiegyensúlyozott összetevőknek köszönhetően Stresszmentes legelős sétákat, lovaglásokat és edzéseket tesz lehetővé Ideális tapadás - az izzadás hatása jelentősen csökken 7 órás taszító hatás A Svájci Trópusi Intézet által tesztelt Doppingmentes / ADMR-konform - versenyeken is használható Szállítási tételek: 1x Leovet Power Phaser rovarriasztó spray lovaknak 550 ml

Tartalom: 0.55 Liter (14 998 Ft* / 1 Liter)

8 249 Ft* 9 412 Ft*
db.