Kerti és tavi villanypásztor szettek a halrablók ellen: elektromos kerítés a hatékony kócsag és vidra elleni védelemhez.

A villanypásztor szettünkkel kócsagok és vidrák ellen nem kell többé aggódnia a halállomány biztonsága miatt. A teljes kerti és tó készletek tartalmaznak mindent a biztonságos halastó kerítéshez. Állítsa fel a tó kerítését speciális szerszámok nélkül, és csatlakoztassa a villanypásztor eszközhöz. Használatra kész, és a halállománya biztonságosan védve van a haltolvajoktól!

Itt praktikus tippeket kaphat, amelyek segítenek kiválasztani a megfelelő kerítéskészletet a tóhoz. További kérdése van a tóvédelemmel kapcsolatban? Vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, elektromos kerítés szakértőink szívesen segítenek.

Áttekintés:

  • Minden, ami a biztonságos halastavi kerítéshez szükséges.
  • Kiegészítő védelem a halak ragadozóival szemben, pl. kócsagok, vidrák, macskák, mosómedvék.
  • Az ingatlan, udvar és egyéb kerti területek bekerítésére is alkalmas.
  • Gyors összeszerelés speciális szerszámok nélkül, azonnal használatra kész!
  • Más hálókkal is könnyen bővíthető.

Miért éppen tavi villanypásztor?

Tótulajdonosként Ön jól megtervezte a halastavat, gondosan elrendezte, és a halakat is gondosan kiválasztotta. Egy bizonyos ponton észreveheti, hogy a halállomány folyamatosan csökken.

A haltolvajok (kócsagok, vidrák) populációja jelentősen megnőtt régiónkban, ami konfliktusokhoz vezet a hobbihorgászokkal és a hivatásos halászokkal, valamint a tenyésztett és díszhalakat tartó tógazdákkal. Különösen télen, amikor a vizek halban szegények, az állatok egyre gyakrabban járnak a hobbikertek tavaiban vagy a halgazdaságok tavaiban, ami hatalmas károkat okoz a halászati iparnak.

Az állatok a halakra nézve komoly fenyegetést jelentenek.

Az elektromos tavi kerítések egy nagyon gyors és hatékony megoldásnak bizonyultak a tórendszerek megbízható védelmére a kócsagoktól, vidrától és más állatoktól. A kócsagok a partról a vízbe lopakodnak, hogy zsákmányra vadásszanak. Ha a partvonalhoz való hozzáférést megakadályozzák, új vadászterületet keresnek. Ha pedig az elektromos kerítés a talaj szintjén van kifeszítve, akkor a vidrák és más hívatlan vendégek (mosómedvék, nyestek, macskák) már nem tudnak a tó közelébe jutni.

3 lépésben a megfelelő kerítéskészlethez:

1. Van áramcsatlakozás a tó közelében? 

Igen, van áram az út menténEbben az esetben egy 230V-os tavi villanypásztor készülék mindig jobb, mint egy mobil 12V-os készülék, mert a konnektorhoz csatlakoztatva megszűnik a gyakori elemcsere szükségessége. Ezzel munkaidőt és nagyobb karbantartási ráfordítást takarít meg.

Nem, nincs áram: Ha nincs konnektor a közelben, akkor az akkumulátoros villanypásztor praktikus alternatívája az elektromos kerítésnek. Ne feledje azonban, hogy az akkumulátort 2-4 hetente újra kell töltenie.

2. Van ideje 2-4 hetente kicserélni vagy feltölteni az elektromos kerítés akkumulátorát?

Igen, erre van időm: Itt könnyedén választhat egy 12V-os villanypásztor szettet, ahol rendszeres időközönként újratöltheti az akkumulátort. A legjobb, ha felhalmoz egy pótakkumulátort is így mindig van egy teljesen feltöltött akkumulátor tartalékban.

Nem, nincs időm: Azoknak a tógazdáknak, akiknek nincs idejük rendszeres időközönként ellenőrizni az elemet, jobb egy 9V-os villanypásztor szett. Az elem olcsóbb, mint az újratölthető akkumulátor, több hónapig tart, és ez idő alatt nincs karbantartás. Miután azonban teljesen lemerült, az elem nem tölthető tovább, és újat kell vásárolnia.

Egy teljesen karbantartásmentes alternatíva a napelemes kerítés. A napenergiának köszönhetően ennek a kerítésnek az üzemeltetése rendkívül energiatakarékos - nincs drága karbantartási vagy utólagos költség. Ha azonban van konnektor a közelben, akkor ajánljuk a 230V-os tavi villanypásztor szettet.

3. A kerítés mindig ugyanazon a helyen marad, vagy utazáshoz használja?

Kerítés mobil használatra: Ha a kócsag- és vidrakerítést más célokra is használni kívánjuk, akkor egy 230V/12V-os tavi elektromos kerítés tökéletes az Ön számára, hiszen ez otthon 230V-os árammal és útközben 12V-os akkumulátorral egyaránt üzemeltethető. Ha azonban nincs ideje a rendszeres akkumulátorcserére, akkor egy 12V-os napelemes elektromos kerítés vagy egy 9V-os elemes halkerítés nagyszerű módja a karbantartás csökkentésének.

A kerítés mindig ugyanazon a helyen marad: A kertben való folyamatos használathoz, és ha van hozzáférése konnektorhoz, a 230V-os tavi villanypásztor mindig jobb választás, mint az elemes kerítés.

Ezek a tartozékok illeszkednek a kerítéskészlethez:

Pót kerítés: Ha hosszabb elektromos kerítésre van szüksége, villanypásztoraink könnyen bővíthetők további kerítésanyaggal, például hálóval és elektromos zsinórral.

Villanypásztor elem és akkumulátor: Ha nincs a szettben található elem vagy akkumulátor, vagy több akkumulátorra van szüksége a készletben, akkor ebben a kategóriában talál megfelelő modelleket minden elterjedt 9V-os és 12V-os villanypásztor készülékhez.

Villanypásztor napelem modul: A napelemmodulok szinte minden 12 V-os akkumulátoros készülékhez kaphatók kiegészítésként. Így megkíméli magát a gyakori akkumulátorcseréktől. Az akkumulátortöltések villamosenergia-költségei szintén megszűnnek.

Elektromos kerítésajtó: A villanypásztor ajtaja hasznos, ha a kerthez vagy a tóhoz való hozzáférésre van szüksége. Az ajtó az elektromos hálózat bármely pontján felszerelhető, és lehetővé teszi a biztonságos, könnyű ki- és belépést az áramütés veszélye nélkül.

Pótkaró: Ha kerti kerítésének egyik karója eltört, vagy a kerítés sarkaiba pótkarót szeretne helyezni az extra stabilitás érdekében, akkor itt olcsón vásárolhat megfelelő villanypásztor pótkarót.

Figyelmeztető táblák: A törvény értelmében minden közút mentén lévő elektromos kerítést rendszeres időközönként figyelmeztető táblákkal kell ellátni.

Villanypásztor-tesztelő: A tóvédelmi kerítés tesztelővel megmérheti az elektromos kerítés feszültségét. Így gyorsan megállapíthatja, hogy megvan-e a szükséges feszültség, és hogy a kerítés biztonságos-e.

Egyéb kiegészítők: Ebben a kategóriában a következőket találja: Földfúródrót-csatlakozók, talajrögzítők.

Az Ön előnyei az Agrarzone-nál:

Ingyenes visszaküldés: Ez minden 30 napon belül visszaküldött csomagküldeményre vonatkozik. A szállítmányozócéggel visszaküldött termékek szállítási költségei a vevőt terhelik.

Nincs kockázat a 30 napos pénzvisszafizetési garanciának köszönhetően: Ha a megvásárolt tavi villanypásztor szett mégsem ideális az Ön számára, akkor a szállítástól számított 30 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti nekünk. Ezt követően visszatérítjük Önnek a teljes vételárat.

Minőségi termékek: Minden termékünket szakértők fejlesztik és tesztelik. Ezek a legmegfelelőbbek a rendeltetésszerű használatra.

Kiszolgálás és tanácsadás: Szakmailag képzett ügyfélszolgálati csapatunk szívesen segít Önnek minden megválaszolatlan kérdésben. Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. Várjuk üzenetét.