ZEISS vadkamera Secacam 5 egy pillantásra:


ZEISS Secacam 5 vadkamera: A kompakt és erős megfigyelő az Ön területén

A ZEISS Secacam 5 vadkamera az ideális partner a vadon és a természet megfigyelésében. Részletes és nagy kontrasztú képeket készít, amelyek mélyebb betekintést nyújtanak az Ön területébe. A 60 db fekete LED-del rendelkező infravörös vaku és az extrém fényérzékeny fényképszenzor segítségével éles és tökéletesen megvilágított fényképeket és videókat készíthet még teljes sötétségben is.

Az élvonalbeli ZEISS képminőség nappal és éjjel

A ZEISS Secacam 5 segítségével sosem látott részletességgel és kontraszttal láthatja meg minden mozdulatot a területén, legyen az nappal vagy éjszaka. A kamera a kiemelkedő ZEISS képminőséget biztosítja, amely tiszta és ragyogó képeket készít még sötétben vagy rossz fényviszonyok között is.

Öt perc alatt üzembe helyezhető

A ZEISS Secacam 5 üzembe helyezéséhez nincs szükség különleges tudásra vagy sok időre. A kamera alapfelszereltségben tartalmaz egy multi-roaming SIM kártyát, egy 32 GB-os memóriakártyát, valamint nyolc töltött LR6 (AA) típusú elemet. Így azonnal elkezdheti a természet megfigyelését.

Széles hálózati lefedettség Európában*

A modern LTE modul beépített multi-roaming SIM kártyával automatikusan bejelentkezik a telepítési helyen elérhető legjobb hálózatba. Ez lehetővé teszi a kamera használatát 35 országban, beleértve Svájcot, Norvégiát és Nagy-Britanniát - extra költség nélkül.

Megbízható alkalmazás-kapcsolat

A ZEISS Secacam alkalmazással könnyedén kezelheti a vadkamerát és megoszthatja a felvételeket a kapcsolataival. Ellenőrizze a fontos információkat, mint a akkumulátor töltöttségi szintjét, a kamera helyét térképen, vagy nézze meg a legszebb felvételeit a galériában.

Tartós a természetben

A ZEISS Secacam 5 vadkamera elsőosztályú minőséget biztosít a legkeményebb körülmények között is. A gondosan elvégzett tömítés védi a kamerát a víztől, és a robust ház még az eső és jégeső ellen is ellenáll. A hő és a hóesés sem befolyásolja a vadkamera működését.

Gyors reakcióidő

A ZEISS Secacam rendkívül érzékeny mozgásérzékelője pontosan észleli az állatok mozgását. A gyors reakció- vagy kioldási idő (< 0.35 ~ 0.45 másodperc) minimális mozgáselmosódást és könnyű válaszadást biztosít. A vaku, amely láthatatlan mind az állatok, mind az emberek számára, automatikusan beállítódik a kioldáskor, hogy megelőzze a túlexponálást és minimalizálja az energiafogyasztást.

Kis és kompakt

A kis méretének és könnyű súlyának köszönhetően a ZEISS Secacam 5 rugalmas segítő a vadászatban. Könnyen szállítható és rugalmasan használható - még kisebb tárgyakon is.

Európai adatvédelmi szabványok

A Németországban fejlesztett szoftver a ZEISS Secacamok központjában helyezkedik el. Az intuitív felhasználói felületek, a fejlett funkciók és a zökkenőmentes csatlakoztathatóság igazán kiemelkedő élménnyé teszik a ZEISS vadkameráját. Minden adatát saját ZEISS felhő technológiánkban tároljuk, és szigorú EU adatvédelmi szabályozásoknak van alávetve. Személyes adataid és a kamerád adatai ezért jól védettek az illetéktelen hozzáférés vagy visszaélés ellen.

Műszaki adatok:

  • Terméktípus: Vadkamera
  • Súly (elemek nélkül): 320 g
  • Üzemi hőmérséklet: −20°C-tól +55°C-ig
  • Reakcióidő: <0.35 ~ 0.45 s
  • Vaku hatótávolsága: ~30 m
  • Szenzortípus: CMOS
  • Szenzor felbontása: 5 MP (felülinterpoláltan akár 12 MP is)
  • Csatlakozók: USB-C
  • Tápellátás: 8 x Akkumulátor/ újratölthető akkumulátor Típus LR6 (AA)
  • Tárolási lehetőség: SD vagy SDHC kártya, legfeljebb 32GB
  • Mobilhálózat (Multi-Roaming-SIM): LTE (4G)
  • Hossz x szélesség x magasság: 130 x 100 x 70 mm
  • Látószög: 60°
  • LED-ek száma | Vaku típusa: 60 x Fekete LED | 940 nM
  • Érzékelési tartomány: akár 25 m-ig (az objektum méretétől és hőmérsékleti különbségtől függően)
  • Kijelző mérete: 2.40"
  • Kijelző típusa: TFT-LCD
  • Átviteli protokoll: HTTPS
  • Helyadat átvitel (az eszköz bekapcsolásakor): GPS

A csomag tartalma:

1x ZEISS Secacam 5 vadkamera

Gyakran Ismételt Kérdések

Vízálló a vadkamera?
Igen, a ZEISS vadkamera gondosan le van zárva, és a robust ház még az eső és jégverés ellen is ellenáll.

Az év minden szakában használhatom a kamerát?
Igen, a kamera úgy van kialakítva, hogy -20°C-tól +55°C-ig üzemeljen, tehát az év minden szakaszában használható.

Hogyan tudom a kamerámat csatlakoztatni a ZEISS Secacam alkalmazáshoz?
Csak írja be az alkalmazásba a kamerával kapott aktiválási kódot, hogy összekapcsolja a két eszközt.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


Fém ház Secacam 5-höz
Növelje ZEISS Secacam 5 biztonságát személyre szabott fémtokunkkal A ZEISS Secacam 5-höz készült fémházaink nem csak arra szolgálnak, hogy megvédjék fényképezőgépét a lopástól és az anyagi károktól, hanem megnövelik a fényképezőgép élettartamát is. Az objektív, az infravörös érzékelő és a fekete LED mezők precíz kivágásai nem befolyásolják a felvétel minőségét. Erős tokjaink első osztályú védelmet nyújtanak esővel, fröccsenő vízzel, porral és szennyeződéssel szemben, így ideálisak kültéri használatra. Tartós fémből készültek, amely biztosítja készüléke hosszú élettartamát és megbízhatóságát. A egyszerű és biztonságos telepítést a hátoldalon található két szabványos állványmeneti nyílás segíti elő. Könnyen rögzítheti a kamerákat fákhoz vagy más tárgyakhoz az állványtartókkal, és rögzítheti őket egy szabványos kábelzárral a hátoldalon lévő fűzőlyukakon keresztül. Áttekintés: Egyedi fémtok a ZEISS Secacam 5-höz Első osztályú védelem eső, fröccsenő víz, por és szennyeződés ellen Biztonságos és egyszerű telepítés Erős és tartós Műszaki adatok: 81 x 125 x 133 mm (3,2 x 4,9 x 5,2 hüvelyk) Szállítási terjedelem: 1x fémház Secacam 5-höz GYIK A fémház befolyásolja a fényképezőgép felvételi minőségét? Nem, az objektív, az infravörös érzékelő és a LED-mezők pontos kivágásainak köszönhetően a felvétel minősége nincs hatással. Hogyan szerelhetem fel a fémházat a ZEISS Secacam 5 készülékemre? Könnyen rögzítheti a tokot egy fához vagy más tárgyhoz a hátoldalon található két szabványos állványmenetes nyílás segítségével, majd rögzítheti egy szabványos kábelzárral.

23 324 Ft*