BUSSE kabát LUCA XS szürke egy pillantásra:


Busse dzseki Luca - Könnyű kabát a mozgás végső szabadságához és a kültéri teljesítményhez

A busse dzseki luca egy egyenes bélelt, extra könnyű kabát, amely a végső mozgási szabadságot és a tökéletes szabadtéri előadást kínálja. Magas funkcionális minőségű rendszerből, 5000 nyújtó szövetből, beleértve az elasztikus membránt is, ideális instabil tavaszi és nyári időjáráshoz.

Különösen a lovasok számára készült dzseki kétirányú főárammal rendelkezik, álla és szegélyvédelemmel, valamint nyeregvédelemmel rendelkezik a bőr védelme érdekében. További különleges jellemzők a mágneses gombokkal ellátott szélvédelem és a belső, elasztikus kábel, amelyet az alsó derék területén és a motorháztetőben beállíthatunk az egyéni beállításhoz. A motorháztető rögzíthető a hátsó területen történő lovagláshoz. Három tágas cipzáras zseb, köztük egy beltéri zseb a fejhallgató kábelházával, sok tárolóhelyet kínál.

A Busse Jacke Luca tiszta dizájnnal és sportos vágással rendelkezik. A hálózati és a megfelelő logónyomással funkcionális és stílusos. A kabát 100% poliészterből áll, vízálló, lélegző és elasztikus membránnal a maximális kényelem érdekében.

Áttekintés:

  • Könnyű kabát a mozgás végső szabadságáért
  • Kétirányú fő kormányzás bezárása álla és szegélyvédelemmel, valamint a nyeregvédelemmel
  • Anyag: 100% poliészter, vízálló/lélegző/elasztikus membrán 5000/5000

Műszaki adatok:

  • Külső anyag: 100% poliészter, vízálló/lélegző/elasztikus membrán 5000/5000
  • I. bélés: 100% poliészter, hálózati anyag
  • Bélés II: 100% poliészter, extra erős toffel

A kézbesítés hatálya:

1x busz dzseki luca

GYIK

Milyen különleges tulajdonságai vannak a buszkabátnak a luca-nak? 100% poliészterből áll, vízálló, lélegző és elasztikus membránnal.

Kinek a Buses kabátja, Luca különösen alkalmas?

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.