Pivo Power Bank 9000mAh egy pillantásra:


Pivo Power Bank 9000 mAh: mobil tápegység

A Pivo Power Bank az Ön ideális energiapartnere, amely gyorsan és kényelmesen tölti fel okostelefonját és Pivo-ját. Nagy, 9000 mAh kapacitást kínál, amely hosszú távú mobil energiaellátást biztosít.

Az állványhoz való praktikus rögzítésének köszönhetően tökéletes társ útközben. A Pivo Power Bank robusztus anyagból készült, és tökéletesen kiegészíti a Pivo-t.

Áttekintés:

  • Töltő okostelefonhoz és Pivohoz
  • 9000 mAh-s nagy kapacitás
  • Praktikus rögzítés az állványhoz
  • Erős anyag
  • Méretek: 9,4 x 3,4 cm

Műszaki adatok:

Akkumulátor kapacitása: 9000 mAh

Szállítási terjedelem:

1x Pivo Power Bank 9000 mAh

GYIK

Mekkora a Pivo Power Bank kapacitása?

A Pivo Power Bank kapacitása 9000 mAh.

Rögzíthető a Pivo Power Bank állványra?

Igen, a Pivo Power Bank könnyen rögzíthető állványra.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


%
Pivo Pod Active
Pivo Pod Active A Pivo Podnak köszönhetően a lovasok mostantól filmezhetik a lóval való edzéseket, ha okostelefonjukat csatlakoztatják a Pivo Pod Active-hoz, amely egy automatikus nyomkövető kamerává alakul, amely követi a lovat. Ezáltal a Pivo Pod kamerarendszer tökéletes a lovasok számára, akik szeretnék rögzíteni az edzéseket és később elemezni azokat. Lehetővé teszi az egyszerű önellenőrzést és a trénerekkel vagy lovastársakkal való megosztást. A legjobb az egészben, hogy nincs szükség egy második személyre. A Pivo Pod Active 360°-os automatikus nyomkövető képességgel rendelkezik, amely mindig képben tartja Önt és lovát, miközben Ön a lovaglásra koncentrál. A rendszer alkalmas arra is, hogy két különböző helyszínről lovaglóórákat tartson. A Pivo számos alkalmazást biztosít, így játékos tartalmak, például GIF-ek, klónnyomok, 360 Motion Timelapses, Tiny Planets vagy panorámák készítésére is lehetőség van. Az alkalmazások segítségével közvetlenül a livestreaming platformokra is feltölthet és megoszthat tartalmakat. A Pivo kamerarendszer mellékelt távirányítója lehetővé teszi, hogy a kamerát a ló kényelméből irányítsa. Áttekintés: Egyszerűen készíthet lovas videókat a Pivo segítségével 360° automatikus nyomkövető funkciók Elérhetővé teszi a lovaglóleckéket 2 különböző helyszínről Közvetlenül feltölthető livestreaming platformokra Tartalmaz egy praktikus távirányítót a lóhátról történő irányításhoz 6 forgási sebesség Súly: 176 g Akkumulátor üzemidő: 2 h - 3 h Szállítási tételek: 1 x Pivo Pod Active 1 x Távirányító 1 x USB töltőkábel (32 cm)

57 968 Ft* 61 859 Ft*
db.
%
Pivo Pod Standard Pack
Pivo Pod Standard csomag A Pivo-nak köszönhetően hibátlan edzésfelvételek készíthetők lovaglás közben az okostelefon segítségével, mivel a Pivo Pod rendszer a lovat követő automatikus nyomkövető kamerává alakítható. Ezért tökéletes eszköz azoknak a lovasoknak, akik szeretnék rögzíteni a lóval való önálló edzésüket. A Pivo kamerarendszer lehetővé teszi az utólagos önellenőrzést és megosztást az edzőkkel vagy lovastársakkal. Az automatikus nyomkövető funkcióknak köszönhetően mindig képben marad, miközben teljes mértékben a lovaglásra koncentrálhat. A Pivo Podok 360°-os automatikus nyomkövetése magában foglalja az arc-, test- és akciókövetési módokat. Ez azt is lehetővé teszi, hogy két különböző helyszínről is lehessen lovaglóleckéket adni. Szükség esetén a Pivo kamerarendszer a lóról is kényelmesen és egyszerűen vezérelhető a távirányító segítségével. A mellékelt Pivo állványnak köszönhetően a Pivo Podot könnyedén elhelyezheti a kívánt helyen. A számos Pivo alkalmazással még több lehetőség áll rendelkezésére a Pivo Poddal. A felhasználóbarát "Fun Create Mode" például olyan játékos tartalmak létrehozását teszi lehetővé, mint a GIF-ek, Clone Trails, 360 Motion Timelapses, Tiny Planets vagy Panoramas. Áttekintés: Videofelvételt készíthet lovaglás közben, második személy nélkül Megvalósíthat a lovaglóleckéket két különböző helyszínről A 360°-os automatikus követésnek köszönhetően mindig szem előtt van Pivo Pod komplett készlet állvánnyal és Mini utazótáskával együtt Távvezérlőt tartalmaz a fokozott interakcióhoz Bemutatók készítése 4 különböző bemutatási móddal Fun-alkotási módok - GIF-ek, Timelapses és egyebek készítése A tartalom közvetlenül feltölthető és megosztható livestreaming platformokra A Pivo+ alkalmazással teljesen új módon élheti át a videohívásokat Kompakt, tartós kialakítás Számos alkalmazás érhető el Szállítási tételek: 1 x Pivo Pod Active 1 x Mobiltelefon tartó (Pivo Smart Mount) 1 x Mini utazótáska (Pivo Travel Case Mini) 1 x Állvány (Pivo Tripod) 1 x Távirányító 1 x USB töltőkábel (32 cm)

89 462 Ft* 104 654 Ft*
db.
%
Pivo Tripod állvány
Pivo Tripod állvány A Pivo kamerarendszerrel egyéni lehetőségei vannak az edzések filmezésére. A hozzáillő Pivo Tripod állvánnyal semmi sem áll a Pivo Pod kamera rugalmas elhelyezésének útjában. Könnyű súlyának és egyszerű összeszerelésének köszönhetően a Pivo Tripod mindössze néhány lépésben felállítható. Nincsenek felesleges sallangok vagy szokatlan technológia - csak húzza ki az állvány lábait, csatlakoztassa a Pivo-t és az okostelefont, és készítsen nagyszerű felvételeket. A Pivo állvány akár 3 kg-ot is elbír. Az állvány 160 cm magasságig kihúzható, a teleszkópos nyak pedig lehetővé teszi, hogy bármilyen szöget beállítson. Használja az univerzális rögzítőelemet a Pivo Pod és az okostelefon rögzítéséhez, és engedje szabadjára kreativitását. Az állvány 3 különböző stabilitási lehetőséget kínál az állandóság érdekében, így bárhol és bármikor elkészítheti legjobb felvételeit.  A Pivo Pod rendszerekhez tervezett állvány ¼ hüvelykes menetén keresztül más eszközöket és kamerákat is támogat. Áttekintés: Pivo állvány a kamera rugalmas elhelyezéséhez. Gyors, egyszerű felállítás Robusztus, könnyű és kompakt Teleszkópos nyak a kívánt szögbeállításhoz Univerzális alkalmazási lehetőségek 160 cm-ig kihúzható 3 kg-t is elbír ¼ hüvelykes menet Szállítási tételek: 1x Pivo Tripod állvány  

33 065 Ft* 35 011 Ft*
db.