Etetővályú és itató az Agrarzone-nál

 • Vályú és itató ló, szarvasmarha, sertés, juh, kecske, baromfi és kisállatok stb. számára
 • Törésálló és méretstabil anyagok az állatok biztonsága érdekében
 • Kizárólag neves német és osztrák gyártók termékei
 • Minden termék megfelel a törvényes biztonsági előírásoknak

Ezért van szükség etetővályúkra és itatórendszerre:

A megfelelő etetővályúval és itatórendszerrel biztosíthatja állatai takarmányellátását az istállóban és a legelőn.

Az etetőkosárban minden szükséges takarmányt biztosíthat állatai számára, így biztosítva a kiegyensúlyozott táplálkozást. Ezenkívül az állatoknak elegendő friss vízre van szükségük, amelyet a fajoknak megfelelő vályúban biztosíthat számukra.

Vályúink és itatóink törhetetlen és méretstabil anyagokból készülnek, amelyek könnyen tisztíthatók. Így higiénikusan tisztán tarthatja az állatok etetési helyeit, és állatai hosszú ideig egészségesek maradnak.

Milyen állatok számára állnak rendelkezésre vályúk és itatók?

Az etetővályúk és itatórendszereket a következő állatfajok szerint különböztetjük meg:

 • Szarvasmarha
 • Sertés
 • Baromfi/madarak
 • Juhok
 • Kecske
 • Kis állatok (kutya, nyúl stb.)
 • Alpaka és láma

3 kérdéssel a tökéletes itatóhoz/vályúhoz:

1. kérdés: Milyen állatokat kell etetnie?

Az állatok méretétől és takarmány-/vízigényétől függően a vályú és az itató méretét is ennek megfelelően kell megválasztania.
Nagy és robusztus állatok, például szarvasmarhák, lovak, sertések számára nagy kapacitású, robusztus modelleket ajánlunk.

Baromfi és kis állatok esetében kevésbé tartós, kisebb térfogatú modellekhez folyamodhat.

A vályúink és itatóink a fajoktól függően különböző jellemzőkkel rendelkeznek, amelyek támogatják az állatok anatómiáját, lehetővé téve számukra az egészséges táplálék- és vízfelvételt.

2. kérdés: A vályút és az itatót a legelőn vagy a házban kell elhelyezni?

Ha a vályú és az itató a szabadban található, az anyagnak UV- és fagyálló anyagból kell készülnie.

A legelőn szénával való etetéshez különböző szénatartókat és szénahálókat ajánlunk. Ezek különösen alkalmasak nagytestű állatok, például lovak és szarvasmarhák etetésére.

Ha az öntözővályú egész évben kint van, érdemes elgondolkodnia egy fűtött itatórendszerről. Így a víz nem fog megfagyni, és az állatok optimális táplálásban részesülnek.

3. kérdés: Milyen gyakran tudja ellátni az állatokat friss vízzel és takarmánnyal?

Az Ön munkájának megkönnyítése érdekében számos különböző automatikus ellátórendszer létezik a legelőn és az istállóban tartott állatok számára.

Etetőtálaink között számos automata etetőt talál, amelyekkel minden nap megtakaríthat néhány utat és ezáltal időt.

A távoli legelők számára különböző legelőszivattyúk állnak rendelkezésre, amelyeknek köszönhetően megspórolhatja a legelő állatok etetéséhez szükséges vízhordást.

A vályúkhoz és itatókhoz ezekre a tartozékokra lesz szüksége:

Fűtött itatóvályúk és fagyvédelem: Annak érdekében, hogy állatai még fagypont alatti hőmérsékleten is friss vízzel legyenek ellátva, oldalunkon nagy választékban talál fűtött itatókat és fagyvédelmet.

Legelőszivattyú: A legelőszivattyúval optimálisan elláthatja legelő állatokat a közeli kutakból vagy patakokból származó vízzel. Ehhez nincs szükség hálózati csatlakozásra.

Az Ön előnyei a Agrarzone üzletben:

Ingyenes visszaküldés: Ez minden 30 napon belül visszaküldött csomagküldeményre vonatkozik. A szállítmányozó céggel visszaküldött termékek szállítási költségei a vevőt terhelik.

Nincs kockázat a 30 napos pénzvisszafizetési garanciának köszönhetően: Ha a megvásárolt elektromos kerítéskészülék mégsem az Ön számára megfelelő, a készüléket a szállítástól számított 30 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti nekünk. Ezután visszatérítjük a teljes vételárat.

Minden termék megfelel a törvényes biztonsági előírásoknak: Minden mezőgazdasági berendezésünk rendelkezik a jogalkotó által kiadott tanúsítvánnyal. Minden villamosított termék, mint például a legelőkerítés vagy a legelőháló, biztonságos az emberek és az állatok számára. Ezt a törvényes biztonsági előírások betartása garantálja.

Kizárólag neves osztrák vagy német gyártók termékei: A magas minőségnek köszönhetően kevesebb a hiba, és kevesebb karbantartási munkálatot kell elvégeznie. Több évre számolva pénzt takaríthat meg a végeredményben.