Villanypásztor szigetelő

Mik azok a villanypásztor szigetelők?

A villanypásztor építése során az áramot el kell szigetelni és biztonságosan át kell vezetni a kerítésrendszeren. A szigetelők elválasztják az áramvezető anyagot, például a kötelet, a szálat, a szalagot vagy a villanypásztor drótját a villanypásztor karótól. Ezzel megakadályozzák, hogy a kerítésből származó elektromos energia nemkívánatos módon a talajba kerüljön.

A szigetelők biztosítják a vezetőanyag megfelelő feszességét. Ezáltal a vezetőanyag a kívánt magasságban marad, és megakadályozza a megereszkedést. A stabil és feszes villanypásztor fontos, hogy megakadályozza az állat elkóborlását. A vadállatok számára is megnehezíti a bejutást. Annak érdekében, hogy különböző vezetőanyagokkal lehessen dolgozni, a szigetelőket körszigetelőkre, szalagszigetelőkre és szál/kötél szigetelőkre osztják.

4 kérdés a villanypásztorhoz való megfelelő szigetelő kiválasztásához.

1. Melyik szigetelő illik a vezetőanyaghoz?

A körszigetelők alakjuknak köszönhetően a villanypásztor szálakhoz, a villanypásztor kötelekhez, valamint a keskeny villanypásztor szalaghoz is használhatók. A szalagszigetelők a villanypásztor szalagjaihoz használt szigetelők. A drót/huzal szigetelőket keskeny kötelek és drótok szigetelésére és vezetésére tervezték.

2. Hogyan lehet a villanypásztor extra erős?

A robusztus szigetelők hozzájárulnak a villanypásztor általános stabilitásához. Például a folytonos alátámasztással rendelkező szigetelők alkalmasak a vezetőanyag szilárdabb vezetésére. Itt a fémdarab a szigetelő műanyag tartójába van beágyazva. A csavarozható körszigetelőkkel ellentétben a szalagszigetelőket és a szál/kötél szigetelőket a szigetelő felső és alsó végén a karóba csavarják. Ez a kettős csavarozás tovább növeli a szigetelő stabilitását.

3. Milyen szigetelőre van szüksége a villanypásztor sarkaihoz?

A sarokszigetelőkre azért van szükség, hogy a vezetőanyagot a kívánt irányba irányítsák. Ezek ellenállnak a sarkoknál fellépő nagy húzóerőknek.

4. Hogyan akadályozza meg, hogy az állat megrágja a szigetelőt?

Egyes állatok (például a lovak) különösen szeretik a faoszlopokat rágcsálni. Annak érdekében, hogy a villanypásztor ne sérüljön meg a folyamat során, távtartós szigetelőket lehet használni. Hosszú száruknak köszönhetően ezek a szigetelők nagyobb távolságban tartják a vezető anyagot a villanypásztor oszloptól. Ha az állat megrongálja az oszlopot, a szigetelő és a vezető anyag nem sérül meg.

Az Ön előnyei a Agrarzone üzletben:

Ingyenes visszaküldés: Ez minden 30 napon belül visszaküldött csomagküldeményre vonatkozik. A szállítmányozási céggel visszaküldött termékek esetében a szállítási költség a vevőt terhelik.

Nincs kockázat a 30 napos pénzvisszafizetési garanciának köszönhetően: Ha a megvásárolt termék mégsem megfelelő Önnek, a kiszállítástól számított 30 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti a terméket. Ezután visszatérítjük Önnek a teljes vételárat.

Minden termék megfelel a törvényes biztonsági előírásoknak: Minden mezőgazdasági berendezésünk legális. Minden villamosítható termék, mint például a villanypásztor kerítés vagy villanypásztor háló, biztonságos az emberek és az állatok számára. Ezt a törvényes biztonsági előírások betartása garantálja.

Csak neves osztrák vagy német gyártók termékei: A magas minőségnek köszönhetően kevesebb a hiba, és kevesebb a karbantartás. Több évre számolva pénzt takaríthat meg a végeredményben.