Siglhorse Finomság keverék egy pillantásra:


  • Püré almával
  • Kiegészítő takarmány lovak számára

Siglhorse Schmankerl Mash - Püré almával

Mindenki tudja, hogy a kapcsolatokat ápolni kell. És hogy ezt megkönnyítsük Önnek, kifejlesztettük a Schmankerl-Mash lótápunkat: egy különleges almás csemege, amellyel hetente egyszer vagy kétszer kényeztetheti lova kedvenceiket.

Egy kis kapcsolati munkát azonban még mindig el kell végeznie: a Schmankerl-masszát vízzel keverjük össze. De ez a fajta szeretet nemcsak a gyomron, hanem a beleken is átmegy: a speciálisan extrudált lenmagban található nyálkaanyag hízeleg az emésztőrendszernek. A Schmankerl-Mash az extra adag lószerelem a vályúban!

Tartalom:

  • 15 kg-os zsák
  • Kérésre nagy zsákban/nagy dobozban is kapható.

Táplálási utasítások:

  • Keverjen össze 100 kg testtömegenként 250 g cefrét kb. 0,5 l forró vízzel, és hagyja kb. 15 percig ázni.
  • Meleg és nedves takarmány
  • Keverj össze 1 rész Siglhorse Pferdemüsli Schmankerl-Mash + 2 rész meleg vagy hideg víz + 1 nagy adag szerelmed, keverd össze, hagyd főni 15 percig.

Heti kiemelésként:

  • Nagytestű lovak 1 - 1,5 kg/nap
  • Kis lovak 0,5 - 1 kg/nap

Problémás esetekben 14 napos kúraként:

  • Heti 2-3 alkalommal. Napi használatra is alkalmas
  • Fontos: a napi fejadag részleges helyettesítésére

Ömlesztett tömeg: 1 Siglhorse etetőcsésze = kb. 800 g, 1 l = kb. 450 g.

Összetétel:

Árpapehely, kukoricapehely, búzakorpa, árpacsíra, almapogácsa, lenmag-kivonatliszt, cukorrépa-melasz, lenmag, kukoricacsíra, lenmag extrudált, kalcium-karbonát, nátrium-klorid, búza, sörélesztő, nátrium-bikarbonát, sörélesztő, magnézium-oxid.

Analitikai összetevők:

vE lovak 12,1 MJ, nyersfehérje 12,4 %, vRP lovak 9,4 %, nyerszsír 6,0 %, nyersrost 6,2 %, nyershamu 5,4 %, kalcium 0,7 %, foszfor 0,5 %, nátrium 0,30 %, magnézium 0,25 %.

Adalékanyagok kilogrammonként:

Táplálkozási: A-vitamin (3a672a) 15 000 NE, D3-vitamin (3a671) 1.500 NE, E-vitamin (all-rac-alfa-tokoferil-acetát) (3a700) 90 mg, biotin (3a880) 900 µg, cink: 97 mg, ebből cink-oxid (3b603) 70 mg, ebből glicin-cinkkelát, hidrát (3b607) 27 mg, réz: 15 mg, ebből réz (II)-szulfát, pentahidrát (E4) 11 mg, ebből glicin réz-kelát-hidrát (E4) 5 mg, mangán: 53 mg, ebből mangán (II)-oxid (3b502) 40 mg, ebből glicin mangán-kelát-hidrát (3b504) 14 mg, vas: 51 mg, ebből vas-szulfát-monohidrát (3b103) 51 mg, jód: 1,2 mg, ebből vízmentes kalcium-jodát (3b202) 1,2 mg, kobalt: 0,5 mg, ebből kobalt(II)-karbonát granulátum (3b304) 0,5 mg, szelén: 0,46 mg, ebből nátrium-szelenitből (E8) 0,35 mg, ebből szelén szerves formában Saccharomyces cerevisiae CNCM I-3060 (inaktivált szelénélesztő) (3b8.10) 0,11 mg

Technológiai: butilált hidroxitoluol BHT (E321) 1 mg.

Tárolás:

Higiénikusan, hűvös és száraz helyen tárolja. A minőségmegőrzési idő megfelelő és szokásos tárolást igényel. Ez különösen a higiénikus, hűvös és száraz tárolást jelenti. Nincs felelősség a helytelen kezelés és tárolás esetén.

További információk:

A Siglmühle Gmbh, Mühlbachstr. 28, 5201 Seekirchen, Ausztria, Reg. No.: Alpha AT 7013 9534.00 8. A receptúráról részletesebb információ közvetlenül a gyártótól kérhető.

Gyártó "Siglhorse"

Siglhorse - vásároljon kiváló minőségű lótápokat alacsony áron

Régebben az emberek állítólag megkönnyítették a Dolgukat: a lovaknak időről időre zabzsákot adtak, amibe zabot kötöttek, egyébként pedig a legelőn maguknak kellett összegyűjteniük a legzamatosabb Szárakat. Ma már tudjuk, hogy a lovaknak koruktól, az évszaktól és sok más körülménytől függően különböző takarmányra van szükségük ahhoz, hogy a kiegyensúlyozott táplálkozásnak köszönhetően fittek Maradjanak. Lótápboltunkban mindenféle lótápot Megtalál. Szakszerű tanácsadás és kedvező árak is!

A zabot természetesen lótakarmányként is megvásárolhatja lótáp Webáruházunkban: Senki sem kételkedik abban, hogy az állatok nem szeretik különösebben a Gabonát. Szeretik, és bizonyítottan javítja az Emésztést. A tisztított zabot és a fekete zabot 5 vagy 25 kilogrammos zsákokban, valamint a zúzott zabot 5 vagy 20 kilogrammos adagokban rendelheti, amelyek könnyebben rághatóak, és ideálisak csikók, valamint idősebb, fogászati problémákkal küzdő lovak Számára. Egy másik alap takarmány a lucerna széna, amely magas fehérje- és Rosttartalmú.

Vásároljon lótápot - műzli vagy pellet formájában

Ha szereted a finom és ropogós műzlit reggelente, akkor valami hasonlót adhatsz a lovadnak Is. A Siglhorse speciális takarmánykeverékei ezt a nevet viselik, és számos különböző táplálkozási igényhez Igazodnak: Legyen szó vemhes vagy szoptatós kancák és csikóik lótakarmányáról, problémákkal küzdő lovaknak, vagy energiakiegészítőként minden olyan négylábú barátnak, aki jól akar (vagy kell) Teljesítenie. Kérjük, olvassa el termékleírásainkat a lótakarmánykeverékek összetevőiről szóló részletes információkért, hogy biztos lehessen abban, hogy a megfelelő lótápot vásárolja meg kedvence Számára.

Takarmány típusa: Kiegészíto takarmányok
Származás: Ausztria
Állatfajok:

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.