BUSSE kabát MAILA 2 az 1-ben XS szürke egy pillantásra:


Busse dzseki Maila 2-in-1-ben a szélvédő korlátlan mozgás szabadságáért

A busse dzseki Maila 2-in-1 egy végső szélvédő, innovatív, elasztikus funkcionális membránnal. Korlátlan mozgási szabadságot és maximális éghajlati kényelmet kínál, és kabátként és mellényként is viselhető.

Különösen a versenyzők számára készült, a kabátnak számos funkcionális tulajdonsága van. Az egy darabból álló, eltávolítható cipzáras adaptált darabbal a kabátot semmilyen idő alatt mellényré lehet konvertálni anélkül, hogy a kabátot ki kellene húzni. A zip-adapt-darab vállakhoz van csatlakoztatva és nyomógombok a gallér területén, és egy mágnes a hátsó részben két cipzárral a vállakon és a nyomógombokon keresztül. Ezenkívül a kabátnak 3D AIR® száraz távolsággal rendelkezik a hátsó részben, és kitett kar -üreg nyakkivágással rendelkezik egy mindig kellemes, jól szellőztetett hordozó angyal számára.

A busse dzseki Maila 2-in-1 kétirányú főárammal rendelkezik áll- és szegélyvédelemmel és nyeregvédelemmel a bőr védelme érdekében. További jellemzők a belső, elasztikus zsinór, amelyet a hátsó derékterületen, valamint a teljes szegély területén beállíthatók az egyéni beállításhoz, a dzseki nyitva tartásához speciális nyomógomb, és három tágas cipzáras zseb, beleértve a kábelrel ellátott fedett zsebeket is HASZNÁLATOS HASZNÁLATOKHOZ.

Áttekintés:

  • Ultimate Windbreaker
  • kabátként vagy mellényként viselhető
  • Külső anyag: 100% poliészter

Műszaki adatok:

  • Külső anyag: 100% poliészter
  • Töltés: 100% poliészter
  • I. bélés: 100% poliészter, 3D AIR® DRY
  • Bélés II: 100% poliészter, extra erős toffel

A kézbesítés hatálya:

1x busz dzseki maila 2-in-1

GYIK

Melyek a Maila 2-in-1 buszkabát különleges tulajdonságai? Nyugat viselhető. 100% poliészterből áll, és kétirányú főárammal rendelkezik, álla- és szegélyvédelemmel, valamint nyeregvédelemmel.

Kinek a Maila 2-in-1 buszkabátja, különösen megfelelő? Keresse meg az összes időjárási körülményt.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


BUSSE lovaglóharisnya JUNE 42 navy
Szín: navy | Méret: 42
Busse REIT -Ethts június - Athletic és Super Light A busse REIT-Ethts június atlétikai lovaglás egyenesen a szuper fényű funkcionális anyagból, dinamikus nyomtatással. Ideálisak azoknak a versenyzőknek, akik értékelik a mozgás szabadságát és a könnyű anyagokat. A harisnyanadrág kialakítása nagyon modern és sportos, tökéletesen elhelyezett és ügyesen rejtett cipzáras zsebével a derékpánt közepén. Az aszimmetrikus kontrasztos színű szilikonpont-nyomtatás szemgyűjtőként szolgál, és dinamikus érintést jelent. A derékpánt hátulján lévő szilikon nyomtatási logó lekerekíti a kialakítást. A busse REIT-Ethts június klasszikus illeszkedésben kapható, normál/közepes méretű, széles, elasztikus derékpánt és rugalmas láb bezáráshoz. Extra fényből, rendkívül elasztikus funkcionális anyagból készülnek, amely lehetővé teszi a mozgás maximális szabadságát. A harisnyanadrág nem csúszós szilikonprofilt tartalmaz, és 76% nejlonból és 24% Elasthanból áll. 30 ° C -on mosható gépek Áttekintés: A sportos lovaglások szuper fényű funkcionális anyagból készültek Modern, sportos formatervezés dinamikus nyomtatással Gyakorlati zip zseb a szövetségi kormány közepén Klasszikus vágás normál/közepes méretű szinttel A csúszás nélküli markolat teljes készlet szilikon profilból készült Anyag: 76% nejlon, 24% Elasthan Gépmosható 30 ° C -on Műszaki adatok: Anyag: 76% nejlon, 24% Elasthan Mosási utasítások: Gépmosható 30 ° C -on A kézbesítés hatálya: 1x buszok lovaglás június GYIK Milyen speciális tulajdonságok vannak a buszok júniusban? Modern, sportos kialakításuk van, dinamikus nyomtatással, cipzáras zsebbel a derékpánt közepén és a szilikonprofil csúszás nélküli markolata. 76% nejlonból és 24% elasztánból állnak, és 30 ° C -on moshatóak. Kinek a buszok, amelyek június június vannak, különösen megfelelő? Az extra fény, az erősen elasztikus funkcionális anyag lehetővé teszi a mozgás maximális szabadságát, ami ideális választássá teszi az aktív versenyző számára.

34 496 Ft*
%
BUSSE Jodhpur bokacsizma OCALA barna/navy 41
Szín: barna/navy | Méret: 41
Jodhpur bokacsizma OCALAA BUSSE innovatív, extra könnyű és optimálisan szellőző nyári bokacsizmája páratlanul kényelmes érzést biztosít még a forró, hosszú nyári napokon is az istállóban.A legfinomabb marhabőr, a perforált velúr és a szellős nejlonhálós szövet kifinomult anyagkeveréke megakadályozza a hőfelhalmozódást és minimalizálja a súlyt. Elöl mindkét oldalon elasztikus YKK® cipzárral alul mindkét oldalon bőr bélés Rugalmas betétek mindkét oldalon a boka területén ütéscsillapító gumiprofilos talp kemény sarokkal kivehető, előformázott talpbetét Szín: barna/tengerészkék, feketeMéret: 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43

34 105 Ft* 34 496 Ft*
db.