BUSSE futószárazó öv alátét PLUSH fekete 80 x 15 cm 80 x 15 cm egy pillantásra:


Tüdőgurtni párna PLUSH

Kiváló minőségű párna a lengővédő hevederhez, kis mintás steppeléssel.

  • színben harmonizáló, bújós szegély bőrbarát szintetikus szőrméből készült
  • Tépőzáras rögzítő mindkét oldalon a lengőheveder rögzítéséhez
  • külső anyag pamutból, betét polifillből készült
  • 30°C-ig mosógépben mosható

A kantárszárnynak csak a széle készült műszőrméből. Vagy és az alja steppelt pamut anyagból áll.

Szín: fekete

Méretek (LxB):

  • 80 x 15 cm
  • 110 x 26 cm
Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

Állatfajok:

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


BUSSE DOUBLE kantárszíj Mini-Shetty szürke/füst zöld
Szín: gray/smoke green | Méret: Mini-Shetty
Busse Lunging Belt dupla - Biztonságos és kényelmes Lunging nyereg nélkül A buszos hosszúabb öv dupla Egyesíti a funkcionalitást és a kényelmet, ezért ideális a hatékony és biztonságos edzéshez. Robusztus vászon anyagból készült Ez a tüdő öv tartós és megbízható felhasználást kínál. Két rögzített, 8 cm magas, bőrrel borított fogantyúval van felszerelve, amelyek lehetővé teszik a biztonságos kezelést. Ezenkívül a tüdő öv kiváló ellenállást kínál a nagy kárpitozás miatt, ami növeli a ló kényelmét az edzés során. A buszos hosszúabb öv dupla Ezen túlmenően 6 gyűrű van a kiegészítő dudorok és 2 téglalap alakú gyűrű rögzítéséhez, amelyekbe szükség esetén beilleszthető a keverékek is. A sokoldalúság és a felhasználó -barátságos kialakításával ideális mindenkinek, aki értékeli a hatékony és biztonságos tüdőt. Áttekintés: Biztonságos lunging gyermekekkel vagy felnőttekkel, akiknek optimális fizikai érintkezése van nyereg nélkül Két rögzített, 8 cm magas, bőrrel borított fogantyú Robusztus vászon anyagból készül, A Withers szabadsága nagy kárpiton keresztül Bőrből készült dupla ebédek, amelyek mindkét oldalon hevederre kerülnek 6 gyűrű a kiegészítő kapcsolatok rögzítéséhez 2 téglalap alakú gyűrű további keverékekhez Műszaki adatok: Anyag: vászon anyag és bőr Szélesség: 7,5 cm (Mini-Shetty), 8,5 cm (Shetty, Pony), 11 cm (WB) Méretek: Mini-Shetty (hatókör: 95-140 cm) Shetty (hatókör: 115-160 cm) póni (hatókör: 130-195 cm) WB (hatókör: 165 - 235 cm) A kézbesítés hatálya: 1x buszok lunging öv dupla GYIK Mi teszi a Busse Longer övét olyan különlegessé? A hosszúabb öv dupla buss -t funkcionalitása és kényelme jellemzi. Robusztus vászon anyagból készült, két szilárd, 8 cm magas, bőrrel borított fogantyúval, lehetővé teszi a biztonságos tüdőt. Ezen túlmenően, a nagy kárpiton keresztül kiválóan kínálja a Withers szabadságát. Kettős fekvésű bőrrel és 6 gyűrűvel a kiegészítő gyeplőhöz, valamint 2 téglalap alakú gyűrűvel a további keverékekhez, ez a lunging öv nagy sokoldalúságot kínál. Kinek a buszos hosszúságú öv kettős, különösen jól illeszkedik? A Busse Longier Belt Double ideális mindenkinek, aki biztonságos és hatékony vágyakozást akar végezni gyermekekkel vagy felnőttekkel nyereg nélkül. Ideális a szakmai lovaglási iskolákhoz és a magánhasználathoz.

18 667 Ft*
BUSSE kantárheveder fogantyúval Mini-Shetty navy
Szín: navy | Méret: Mini-Shetty
Busse Lunging Belt fogantyúval - Biztonságos lunging optimális vezérléssel A buszok fogantyúval ellátott lunging öv lehetővé teszi az optimális fizikai érintkezés nélküli gyermekekkel történő biztonságos tüdőt. Kiváló választás a biztonságos és hatékony edzéshez. Robusztus vászon anyagból készült Ez a tüskés öv szilárd, 10 cm magas, bőrrel borított fogantyúval rendelkezik, amelyet a fentiek közepére helyeznek. Ez a kialakítás megnövekedett stabilitást és irányítást kínál a lunging során. Ezenkívül a tüdő öv Withers párnával van felszerelve, amely további kényelmet kínál. A buszok fogantyúval ellátott lunging övnek dupla kiszivárgott bőrrel rendelkezik, amelyek hevedereken vannak a hevederek mindkét oldalán. 6 gyűrűvel rendelkezik a kiegészítő dudorok és 2 téglalap alakú gyűrű rögzítéséhez, amelyekbe szükség esetén becsaphatók is. Sokoldalúságával ideális mindenkinek, aki értékeli a hatékony és biztonságos tüdőt. Áttekintés: Biztonságos lunging az optimális fizikai érintkezés nélküli gyermekekkel nyereg nélkül Vászon anyagból készül, szilárd, 10 cm magas, bőrrel borított fogantyúval Withers párna Bőrből készült dupla ebédek, amelyek mindkét oldalon hevederre kerülnek 6 gyűrű a kiegészítő kapcsolatok rögzítéséhez 2 téglalap alakú gyűrű további zárójelekhez Műszaki adatok: Anyag: vászon anyag és bőr Szélesség: 7,5 cm (Mini-Shetty), 8,5 cm (Shetty, Pony), 11 cm (WB) Méretek: Mini -SHETTY (hatókör: 95 - 140 cm), SH (kerület: 115 cm - 160 cm), P (kerület: 130 - 195 cm), WB (hatókör: 165 - 235 cm) A kézbesítés hatálya: 1x buszok tunging öv fogantyúval GYIK Mi teszi a Busse Lunging övet olyan különlegessé? A fogantyúval ellátott lunging öv buszok robusztus vászon anyagból és bőrből készülnek, és lehetővé teszik az optimális fizikai érintkezés nélküli gyermekekkel történő biztonságos tüdőt nyereg nélkül. Rögzített, 10 cm magas, bőrrel borított fogantyúval rendelkezik a megnövekedett stabilitás és vezérlés érdekében. Van egy Withers párnája a kiegészítő kényelem érdekében, és a bőrből készült dupla ebédet, amely mindkét oldalon öv lehet. 6 gyűrűvel kiegészítő gyeplőhöz és 2 téglalap alakú gyűrű további zárójelhez, rendkívül sokoldalú. Kinek a hosszúságú övbuszok, amelyek különösen a fogantyúval rendelkeznek? A fogantyúval ellátott lunging övbuszok ideálisak mindenki számára, aki biztonságos és hatékony megoldást keres a gyermekekkel való luncing számára. Ideális a szakmai lovaglási iskolákban és a magánhasználathoz.

15 680 Ft*
BUSSE futószárazó öv DOUBLE fekete FULL
Szín: fekete | Méret: Full
BUSSE DOUBLE lunge girth Biztonságos tüdőzés gyermekekkel vagy felnőttekkel optimális testkontaktus mellett nyereg nélkül. Robusztus, strapabíró tüdőhám a tüdős lovak számára. Ezzel a színes lónyereggel a 2 bőrrel borított fogantyúnak köszönhetően nyereg nélkül is biztonságosan ülhetsz a lovon. Szükség esetén a kengyeleket is be lehet csatolni a kantárhevederbe. A 8 gyűrűvel rendelkező flexihasználható segédgyeplőnek és dupla lókötélnek vagy betöréshez. BUSSE Lunging Girth Double egy pillantásra: két szilárd, 8 cm magas, bőrrel bevont fogantyúval vászon anyagból készült A nagy párnák miatt a combnyak szabadsága Dupla bőrszíj, mindkét oldalon görgős csatokkal rögzíthető 6 gyűrű a segédgyeplő rögzítéséhez 2 téglalap alakú gyűrű, amelyekbe szükség esetén a kengyeleket be lehet csatolni. Szélesség: 7,5 cm (mini-shetty), 8,5 cm (shetty, póni), 11 cm (WB) színek: fekete tengerészgyalogság/szenvedély rózsaszín tengerészkék/égszínkék Méretek: Mini-Shettland (kerület: 95 -140 cm, szélesség: 7,5 cm ) Shettland (kerület: 115 - 60 cm, szélesség: 8,5 cm ) Póni (öv: 130 - 195 cm, szélesség: 8,5 cm ) Melegvérű (kerület: 165 - 235 cm, szélesség: 11 cm ) Szállítási terjedelem: 1x BUSSE Lunging girth Double

19 252 Ft*
db.
BUSSE FLEX FIT FULL fekete voltizsál
Kifejezetten és rugalmasan használható kitámasztó öv - lehetővé teszi a földi és a kitörési munkát az alkalmazások és követelmények széles körében. A ló korától és iskolai végzettségétől és képzettségétől függően a mellkas és a vállak jelentősen szűkebb, mint a ló területe a mögötte lévő bordaív fejlődése miatt. Ennek eredményeként a hagyományos feszítőheveder megcsúszhat/billenhet, amikor kifeszítik, amint a ló előre feszíti a hevedert. Ez a csúszás fokozható, minél tovább a rögzítőgyűrűk a kitámasztó heveder a lóról van eltávolítva. Minél vastagabb a párnázás, annál nagyobb a távolság. Ez azt jelentheti, hogy a fiatal lovak hagyományos feszítőhevedereit a kioldáshoz való szoktatáskor szorosabban kell rögzíteni, különben megcsúsznak/billennek. Az előre csúszó bizonytalan hevederek gyakran dörzsölést és kényelmetlenséget okoznak a lónak. A túl szorosra húzott öv nem megoldás! A FLEX FIT kitámasztó öv ezért szándékosan kerüli a vastag párnázást, és ehelyett stabil, széles és extra lapos filcpárnával van felszerelve. A speciális rozsdamentes acél marórúd egyedileg állítható dőlésszögű oldalsó részekkel biztosítja a ló bordaívéhez való optimális igazodást, az ideális alátámasztást és nyomáseloszlást, ugyanakkor biztonságosan tehermentesíti a mart és a tövisnyúlványokat – vastag párnázás nélkül és függetlenül attól, hogy a megfelelő mar markáns. Egyéb termékjellemzők: Erős bőrből készült Kettős övpántok mindkét oldalon Bármilyen rövid heveder használatához a ló kerületétől és anyagpreferenciájától függően - ezért a csomag nem tartalmaz derékövet hasznosítható nyeregbetéttel és minden hagyományos kitámasztó hevederbetéttel, nyeregre is felkötözhető különféle lehetőségek a gyeplő, hosszú gyeplő , kitörések szállítására, valamint mindenféle kiegészítő gyeplő rögzítésére összesen 12 gyűrűre, oldalanként elosztva: 3 nagy D-gyűrű közepes magasságban 1 extra nagy D-gyűrű alul alul li> 1 nagy, állítható magasságú D-gyűrű a dupla pántok területén< /li> 1 stabil vezetőszem (kulcs) a tetején tetszés szerint raktározva vagy szétszerelhető, ehhez két 13 mm-es kombinált kulcs szükséges: egy a meghúzáshoz, egy a reteszeléshez (nem tartozék) Hatály: egyedileg meghatározható a használt rövid öv kiválasztásával < li>Szélesség: 13 cm

86 063 Ft*