hairtex Overall női S antracit egy pillantásra:


  • Keményedés elleni védelem istálló és egyéb környezet számára
  • Többrétegű - funkcionális szövet speciális membránnal
  • Légáteresztő, vízálló és klímaszabályozó
  • Első cipzár YKK-tól
  • Extra felszereltséggel hülgyek számára

hairtex overall női

Nincs kedve minden istállólátogatás után mosni vagy ruhát cserélni? A hairtex® Overall lehetővé teszi ezt!

Megvédi magát és ruháit a kellemetlen szagoktól, ha az istálló meglátogatása előtt egyszerűen felveszi a hairtex overallt. A speciális membrán megakadályozza a kellemetlen szagok bőrre és ruházatra jutását, akárcsak a bevált hairtex istálló sapkák. De nemcsak az istállóban, hanem sok más olyan környezetben is, ahol szagokkal kell megküzdeni, a hairtex istálló overall tökéletes megoldás.

A hairtex istálló ruha anyaga szél és időjárás esetén a szennyeződésektől, nedvességtől és portól egészen a bőrig véd. Az YKK vízálló elülső cipzárjával a legjobb minőségre számíthat. A strapabíró funkcionális szövet dinamikusan reagál a nedvességre azáltal, hogy pórusait kinyitja és bezárja a külvilág felé. Az egyoldalas légáteresztő anyaggal kombinálva ez minden hőmérsékleten optimális körülményeket biztosít.

Rugalmasságának és könnyűségének köszönhetően a hairtex overall úgy illeszkedik, mint egy második bőr, és maximális mozgásszabadságot biztosít. A nyak, a láb és a karok szélessége egy rugalmas hálós szalaggal, gombokkal és rejtett zsinórral egyedileg állítható. A kifejezetten nőkre szabott vágás különösen meggyőző a női ügyfeleink számára a hairtex összképével.

Áttekintés:

  • A speciális membránnak köszönhetően párásodás elleni védelem
  • Istállókba és sok más környezethez
  • Légáteresztő, vízálló és klímaszabályozó
  • Könnyű, rugalmas és robusztus
  • Többrétegű - funkcionális szövet
  • Extra felszereltséggel hölgyek számára
  • Első cipzár YKK-tól
  • Áll és szélvédővel
  • Zsebek a mellkason és oldalt

Színek:

  • antracit
  • berry

Méretek:

  • S (36/38)
  • M (40/42)
  • L (44/46)

Megjegyzés: A méretek tartalmazzák az alatta viselt ruházatot is. Az M-es mérettől kezdve a magas, nagyon vékony hölgyeknek ajánljuk a hairtex overallt férfiaknak.

Szállítási tételek:

1x hairtex overall női

Gyártó "hairtex"

hairtex - Innovatív stabil ruházat

A hairtex®-nél nem csak beszélni az ökológiai fenntarthatóságról, hanem azt valóban a gyakorlatban is megvalósítani a vállalat minden részlegében nagy jelentoséggel Bír.

A hairtex termékek a fenntarthatóság nagy részét Képezik. Mert segítenek csökkenteni a legfontosabb eroforrásaink, mint a víz és az energia fogyasztását, és egyúttal a nem lebomló anyagokat tartalmazó szennyvíz Mennyiségét. Ugyanakkor a hairtex számára nagyon fontos a termékek minél hosszabb életciklusa, ezért folyamatosan fejlesztjük Oket.

Nem: Női

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


hairtex istálló sapka pántokkal
hairtex istálló sapka pántokkal Nem akarsz többé hajat mosni minden istállólátogatás után? A hairtex® istálló sapkával ez a probléma a múlté! A hairtex istállósapka hatékonyan védi a hajat mindenféle szagtól, és már évek óta használják számos gazdálkodó, istállóüzemeltető, kovács stb. által, rendkívül magas szintű vevői elégedettséggel. Egy speciális membránnak köszönhetően a kívülről érkező szagok nem tudnak behatolni a hajába, így 100%-ban megvédi azt a szagoktól. A hairtex ruhasapkával nemcsak sok időt spórolhat meg magának, hanem egyúttal a haját is megvédheti. A pehelykönnyű, istálló sapka magas viselési kényelmet biztosít, és tökéletesen illik minden frizurához és hajhosszhoz. Válassza ki az igényeinek megfelelő méretet. A pántok és az istálló sapka rugalmas anyaga lehetővé teszi a pontos és egyéni beállítást is. A high-tech többrétegű funkcionális szövetből készült istálló sapka szél- és vízálló, egyidejűleg légáteresztő. Ez azt jelenti, hogy a haj nemcsak szagtalan marad, hanem optimálisan védve van a szennyeződésektől és a nedvességtől is. Akár az istálló takarítására használja, akár esős időben kint dolgozik a mezőn és a legelőn, vagy a por ellen kell védekeznie - a hairtex szövetsapka szárazon és tisztán tartja a haját. Ugyanakkor az egyoldalúan lélegző anyag nyáron biztosítja az izzadság felszívódását, a hideg évszakban pedig kellemes meleget. A hairtex istálló sapka teljes egészében Németországban készül! Áttekintés: Szagvédelem - Megbízhatóan véd az istálló szagok ellen High-tech többrétegű funkcionális szövet Kényelmes viselet Bármilyen frizurához és hajhosszhoz illik Super illeszkedés a 4-utas sztreccsnek köszönhetően Szél- és vízálló Légáteresztő és klímaszabályozó Pehelykönnyű, rugalmas, megtartja az alakját Egyszerűen tisztítható Németországi gyártás Színek: narancs-piros zöld piros fekete Méretek: S (54 - 57 cm) I hajhossz: rövidtől félhosszúig - vékony, vállig érő haj M (56 - 60 cm) I Hajhossz: rövidtől félhosszúig - vékony, hosszabb haj L (59 - 62 cm) I Hajhossz: sűrű vagy göndör haj - sűrű vagy göndör haj Szállítási tételek: 1x hairtex istálló sapka pántokkal

-től 14 061 Ft*
hairtex istálló sapka gumis fekete
hairtex istálló sapka gumis fekete Nincs kedved minden istállólátogatás után hajat mosni, mert kellemetlen szaga van? A hairtex® stabil sapkával ezt a problémát maga mögött hagyhatja! A gumiszalaggal ellátott hairtex istállósapka sikeresen védi a hajat mindenféle szagtól, és már évek óta használják a gazdák, istállóüzemeltetők, kovácsok, szakácsok stb., rendkívül magas szintű vásárlói elégedettséggel. Egy speciális membrán megakadályozza a szagok kívülről történő behatolását a hajba, így a termék ideális mindazok számára, akik kellemetlen szagokkal kerülnek kapcsolatba. A hairtex stabil sapkával nemcsak rengeteg időt takaríthat meg, hanem egyúttal a haját is védi. A high-tech többrétegű funkcionális szövetből készült stabil sapka nemcsak a szagoktól véd, hanem szél- és vízálló, valamint légáteresztő is egyben. Ez azt jelenti, hogy a hajad is optimálisan védve van a szennyeződésektől és a nedvességtől. Akár az istálló takarítására, akár a legelőn való munkára, akár a por elleni védelemre van szüksége - a hairtex istállósapka tisztán és szárazon tartja a haját. Ugyanakkor az egyoldalúan lélegző anyag nyáron biztosítja az izzadság felszívódását, a hideg évszakban pedig kellemes meleget. A hairtex istálló sapka gumiszalaggal teljes egészében Németországban készül! Áttekintés: Megbízhatóan véd az istálló szagok ellen High-tech többrétegű funkcionális szövet Super viselési kényelem 4-féle streccs Szél- és vízálló Légáteresztő és klímaszabályozó Pehelykönnyű, rugalmas, méretstabil és könnyen ápolható Németországi gyártás Szín: Fekete Méretek: M (56 - 58 cm) I hajhossz: rövid L (58 - 60 cm) I hajhossz: rövid XL (60 - 62 cm) I Hajhossz: rövid Megjegyzés: Hosszabb hajhoz ajánljuk az istálló sapkát pánttal. Szállítási tételek: 1x hairtex istálló sapka gumiszalaggal fekete színben

-től 15 115 Ft*