Kerbl macskaház Rustica barna egy pillantásra:


Kerbl Rustica macskaház - időjárásálló szabadtéri macskaház fából

A Rustica macskaház egy gyönyörű és stabil macskaház, amely ideális kültéri használatra. A macskaház időjárásálló és plexi ablakkal rendelkezik, amely több fényt biztosít a belső térben.

Áttekintés:

  • Kiváló minőségű nyársakból készült macskaház
  • A lécekkel ellátott lengőajtó szél és hideg ellen véd, kivágási méret 15,5 x 21 cm
  • Plexiüveg a több fényért a belső térben< /li>
  • Favédő festékkel lazítva
  • Állítható magasságú műanyag lábak
  • bontott dobozban szállítjuk
  • Könnyű összeszerelés összeszerelési útmutatóval

Méret:

  • < li>Külső méretek: 57 x 45 x 43 cm (HxSzxM)
  • Ajtókivágás méretei: 15,5 x 21 cm
Gyártó "Kerbl Pet"

Engedje szabadjára a végtelen lehetőségeket a Kerbl Pet-tel - az utolsó szó a háziállatok szerelmeseinek!

A kutyák, macskák, rágcsálók és madarak széles választékával szolgálva, kínálunk egy sokszínű termékkínálatot, amely gazdagítja bundás barátaink életét.

A Kerbl Pet-nél megértjük, hogy a háziállatok nem csupán állatok; boldogságot és feltétel nélküli odaadást hoznak az életünkbe. Most eljött az ideje, hogy viszonozzuk azt a szeretetet és gondoskodást, amit tőlük Kapunk. Lépjen be a birodalmunkba, ahol a kedvence csodálatos termékek széles választéka várja, hogy az Ön és a háziállata igényeit Kielégítse.

Tápláló és finom ételektől az innovatív játékokig és kiegészítőkig mindent megtalál webáruházunkban, amire háziállata otthona számára szüksége Lehet. Minőségi elkötelezettségünk biztosítja, hogy minden termékünk gondosan megtervezett és kiváló elégedettséget és boldogságot nyújtjon hűséges Társainak.

Emellett büszkék vagyunk környezeti fenntarthatósággal kapcsolatos Elkötelezettségünkre. Sok termékünk környezetbarát anyagokból készül, elősegítve az ember és az állat harmonikus Együttélését.

Csatlakozzon hozzánk ezen fantasztikus utazáson, és fedezze fel a Kerbl Pet világát még Ma. Hadd inspiráljon bennünket a háziállatok iránti szenvedélyünk, miközben megtalálja a tökéletes lehetőséget, hogy visszaadja szeretett Társainak. A Kerbl Pet-nél a háziállatok az elsők, mert ők semmi kevesebbet nem érdemelnek, mint a legjobbat!

Állatfajok: Macska
Anyag: Fa

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.