Kutyaháló és kutyakerítés

  • Nagy és kis kutyák, érzékeny állatok és kölyökkutyák számára
  • A villamosítás a vadállatok elriasztására is alkalmas
  • A keskeny hálók biztosítják a kutyák nagyfokú biztonságát
  • Egyszerűen felállítható és mobil használatra is alkalmas

Mi az a kutyakerítés?

A kutyaháló kisebb és nagyobb kutyák tartására szolgáló kerítés. Egy kutyakerítésben kutyája nem tud megszökni, vagy a kerítés elhatárolásként szolgál a kertben, így kedvence nem tud bizonyos területeken (pl. virág- vagy zöldségágyásokban) rosszalkodni.

A kutyaháló sokkal biztonságosabb, mint egy hagyományos kerítés, mivel a kutya nem tud átpréselődni a keskeny hálószemeken. Ráadásul a háló a talajjal egy vonalban záródik, és így hatékonyan megakadályozza az átcsúszást.

Mikor hasznos egy elektromos kutyakerítés?

A villany nélküli kutyakerítés alkalmas, ha meg akarja akadályozni, hogy kutyája megszökjön a kertből.

Ha Ön szeretne ugyanakkor vadon élő állatokat, mint például rókákat, nyesteket vagy nyulakat távol tartani, akkor egy elektromos kutyakerítés jobb védelmet nyújt Önnek. Az elektromos változat alkalmasabb olyan kutyák számára is, amelyek szeretnek ugrani, vagy olyan állatok számára, amelyek szeretnek átmászni vagy átásni a kerítésen.

3 lépésben a megfelelő kutyahálóhoz:

1. lépés: Győződjön meg róla, hogy a kutyakerítés megfelelő magasságú és hosszúságú.

A kutyahálók 15, 25 vagy 50 méter hosszúságban és 65 cm, 77 cm, 106 cm és 112 cm magasságban kaphatók.

Kisebb kutyafajták (legfeljebb 39 cm vállmagasságig) vagy nem ugró kutyák számára teljesen elegendő egy alacsony kutyakerítés.

Ha Ön azonban nagyobb vagy ugró vagy mászó kutya tart, akkor jobb, ha egy magasabb modellhez nyúl, mert egy magas kutyakerítést nem tudnak olyan könnyen legyőzni a kutyák.
Fontos: Ha hosszabb kutyakerítésre van szüksége, egyszerűen összekapcsolhatja kutyahálóinkat a beépített fémkapcsokkal is, és így meghosszabbíthatja. Kínálatunkban komplett szettek is megtalálhatók, akár 500 m kerítéshosszig.

2. lépés: Határozza meg az aljzatnak megfelelő karócsúcsokat.

A kutyahálók karózása során különbséget kell tenni a dupla csúcsok és az egyes csúcsok között.

Ha a talaj földes vagy homokos, a nagyobb stabilitás érdekében dupla csúcs ajánlott. Sziklás terepen a szimpla csúcsot könnyebb a talajban használni.

3. lépés: Döntsön az elektromos vagy a nem elektromos kutyakerítésről.

Ha szeretné távol tartani a vadállatokat, például a rókákat, nyulakat vagy a nyesteket a kutyájától és a kertjétől, akkor az elektromos kutyakerítés a legjobb választás az Ön számára. Ha azonban a fő cél az, hogy megakadályozza a kutya szökését, valószínűleg a nem elektromos modell is elegendő lesz.
.
Fontos: Ha elektromos kutyahálót választ, a kerítés területét a növényzettől szabadon kell tartani, és hetente legalább 1 alkalommal le kell nyírni a füvet. Ha ugyanis a kerítés túlságosan benőtt, az elektromos feszültség lecsökken, és a vadon élő állatok már nem maradnak távol.

Kutyakerítéshez kiegészítők:

Villanypásztor készülék 230V: Ha van a közelben konnektor, akkor a 230V-os villanypásztor készülék mindig a legjobb választás az áramellátáshoz.

Villanypásztor készülék 12V: Ha nincs hozzáférése konnektorhoz, akkor akkumulátorral működő 12V-os készülék szükséges.

Villanypásztor akkumulátor és elem: Attól függően, hogy 12V-os akkumulátoros eszközt vagy egy 9V-os elemes eszközt üzemeltet, ebben a kategóriában talál megfelelő akkumulátort és elemet.

Villanypásztor napelem modul: A napelemes modulok szinte minden 12V-os akkumulátoros készülék kiegészítéseként kaphatók. Így megkíméli magát a gyakori akkumulátorcseréktől. Az akkumulátortöltés villamosenergia-költségei szintén megszűnnek.

Elektromos kerítésajtó: A kutyakerítés ajtaja a kutyakerítés bármely pontjára felszerelhető, és biztonságos, könnyű ki- és belépést tesz lehetővé az áramütés veszélye nélkül.

Pótkaró: Ha a kutyakerítés egyik karója eltört, vagy a kerítés sarkaiba szeretne csere karót tenni a nagyobb stabilitás érdekében, akkor itt olcsón vásárolhat megfelelő pótkarót.

Figyelmeztető táblák: A törvény értelmében minden közút mentén lévő elektromos kerítést rendszeres időközönként figyelmeztető táblákkal kell ellátni.

Villanypásztor tesztelő: Az elektromos kutyakerítés feszültségének méréséhez használjon kerítés-tesztelőt. Így gyorsan megállapíthatja, hogy megvan-e a szükséges feszültség, és hogy a kerítés biztonságos-e.

Lopásvédelem: Meg kell védenie elektromos eszközét a lopás ellen? Fedezze fel a biztonságos akkumulátor-dobozokat az elektromos kerítés védelmére.

Egyéb kiegészítők: Ebben a kategóriában mindent megtalál a földfúrótól kezdve, a drótkötőkön át, a talajrögzítőkig.

Az Ön előnyei az Agrarzone üzletben:

Ingyenes visszaküldés: Ez minden olyan csomagküldeményre vonatkozik, amelyet 30 napon belül visszaküldünk. A szállítmányozó céggel történő visszaküldés költségei a vásárlót terhelik.

Nincs kockázat a 30 napos pénzvisszafizetési garanciának köszönhetően: Ha a megvásárolt kutyakerítés mégsem az Ön számára megfelelő, a kiszállítástól számított 30 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti a terméket hozzánk. Ezt követően visszatérítjük Önnek a teljes vételárat..

Minden fonott háló megfelel a törvényes biztonsági előírásoknak: Minden elektromosan működtethető kutyakerítés biztonságos az emberek és az állatok számára. Ezt a törvényes biztonsági előírások betartása garantálja..

Kizárólag jó hírű osztrák vagy német gyártóktól származó elektromos hálók: A magas minőségnek köszönhetően kevesebb a hiba, ezért kevesebb karbantartást kell végeznie. Több évre számolva pénzt takaríthat meg a végeredményben.