Kisállat háló és kisállat kerítés

  • Hálók nyulak, baromfi, macskák és más kisállatok számára is
  • Különösen csordabiztos az alsó részen lévő keskeny hálónak köszönhetően
  • A villamosítással a vadállatok, például a rókák vagy a nyestek elriasztására is alkalmas
  • Mobil használat az egyszerű összeszerelésnek és szétszerelésnek köszönhetően

Mi az a kisállat kerítés?

A kisállat háló (más néven kisállat kerítés) egy olyan szorosan hálózott kerítés, amellyel megvédheti a kisebb állatokat, például a nyulakat, macskákat vagy más kis állatokat.

Sok esetben ezek a hálók villamosíthatók is. A villamosított kisállathálóval olyan vadállatokat, mint a róka, a nyest vagy a farkas, lehet elriasztani.

A kisállathálókat alapvetően baromfihálókra, macskahálókra és nyúlhálókra osztják. A fő különbség e változatok között egyrészt a kerítés magasságában, másrészt a hálószemek méretében van.

A kisebb állatok, például a nyulak esetében a hálók alacsonyabbak és szorosabb hálózsemekkel vannak ellátva, míg a baromfi esetében a hálók sokkal magasabbak.

3 lépésben a megfelelő kisállat hálóhoz:

1. lépés: Válassza ki a megfelelő kerítéshosszúságot

A nyulak számára készült kisállat-háló általában 12 m, 25 m vagy 50 m hosszúságban kapható. A rét méretétől függően itt meg kell győződnie arról, hogy a megfelelő hosszúságot választja. A macskák számára csak a 25 m hosszúságú standard méret létezik.

2. lépés: Győződjön meg róla, hogy a talajnak megfelelő csúcsokat választja

Ha a talaj földes vagy homokos, akkor dupla csúcsokat ajánlunk a kerítésoszlopok végére. Ez biztosítja, hogy a kisállatháló szilárdan rögzüljön a talajban. Ha a talaj kövesebb, akkor az egyes csúcs több támaszt nyújt.

3. lépés: Döntsön az elektromos vagy a nem elektromos változat között

Ha a kisállat-kerítésnek el kell taszítania a vadon élő állatokat, akkor annak elektromossággal működtethetőnek kell lennie. Ha azonban csak az a fontos, hogy egyik állat se szökjön meg, akkor egy villamosítás nélküli kerítés is elegendő lehet Önnek.

Ezek a tartozékok hasznosak egy kisállat kerítésnél:

Villanypásztor készülék 230V: Ha van a közelben konnektor, akkor a 230V-os villanypásztor készülék mindig a legjobb választás az áramellátáshoz.

Villanypásztor készülék 12V: Ha nincs hozzáférése konnektorhoz, akkor akkumulátorral működő 12V-os készülék szükséges.

Villanypásztor akkumulátor és elem: Attól függően, hogy 12V-os akkumulátoros eszközt vagy egy 9V-os elemes eszközt üzemeltet, ebben a kategóriában talál megfelelő akkumulátort és elemet.

Villanypásztor napelem modul: A napelemes modulok szinte minden 12V-os akkumulátoros készülék kiegészítéseként kaphatók. Így megkíméli magát a gyakori akkumulátorcseréktől. Az akkumulátortöltés villamosenergia-költségei szintén megszűnnek.

Elektromos kerítésajtó: Az ajtó a kerítés bármely pontjára felszerelhető, és biztonságos, könnyű ki- és belépést tesz lehetővé az áramütés veszélye nélkül.

Pótkaró: Ha a kerítés egyik karója eltört, vagy a kerítés sarkaiba szeretne csere karót tenni a nagyobb stabilitás érdekében, akkor itt olcsón vásárolhat megfelelő pótkarót.

Figyelmeztető táblák: A törvény értelmében minden közút mentén lévő elektromos kerítést rendszeres időközönként figyelmeztető táblákkal kell ellátni.

Villanypásztor tesztelő: Az elektromos kisállat kerítés feszültségének méréséhez használjon kerítés-tesztelőt. Így gyorsan megállapíthatja, hogy megvan-e a szükséges feszültség, és hogy a kerítés biztonságos-e.

Lopásvédelem: Meg kell védenie elektromos eszközét a lopás ellen? Fedezze fel a biztonságos akkumulátor-dobozokat az elektromos kerítés védelmére.

Egyéb kiegészítők: Ebben a kategóriában mindent megtalál a földfúrótól kezdve, a drótkötőkön át, a talajrögzítőkig.

Az Ön előnyei az Agrarzone üzletben:

Ingyenes visszaküldés: Ez minden olyan csomagküldeményre vonatkozik, amelyet 30 napon belül visszaküldünk. A szállítmányozó céggel történő visszaküldés költségei a vásárlót terhelik.

Nincs kockázat a 30 napos pénzvisszafizetési garanciának köszönhetően: Ha a megvásárolt kisállat kerítés mégsem az Ön számára megfelelő, a kiszállítástól számított 30 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti a terméket hozzánk. Ezt követően visszatérítjük Önnek a teljes vételárat..

Minden fonott háló megfelel a törvényes biztonsági előírásoknak: Minden elektromosan működtethető kisállat kerítés biztonságos az emberek és az állatok számára. Ezt a törvényes biztonsági előírások betartása garantálja..

Kizárólag jó hírű osztrák vagy német gyártóktól származó elektromos hálók: A magas minőségnek köszönhetően kevesebb a hiba, ezért kevesebb karbantartást kell végeznie. Több évre számolva pénzt takaríthat meg a végeredményben.