Szállítási információk

1. Szállítás


1.1. A megrendelését a DPD vagy speditőrcég szállítja. A speditőrszállítmányt a szállító a szállítási címen, a ház mellett hagyhatja.

1.2. A következő országokba szállítunk: Németország, Ausztria, Franciaország, Olaszország, Belgium, Luxemburg, Hollandia, Dánia, Szlovénia, Szlovákia, Csehország, Magyarország, Horvátország, Írország, Svédország, Lengyelország, Spanyolország, Portugália, Finnország, Románia, Litvánia, Lettország, Bulgária.

A vonatkozó szállítási költségeket a következő 2.1, 2.2, 2.3 és 2.4 pontok alatt találja.

2. Szállítási költségek


2.1. Magyarországon belül 6,90 € átalánydíjat számítunk fel a szállítási és kezelési költségekért. A Magyarországon belüli spedidőrön keresztüli szállítás díja kérésre.

2.2. Személyes átvétel esetén az eladó először e-mailben értesíti a vevőt arról, hogy az általa megrendelt áru készen áll az átvételre. Az e-mail kézhezvételét követően a vevő az eladóval történt egyeztetés alapján veheti át a termékeket. Ebben az esetben nem számítunk fel szállítási költséget.

2.3. Az Magyarországon kívüli szállítás esetén a csomagküldéseknél a következő átalány szállítási költségeket számítjuk fel rendelésenként:

Zona 0: Ausztria, Németország (0-31,5 kg): 6,90 EUR


Zona 1: , Franciaország, Olaszország, Belgium, Luxemburg, Hollandia, Csehország (0-31,5 kg): 8,90 EUR


Zona 2: Dánia, Szlovénia, Szlovákia, Horvátország, Írország, Svédország, Lengyelország (0-31,5 kg): 14,90 EUR:


Zona 3: Spanyolország, Portugália, Finnország, Románia, Bulgária, Litvánia, Lettország (0 bis 31,5 kg): 19,90 EUR


2.4. Felhívjuk figyelmét, hogy határokon átnyúló szállítás esetén további adók (pl. Közösségen belüli vásárlás esetén) és/vagy illetékek, pl. vámok formájában, merülhetnek fel, amelyek a vevőt terhelik.

A pontos szállítási költséget akkor láthatja, ha betett valamit a kosárba.