Agrarzone kapu villanypásztor kerítéshálókhoz 125 cm egy pillantásra:


  • Praktikus kapu villanypásztor hálókhoz
  • Nyílás/átjáró szélessége 86 cm
  • Legfeljebb 125 cm magas hálókhoz alkalmas
  • Tartalmazza a 2x jumbo oszlopot és tartozékokat
  • Egyszerű és gyors összeszerelés

Agrarzone kapu villanypásztor hálókhoz - Elektromos kerítésháló és baromfiháló legelőkerítéshez.

Praktikus, villanypásztor kapu legfeljebb 125 cm magas villanypásztor hálókhoz. A villanypásztor kapu gyors és egyszerű hozzáférést biztosít a legelőhöz anélkül, hogy a kerítést áramtalanítani kellene.

Az Agrarzone villanypásztor kapu gyors és egyszerű hozzáférést biztosít a legelőhálóhoz. A praktikus villanypásztor kapu a villanypásztor hálóhoz gyorsan és egyszerűen felszerelhető bárhová a hálóba, és utólag is felszerelhető a már felállított kerítésre.

A szigetelt keret véd a túlfeszültség ellen, és így lehetővé teszi a biztonságos legelőre jutást. A mindkét végén található, egymáshoz illeszkedő csatlakozó kapcsok biztosítják a megbízható elektromos kapcsolatot a villanypásztor kapu és a meglévő háló között.

Az Agrarzone villanypásztor kapu, 86 cm-es széles, tartozékokkal együtt kerül szállításra. Ezáltal a meglévő baromfikerítésre való felszerelés és telepítés nagyon egyszerű, sőt szerszámok nélkül is lehetséges. A legelő ajtajának kinyitásakor nem kell kikapcsolni az áramot. Ideális baromfitartáshoz és sok más állat számára, mint juhháló, kutyaháló, csirkeháló vagy farkasháló a vadállatok elriasztására.

Áttekintés:

  • Könnyen és biztonságosan nyitható és zárható
  • Alacsony súly, mégis stabil és robusztus
  • Villanypásztor kapu nyílásszélessége: 86 cm (elegendő a legtöbb kerti szerszám számára)
  • Tartalmaz 2 jumbo karót, dupla csúccsal
  • Villamosítható, beleértve a kábelt és a csatlakozókat is
  • Könnyű és gyors telepítés
  • Villanypásztor kapu szállítása csatlakozóval és csatlakozó tartozékokkal együtt
  • Csirkékhez, libákhoz, pulykákhoz, kistestű kutyákhoz stb.
  • Bárányok számára is alkalmas
  • Hegesztett csomópontok
  • Megerősített felső szál
  • Különösen kis szembőség a háló alsó részén
  • Stabil, jól látható műanyag karók

Szállítási tételek:

  • 1 x Agrarzone villanypásztor kapu 125 cm magas kerítéshálókhoz, villamosítható, 86 cm-es szélesség
Gyártó "Agrarzone"

Agrarzone - Mezőgazdaság szenvedéllyel

Tapasztalja meg gazdálkodóknak, lovasoknak és hobbigazdáknak szánt hatalmas kínálatunkat most az Agrarzone-ban - mezőgazdasági speciális Webáruházunkban. Itt kiváló minőségű termékeket talál elektromos kerítésekkel, állattenyésztéssel, istállókkal, farmokkal és még sok mással Kapcsolatban.

Jellemzők: Árammal
Származás: EU
Állatfajok: Baromfi, Bárány, Fürj, Kacsa / Liba, Kutya, Macska, Nyúl

4 az 4 értékelésből

4.75 ki 5 csillagok


75%

25%

0%

0%

0%


Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


2020. október 4. 22:19

very simple construction

I am very happy with simplicity of design. maybe would help to have some additional closing mecanism for case of strong winds, I have to observe it more.

2020. december 20. 15:49

efficace

portail pratique, léger et montage facile

2021. június 7. 17:19

Great

We needed a door for our electric fence as soon as possible. Very fast delivery and value for money is also great. What more do you want!?

2020. december 23. 12:19

Einfach aber gut

Einfach aber gut

Javítókészlet kerítés hálóhoz zöld
OviNet javítókészlet kerítés hálóhoz Szín: zöld Szállítási tételek: 2 m-es szál rozsdamentes acél vezetékkel (Ovi minőség) 2 m-es szál vezeték nélkül (Ovi minőség) 2x Talajdugó 2x Szigetelő sapka 6x Sárgaréz hüvely

2 157 Ft*
db.
%
Agrarzone kapu villanypásztor kerítéshálókhoz 105 cm
Agrarzone villanypásztor kapu - Elektromos kerítésháló és baromfiháló legelőkerítéshez. Praktikus, elektromosan működtethető kapu 105 cm magas villanypásztor hálókhoz. A villanypásztor kapu gyors és egyszerű hozzáférést biztosít a legelőhöz anélkül, hogy a kerítést áramtalanítani kellene. Az Agrarzone villanypásztor kapuja gyors és egyszerű hozzáférést biztosít a legelőhöz. A praktikus villanypásztor kapu gyorsan és egyszerűen felszerelhető bárhová a hálóba, és utólag is felszerelhető a már felállított kerítésre. A szigetelt keret véd a túlfeszültség ellen, és így lehetővé teszi a biztonságos legelőre jutást. A mindkét végén található, egymáshoz illeszkedő csatlakozó kapcsok biztosítják a megbízható elektromos kapcsolatot a villanypásztor kapu és a meglévő kerítés háló között. Az Agrarzone villanypásztor kapu, 86 cm-es széles, tartozékokkal együtt kerül szállításra. Ezáltal a meglévő baromfikerítésre való felszerelés és telepítés nagyon egyszerű, sőt szerszámok nélkül is lehetséges. A villanypásztor kapu kinyitásakor nem kell kikapcsolni az áramot. Ideális baromfitartáshoz és sok más állat számára, mint juhháló, kutyaháló, csirkeháló vagy farkasháló a vadállatok elriasztására. Áttekintés: Könnyen és biztonságosan nyitható és zárható Alacsony súly, mégis stabil és robusztus Villanypásztor kapu nyílásszélessége: 86 cm (elegendő a legtöbb kerti szerszám számára) Tartalmaz 2 jumbo karót, dupla csúccsal Villamosítható, beleértve a kábelt és a csatlakozókat is Könnyű és gyors telepítés Villanypásztor kapu szállítása csatlakozóval és csatlakozó tartozékokkal együtt Csirkékhez, libákhoz, pulykákhoz, kistestű kutyákhoz stb. Bárányok számára is alkalmas Hegesztett csomópontok Megerősített felső szál Különösen kis szembőség a háló alsó részén Stabil, jól látható műanyag karók Szállítási tételek: 1x Agrarzone villanypásztor kapu 105 cm magas kerítés hálókhoz, villamosítható, 86 cm-es széles

25 504 Ft* 28 684 Ft*
db.
Agrarzone csirkeháló Classic villamosítható, dupla csúccsal, narancssárga színben
Agrarzone csirke háló Classic villamosítható, narancssárga A baromfitartáshoz készült top csirke háló biztonságos helyet kínál csirkéinek a futáshoz, és világos jelzőszínének köszönhetően rendkívül jól látható. Opcionálisan villamosítható villanypásztor készülékkel. Az Agrarzone baromfi hálóval egy kiváló terméket kap egy remek áron! A stabil baromfikerítés könnyen felállítható, meghosszabbítható és lebontható. Az elektromos baromfi kerítés könnyen bővíthető más hálókkal vagy villanypásztor kapuval. A villanypásztor háló másodpercek alatt fel- és leszerelhető, így a kerítés háló tökéletes a rövid legeltetési időszakokra. Könnyen feltekerhető és helytakarékosan tárolható. A csirkehálónak az alsó részén keskeny hálószemek vannak, ami különösen vonzóvá teszi a hálót baromfi, például csirkék, pulykák vagy kacsák terelésére. De más kisebb állatok is kiválóan terelhetők a mobil kerítéssel, például sertések, kecskék, kutyák vagy birkák. A keskenyebb szemek mellett a háló megereszkedését a megerősített felső szál megakadályozza. A dupla talajcsúccsal ellátott, stabil műanyag karók biztosítják, hogy a kerítés földes vagy homokos talajon is jól álljon. A kerítés narancssárga színű szalaggal van ellátva, ami különösen jól láthatóvá teszi az emberek és az állatok számára. A szín természetes elrettentő hatást is gyakorol, és hatékonyan növeli a pásztorkodás biztonságát. A jó terelési tulajdonságokat a műanyag tömítés is biztosítja minden egyes háló keresztpontján, amelyet eltávolíthatatlanul hegesztenek. A nagyobb stabilitás érdekében javasoljuk, hogy a háló minden sarkába helyezzen egy-egy faoszlopot. Áttekintés: Villanypásztor háló baromfi számára Csirkékhez, libákhoz, pulykákhoz, kacsákhoz vagy kutyákhoz, bárányokhoz is A legmegfelelőbb a földes vagy homokos talajhoz Opcionálisan villamosítható villanypásztor készülékkel Stabil műanyag karók horganyzott dupla csúccsal A fejszigetelő és a földdugó biztos tartást biztosít a baromfihálónak Különösen kis hálószemek az alsó hálórészben Extrémen szorosan hegesztett csomópontok 12 vízszintes műanyag szál, amelyek közül a felső szál megerősített Gyors és könnyű csatlakoztatás Litzclip segítségével Jó láthatóság a fényes jelzőszínnek köszönhetően 3 év garancia a műanyag szálak UV-károsodására Méretek: 50 m x 106 cm 15 műanyag karóval 25 m x 112 cm 9 műanyag karóval

Tartalom: 25 Méter (1 413 Ft* / 1 Méter)

35 329 Ft*
Agrarzone csirkeháló Classic villamosítható, dupla csúcsú, zöld
Agrarzone csirkeháló Classic, villamosítható, zöld Megrendelés + felállítás + baromfik védelme: A baromfitartáshoz készült top villanypásztorral biztonságosan bekerítheti csirkéit. Villanypásztor készülékkel opcionálisan villamosítható. Az Agrarzone baromfi kerítéssel egy kiváló árú terméket kap remek áron! A stabil baromfikerítés könnyen felállítható, meghosszabbítható és leszerelhető. Az baromfi villanypásztor kerítés könnyen bővíthető más hálókkal vagy villanypásztor kapuval. A villanypásztor kerítés háló másodpercek alatt fel- és leszerelhető, így az elektromos kerítésháló tökéletes a rövid legeltetési időszakokra. Könnyen feltekerhető és helytakarékosan tárolható. A csirkehálónak az alsó részén szűk hálószemek vannak, ami különösen vonzóvá teszi a hálót baromfik, például csirkék, pulykák vagy kacsák terelésére. De más kisebb állatok is kiválóan terelhetők a mobil kerítéssel, például sertések, kecskék, kutyák, vagy juhok. A keskenyebb szemek mellett a háló megereszkedését a megerősített felső szál megakadályozza. A dupla csúccsal ellátott, stabil műanyag karók biztosítják, hogy a kerítés földes vagy homokos talajon is jól álljon. A jó terelési tulajdonságokat ezenfelül minden egyes háló keresztpontjánál egy műanyag tömítés biztosítja, amely nem leválasztható módon van hegesztve. A kerítés zöld szálakkal van ellátva, így különösen harmonikusan illeszkedik a környezetébe. Az extra stabilitás érdekében javasoljuk, hogy a háló minden sarkában helyezzen el egy-egy faoszlopot. Áttekintés: Villanypásztor kerítés háló számos baromfifajta számára Csirkék, libák, pulykák, kacsák vagy akár kutyák és bárányok számára A legmegfelelőbb földes vagy homokos talajhoz Villanypásztor készülékkel opcionálisan villamosítható Stabil műanyag karók horganyzott dupla csúccsal A fejszigetelő és a földdugó biztos tartást biztosít a baromfihálónak Különösen kis szembőség az alsó hálórészben Extrémen szorosan hegesztett csomópontok 12 vízszintes műanyag szál, amelyek közül a felső szál megerősített Gyors és egyszerű csatlakoztatás a szálkapoccsal Kellemes színkombináció, amely jól illeszkedik a tájba vagy a kertbe A műanyag szálakra 3 év garancia jár az UV-károsodás ellen Méretek: 15 m x 106 cm, 6 műanyag karóval 25 m x 106 cm 9 műanyag karóval 50 m x 106 cm 15 műanyag karóval 25 m x 112 cm 9 műanyag karóval 50 m x 112 cm 15 műanyag karóval

Tartalom: 15 Méter (1 726 Ft* / 1 Méter)

25 897 Ft*
Agrarzone csirkeháló dupla csúcs, nem villamosítható, zöld
Agrarzone csirke háló Classic, nem villamosítható, zöld Olcsó, praktikus, biztonságos: A stabil Agrarzone baromfikerítéssel hatékonyan megakadályozhatja, hogy csirkéi kiszökjenek a tyúkólból. Egyszerűen és gyorsan állítson fel biztonságos kifutót csirkéi számára a kiváló ár-érték arányú mobil kerítés hálóval. A stabil baromfiháló az alsó részen keskeny hálószemekkel rendelkezik, ami különösen biztonságossá teszi a hálót például csirkék, pulykák vagy kacsák tartásához. A keskenyebb szemek mellett a megerősített felső szál megakadályozza a háló megereszkedését. A kerítés hálót könnyű felállítani, kiteríteni és leszerelni. Az áram nélküli csirkekerítés könnyen bővíthető más hálókkal vagy kerítés kapuval. A legelőháló másodpercek alatt felállítható és leszerelhető, így tökéletes a rövid legeltetési időszakokra. Könnyen feltekerhető és helytakarékosan tárolható. A dupla csúccsal ellátott, erős műanyag karók biztosítják, hogy a kerítés háló földes vagy homokos talajon is jól álljon. A jó pásztázási tulajdonságokat ezenfelül minden egyes háló keresztpontjánál egy műanyag tömítés biztosítja, amely nem leválasztható módon van hegesztve. A kerítés zöld szálakkal van ellátva, így különösen harmonikusan illeszkedik a környezetébe. Az extra stabilitás érdekében javasoljuk, hogy a háló minden sarkában helyezzen el egy-egy faoszlopot. Áttekintés: Kerítés háló baromfik számára nagyszerű áron Csirkék, libák, pulykák, kacsák és más baromfifajták számára A legmegfelelőbb a földes vagy homokos talajhoz Stabil műanyag karók horganyzott dupla csúccsal A fejszigetelő és a talajdugó biztos tartást biztosít a baromfihálónak Különösen kicsi hálószemek a háló alsó részén Extrémen szorosan hegesztett csomópontok 12 vízszintes műanyag szál, amelyek közül a felső szál megerősített Biztonságos és egyszerű csatlakozás Litzclippel Diszkrét színkombináció jól illeszkedik a tájba vagy a kertbe A műanyag szálakra 3 év garancia jár az UV-károsodás ellen Méretek: 25 m x 106 cm, 8 műanyag karóval 50 m x 106 cm 15 műanyag karóval 25 m x 112 cm, 8 műanyag karóval 50 m x 112 cm 15 műanyag karóval

Tartalom: 25 Méter (1 209 Ft* / 1 Méter)

-től 32 578 Ft*