Állítható villanypásztor kapu - Áttekintés:

 • Meghosszabbítható és hosszában fokozatmentesen állítható
 • Horganyzott és rendkívül időjárásálló
 • Tartozékokat tartalmaz a könnyű összeszereléshez
 • Ideális istálló, lovarda, karám és legelő számára

Horganyzott és kihúzható kerítéskapu - 1-6 méter között állítható.

A stabil villanypásztor kapu elengedhetetlen, ha biztonságos kerítést szeretne. Egy robusztus villanypásztor kapuba való befektetés több szempontból is megéri. Az állítható kapu különböző állatok, például szarvasmarhák, juhok, kecskék vagy lovak terelésére alkalmas. Ha a villanypásztor kapu állítható, csodálatosan igazodhat a legelőnyíláshoz. A villanypásztor kapuk 90-110 cm magasságban kaphatók, és a hosszuk a modelltől függően 1 métertől 6 méterig állítható. Ha a kerítéshez többféleképpen használható, csordabiztos megoldást keres, akkor a villanypásztorhoz állítható kaput kell vásárolnia.

Az állítható villanypásztor kapuk előnyei:

Ha a villanypásztor kapu kihúzható, az számos előnnyel jár. Ha elektromos kerítéssel rendelkezik, fontos az állítható kapu, mert ez egy plusz biztonsági réteget jelent. Az állítható villanypásztor kapu teleszkópos kapuként van kialakítva, és hosszukban akár egy méteres hosszban is állítható. Egyetlen kézmozdulattal a villanypásztor kapu szükség esetén akár egy méterrel hosszabbra is nyitható. Egy reteszelőcsavar biztosítja, hogy a kapu biztonságosan a helyén maradjon. Nemcsak a legelőn, hanem az istállóban is, és ha legelőpaneleket szeretne használni, akkor egy állítható kapuval rendet teremthet a kerítésben.

Acélból készült villanypásztor kapuink fokozatmentesen állíthatóak, és úgy kerülnek a legelőre vagy az istállóba, hogy a kapu befelé nyitható. Így a további terelési biztonság mellett egyúttal a legelőhöz való egyszerű és szabályozható hozzáférés is lehetővé válik. A 3 méteres hosszúságtól kezdve biztonságosan behajthat egy traktort a legelőre, vagy könnyedén áthajthatja a szarvasmarhákat és a lovakat.

A kihúzható villanypásztor kapuk másik előnye, hogy a kerítéshez való hozzáférési területet a kapukhoz való elektromos kerítéskészlettel elektromossá teheti. Így elkerülhető, hogy az állatok érintkezzenek a villanypásztor kapuval, vagy megsértsék azt. A villanypásztor kapuk praktikus elektromos készletével történő villamosítás ellenére nem kell aggódnia az állítható villanypásztor kapu kézzel történő kinyitása miatt.

Kihúzható villanypásztor kapuk karámhoz, legelőhöz és lovardához

Az állítható villanypásztor kapuk felszerelésével különböző lehetőségek nyílnak. A kapu jól bevált és sokoldalú. Az állítható villanypásztor kapu esetében a következő előnyök érvényesek:

 • Robusztus és időjárásálló
 • Könnyen kezelhető a napi áthajtás során
 • Számos állat számára alkalmas (szarvasmarha, juh, kecske, ló, stb.)
 • Akár 100 cm-rel is meghosszabbítható pillanatok alatt
 • Mindkét irányba nyitható
 • Villamosítás kiegészítő berendezésekkel lehetséges
 • Tartalmazza a szerelőkészletet
 • Opcionálisan lakattal zárható
 • Teljesen horganyzott

Zárási lehetőségek a villanypásztor kapukhoz - biztonságosan zárható villanypásztor kapuk zárócsavarral és átfordítható zárral

Egyirányú nyitáshoz a horganyzott zárási lehetőséget vagy a villanypásztor kapukhoz a zárócsapot ajánljuk. Ez már szerepel az ajánlatban. Az átfordítható zár nagyobb flexibilitást biztosít. Az átfordítható zár lehetővé teszi, hogy a villanypásztor kapu mindkét irányba nyitható legyen. Az állítható villanypásztor kapuk szállítása természetesen mindent tartalmaz, ami a kerítésre történő teljes felszereléshez szükséges.

Összegezve:

Az állítható villanypásztor kapu egy stabil kapu, amely sokszorosan biztonságosabbá és praktikusabbá teszi a legelő kerítését. Az újraelektrifikációnak köszönhetően a teleszkópos kapu teljesen biztonságos villanypásztort tesz lehetővé. Rendeljen kényelmesen online még ma, és a kaput ingyenesen, közvetlenül az istállójába szállítjuk.