BUSSE kantárheveder fogantyúval Mini-Shetty navy egy pillantásra:


Busse Lunging Belt fogantyúval - Biztonságos lunging optimális vezérléssel

A buszok fogantyúval ellátott lunging öv lehetővé teszi az optimális fizikai érintkezés nélküli gyermekekkel történő biztonságos tüdőt. Kiváló választás a biztonságos és hatékony edzéshez.

Robusztus vászon anyagból készült

Ez a tüskés öv szilárd, 10 cm magas, bőrrel borított fogantyúval rendelkezik, amelyet a fentiek közepére helyeznek. Ez a kialakítás megnövekedett stabilitást és irányítást kínál a lunging során. Ezenkívül a tüdő öv Withers párnával van felszerelve, amely további kényelmet kínál.

A buszok fogantyúval ellátott lunging övnek dupla kiszivárgott bőrrel rendelkezik, amelyek hevedereken vannak a hevederek mindkét oldalán. 6 gyűrűvel rendelkezik a kiegészítő dudorok és 2 téglalap alakú gyűrű rögzítéséhez, amelyekbe szükség esetén becsaphatók is. Sokoldalúságával ideális mindenkinek, aki értékeli a hatékony és biztonságos tüdőt.

Áttekintés:

  • Biztonságos lunging az optimális fizikai érintkezés nélküli gyermekekkel nyereg nélkül
  • Vászon anyagból készül, szilárd, 10 cm magas, bőrrel borított fogantyúval
  • Withers párna
  • Bőrből készült dupla ebédek, amelyek mindkét oldalon hevederre kerülnek
  • 6 gyűrű a kiegészítő kapcsolatok rögzítéséhez
  • 2 téglalap alakú gyűrű további zárójelekhez

Műszaki adatok:

  • Anyag: vászon anyag és bőr
  • Szélesség: 7,5 cm (Mini-Shetty), 8,5 cm (Shetty, Pony), 11 cm (WB)
  • Méretek: Mini -SHETTY (hatókör: 95 - 140 cm), SH (kerület: 115 cm - 160 cm), P (kerület: 130 - 195 cm), WB (hatókör: 165 - 235 cm)

A kézbesítés hatálya:

1x buszok tunging öv fogantyúval

GYIK

Mi teszi a Busse Lunging övet olyan különlegessé?
A fogantyúval ellátott lunging öv buszok robusztus vászon anyagból és bőrből készülnek, és lehetővé teszik az optimális fizikai érintkezés nélküli gyermekekkel történő biztonságos tüdőt nyereg nélkül. Rögzített, 10 cm magas, bőrrel borított fogantyúval rendelkezik a megnövekedett stabilitás és vezérlés érdekében. Van egy Withers párnája a kiegészítő kényelem érdekében, és a bőrből készült dupla ebédet, amely mindkét oldalon öv lehet. 6 gyűrűvel kiegészítő gyeplőhöz és 2 téglalap alakú gyűrű további zárójelhez, rendkívül sokoldalú.

Kinek a hosszúságú övbuszok, amelyek különösen a fogantyúval rendelkeznek?
A fogantyúval ellátott lunging övbuszok ideálisak mindenki számára, aki biztonságos és hatékony megoldást keres a gyermekekkel való luncing számára. Ideális a szakmai lovaglási iskolákban és a magánhasználathoz.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


BUSSE karabinerhorog LONGE Szög (25 mm)
Modell: angular (25 mm)
Busse Karabinerhaken Longe - Funkcionális kiegészítők a lunginghoz A busse karabinerhaken longe fontos funkciót teljesít a lovak lunging során. Megbízható kapcsolatként szolgál a Lunge és a Lunging öv vagy a kantár között, lehetővé teszi a gyors változást, és ezáltal biztosítja a hatékony edzést. Ennek a Carabiner -horognak a különleges jellemzője a forgatható funkció. Ez lehetővé teszi a rugalmas alkalmazkodást a ló mozgásához, és biztosítja a kötél útmutatásait is. Ez megkönnyíti a kezelést és javítja az edzés eredményét. A busse karabiner horog két méretben kapható: kb. 20 mm és angular 25 mm. Ez a kiválasztás lehetővé teszi az egyéni alkalmazkodást az adott berendezéshez és a versenyző igényeihez. Áttekintés: Forgatható Carabiner Hook Méretek: körülbelül 20 mm, szögletes 25 mm Műszaki adatok: Rotary: igen Méretek: körülbelül 20 mm, szögletes 25 mm A kézbesítés hatálya: 1x buszok karabiner horog lunge GYIK Milyen különleges tulajdonságai vannak a Busse Karabinhaken hosszúságban? Két méretben kapható: körülbelül 20 mm és szögletes 25 mm. Kinek a Busse karabinerhaken hosszú él, különösen megfelelő? a tüdő öv vagy kantár.

1 069 Ft*
BUSSE Tüdőszíjpárna CLASSIC 80x15 fehér
Szín: fehér | Méret: 80x15
Busse Lunging Belt Pad Classic - Kényelem és stílus a lóhoz A busse hosszúságú övpad klasszikus egy kiválóan feldolgozott alap, amely biztosítja a magas viselési kényelmet és az optimális illeszkedést. Különösen úgy fejlesztették ki, hogy egy lunging övvel használják, és a nyomáspontok csökkentésére és a ló kútjának növelésére szolgál az edzés során. A párnát egy kis mintával tárolják, amely elegánsan klasszikus megjelenést kölcsönöz neki. Mindkét oldalán tépőzáras rögzítővel is felszerelt, ami a rögzítést és a tüdő öv eltávolítását a gyermekjátékba. Tartós poliészterből és habbetéttel készítve a buszok lunging övpad klasszikus hatékony nyomáseloszlást és tartósságot kínál. Ez akár 30 ° C -os mosógép -biztonságos is, ami a tisztítást és az ápolást jelentősen megkönnyíti. Áttekintés: Felület kis minta idézettel A tépőzáras rögzítőelem mindkét oldalán a tüdő öv rögzítéséhez Poliészterből készült ober anyag, habból készült beillesztés Mosógép -biztonság akár 30 ° C -ig, Műszaki adatok: Anyag: Poliészter hab betéttel Ápolási oktatás: 30 ° C -ig történő mosható A kézbesítés hatálya: 1x buszok Lunging Belt Pad Classic GYIK Mi teszi a buszok lunging övpadját olyan különlegessé? A Busse Longier Belt Pad Classic magas anyagminősége, a tépőzáras rögzítőeleme a tüdő öv egyszerű rögzítéséhez és a mosógép-rezisztens ingatlanhoz. Ezen felül egy minta idézet, amely elegáns megjelenést nyújt. Kinek a buszok lunging övpadja, klasszikus különösen alkalmas? A Longer Belt Pad Classic ideális minden olyan versenyző és lovas tulajdonos számára, akik értékelik a kényelmet és a stílust. Kiváló választás mindenkinek, aki hosszú, könnyű, könnyű gondozást és vizuálisan vonzó kárpitozást keres a tüdő öv számára.

5 794 Ft*