Ako SunPower S2400 Smart 12V villanypásztor egy pillantásra:


Electrifier az Ako SunPower S2400 SMART 12V napelemekkel: Megújuló energia a kerítések kiszolgálásánál

Fedezze fel az Ako Sunpower megbízhatóságát és autonómiáját

Bemutatjuk a Electrifier -et a SunPower S2400 Smart 12V 12V napelemekkel, egy sokoldalú és erőteljes eszközzel, amely ideális felhasználásra, amely fénytől mérsékeltig változhat. Az Ako Sunpower tökéletes a standard kerítésekhez és az állatok sokféleségéhez, beleértve a lovakat, a szarvasmarhákat, a kecskéket és a juhokat. A legmodernebb napenergia -technológiával felszerelve folyamatos és karbantartási mentésű működést kínál az öntözési időszak alatt.

Az eszköz magas/alacsony/kikapcsolóval van felszerelve, hogy az Ön igényeinek megfelelően könnyen beállítsa a kimeneti teljesítményt. Ezenkívül az AKO SunPower modern és intelligens akkumulátorkezelő rendszerrel van felszerelve, amely magában foglalja a mély kisülésvédelmet, biztosítva az eszköz működését még a hosszabb időtartam alatt is. A magas energiahatékonyságának köszönhetően hosszabb akkumulátor autonómiát élvezhet.

Olyan hatékony, mint a hatékony, az Ako Sunpower az UNMPERIE -rezisztens borítékban és az integrált szállítási fogantyúval ellátott vízálló. Könnyen és gyorsan telepíthető, további energiamegtakarítást kínál, jó állapotban a kerítésen, lehetővé téve az eszköz hosszabb ideig történő működését. Ezenkívül a napenergia -működési állapot (kék LED) és a nagyon fényes LED -es lámpák jelzésének funkciója az egyszerű és intuitív eszköz megfigyelését.

Electrifier az AKO SunPower S2400 SMART 12V napelemekkel összefoglalva:

 • Erőteljes és sokoldalú eszköz standard kerítésekhez
 • Energiamegtakarítás intelligens akkumulátorkezeléssel
 • Robusztus és időjárás -ellenálló
 • Könnyen telepíthető és megfigyelhető
 • 5 éves garancia a napelemen

Műszaki előírások:

 • A hatalom feat: Solar, 12V
 • Energiatakarékos funkció intelligens akkumulátorkezeléssel
 • Integrált védelem a villám ellen
 • Vízálló és időjárásálló
 • 5 éves garancia a napelemen

Az ellátás magában foglalja:

1x Electrifier az Ako SunPower S2400 Smart 12V -vel

Gyakran kérdések:

használhatom az elektrifikort az Ako SunPower S2400 Smart 12 V napelemes panelekkel a növényzettel ellátott házakhoz?

Igen, az Ako SunPower S2400 Smart ideális könnyű vagy mérsékelt növényzettel rendelkező kerítésekhez.

ako sunpower rossz időjárás esetén működhet?

Igen, intelligens akkumulátor kezelésének és a mély ürítés elleni védelemnek köszönhetően az Ako Sunpower hosszabb időtartamú időtartamokban is működhet.

Gyártó "AKO"

AKO - több mint egy kerítés márka!

Az AKO mögött több mint 70 év fejlesztési kompetencia áll a villanypásztor és a kerítésépítés Területén. A hagyományos kínálat mellett, amely kerítésoszlopok, szigetelők, kapuelemek, villanypásztor hálók, vezetékanyagok és tartozékok, nálunk minden alkalmazási területre megtalálja a megfelelő berendezést! Annak érdekében, hogy segítsünk Önnek a megfelelő elektromos kerítés kiválasztásában, a választékot különböző szempontok szerint osztottuk Fel.

 • Minden elektromos kerítés "Made in Germany" a németországi Wangen im Allgäu telephelyen készül
 • 3 év gyártói garancia minden AKO elektromos kerítésre
 • Házon belüli fejlesztőcsapat a további & az eszköztechnológia új fejlesztése
 • 100%-os minőségellenőrzés - minden AKO villanypásztort külön-külön tesztelünk a működés és a teljesítmény szempontjából

AKO Classic - Olcsó villanypásztor készülékek kezdőknek

Az olcsó belépő szintű készülékek a szabványos kerítésekhez készültek, és nemcsak hatékony teljesítményt, hanem szilárd felszerelést is Kínálnak. Az elektromos kerítés működése a készülék vagy a kerítés jelzőfényén keresztül Ellenőrizhető.

 • Power N 3500 230V-os készülék nagy igénybevételhez
 • Power AD 3300: Akkumulátoros 12 V-os tápegység a hosszabb használathoz és a normál fűnövekedéshez Compact Power B40 3 V-os akkumulátoros készülék kisebb, növényzet nélküli kerítésekhez

AKO Premium - Villanypásztor készülékek kényelmes funkciókkal

Az AKO Premium villanypásztor készülékek digitális kijelzőkkel rendelkeznek, amelyekről kényelmesen leolvasható minden fontos információ a készülékről és a Kerítésrendszerről. A legerősebb eszközök a legmagasabb igényeknek is Megfelelnek. A hosszú akadályok és a nehéz körülmények nem jelentenek problémát ezeknek a Készülékeknek. Emellett a készülékek intelligens módon alkalmazkodnak a kerítés állapotához, és a riasztási funkciók a legmagasabb szintű biztonságot biztosítják az emberek és az állatok Számára.

 • Power Profi NDi 15000 Digital: 230V-os villanypásztor készülék, extrém kerítéshosszúságokhoz, rossz benövési körülmények és nagyon robusztus állatok esetén Power Station BD 600 Digital: 9 V-os akkumulátoros generátor a hosszabb kerítésekhez és a nagyobb növényzethez Mobil Power AD 5000 Digital: Akkumulátoros készülék a mobil, extrém használathoz

AKO Expert - villanypásztor a teljes ellenőrzésért

Az Expert villanypásztor készülék LED-kijelzői megkönnyítik a kerítés és a berendezés aktuális állapotának vizuális ellenőrzését egy Pillantással. Az elektromos kerítések nagy kimeneti teljesítménnyel dolgoznak az igényes és hosszú Kerítésekhez. A jó felszereltség nagyfokú rugalmasságot biztosít a használat Során.

 • Power Profi NDi 10000: 230 V-os tápegység robusztus állatfajokhoz és vaddisznóvédelemhez Mobil Power AN 5500 Akkumulátoros 12 V-os teljesítményű, hosszú kerítésekhez és erős fűnövekedéshez Eco Power B 500 Plus: Akkumulátoros készülék hosszú ideig és alacsony növekedés esetén

A normál kategóriákon kívül a Duo Geräte Classic (12V/230 V) és Napelemes villanypásztor készülék is megvásárolható nálunk a Boltban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.