BUSSE dzseki PRIA Midlayer S navy egy pillantásra:


Busse dzseki PRIA Midlayer - Figura - Hugging edződzseki a legmagasabb mozgási teljesítményhez

A busse dzseki PRIA Midlayer egy figura edződzseki, amely szintén ideális réteg (középső réteg), könnyű kültéri dzsekik alatt. A funkcionalitás és a stílus optimális kombinációját kínálja a versenyzők számára.

Zökkenőmentes és szomszédos lágy kényelmével a kabát rendkívül elasztikus mozgási teljesítményt nyújt. A Filigree elülső őrizet kupakja kiegészíti a kabát funkcionális tulajdonságait, és lehetővé teszi az egyszerű kezelést.

A busse dzseki PRIA középtávú egy sportos, sors kialakítás és nagyon nőies, test-átölelő vágás jellemzi. A gofri kötés, a bordás kötés és a normál kötés dinamikus kombinációja egyedülálló megjelenést kölcsönöz a kabátnak. A bal oldali hüvelyben lévő strassz logó alkalmazás hozzáadja az eleganciát. A kabát 94% nejlonból és 6% Elasthan kötőszövetből áll.

Áttekintés:

  • Ábra -Exthancing edződzseki
  • Zökkenőmentes és szomszédos lágy kapacitás
  • Anyag: 94% nejlon, 6% Elasthan kötött szövet

Műszaki adatok:

  • Anyag: 94% nejlon, 6% Elasthan kötött szövet

A kézbesítés hatálya:

1x buszok dzseki pria középsők

GYIK

Milyen különleges tulajdonságai vannak a Busse Jacket PRIA középtávúnak? 94% nejlonból és 6% Elasthan kötőszövetből áll.

Kinek a Busse Jacket PRIA középtávú? viselhető.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.