BUSSE ing LIA TECH XS navy egy pillantásra:


Busse ing LIA Tech - Röviden az opcionális ingyenes szabadsághoz

A busse ing lia tech egy rortaszintű, rövid ujjú ing egy sportos, nőies kialakításban, kiváló minőségű funkcionális anyagból. A stílus és a teljesítmény optimális keverékét kínálja a versenyzők számára.

Az ingnek rövid stand-up gallérja van, elegáns, szürke kiemeléssel és cipzárral. A bal oldali hüvelyben és a galléron lévő logó díszítő szalagon és a galléron egy fényes strasszos logó alkalmazás és egy logó díszszalag adja meg az inget.

A buszok ing lia tech lapos varratokkal rendelkezik, amelyek csökkentik a csúnya kizsákmányolást. A nyújtási effektussal rendelkező funkcionális anyag tökéletes mozgási kényelmet és nedvességtartalmat kínál a kellemesen száraz érzéshez a bőrön. A lézerrel vágott lyuk az oldalakon és a felső részben biztosítja a különösen hatékony szellőztetést sportos teljesítmény mellett. Az ing 88% poliészterből és 12% ELASTHAN -ból áll.

Áttekintés:

  • derékos rövid ujjú ing
  • Funkcionális anyag nyújtási effektussal
  • Anyag: 88% poliészter, 12% ELASTHAN

Műszaki adatok:

  • Anyag: 88% poliészter, 12% ELASTHAN

A kézbesítés hatálya:

1x buszok ing lia tech

GYIK

Melyek a buszok speciális tulajdonságai a lia tech? 88% poliészterből és 12% elasztánból áll.

Kinek a buszok ing, a lia tech különösen alkalmas? mozgás.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.