BUSSE dzseki BRENLEY Plus XS fekete egy pillantásra:


Busse kabát Brenley Plus - Sportos, nőies multifunkciós dzseki

A busse dzseki Brenley Plus egy sportos, nőies többfunkciós kabát, könnyű töltelékkel, amely végső mozgási szabadságot kínál a cserélhető átmeneti időszakban. Különleges pluszod: Ez a kabát rugalmasan beépíthető a Ryana Plus vagy Camery 3 kültéri dzsekikbe az 1 -ben Plus -ban, további cipzárak nélkül.

Különösen a versenyzők számára fejlesztették ki, a kabátnak kétirányú főáramlása van, nyeregvédelemmel a bőr, a 3D AIR® száraz távolságú egérrel a hátsó részben és a karok alatt egy mindig kellemes hordozó angyal számára. Három tágas cipzáras zseb, köztük egy belső zseb kábelházakkal a fejhallgatóhoz.

A busse dzseki Brenley Plus sportos bevonatú rövid kabátként mutatja be magát, bordázott bundes-szal és divatosan melanchált belső béléssel. Vízálló és lélegző külső anyagból áll, és innovatív, elasztikus funkcionális membránnal, könnyű 3M Thinsulate® töltelékkel és lágy szintetikus szőrrel rendelkezik a belső gallérban.

Áttekintés:

  • Sportos, nőies multifunkciós dzseki
  • 2-Ways fő utazás nyeregvédelemmel
  • 3D AIR® száraz távolságú ásó a hátsó részben és a szegények alatt
  • Anyag: Felső anyag: 94% poliészter, 6% ELASTHAN

Műszaki adatok:

  • Ober Anyag: 94% poliészter, 6% ELASTHAN
  • Töltés: 100% poliészter, 3M Thinsulate®
  • I. bélés: 66% nylon/ 34% poliészter, foltos taft
  • Bélés II: 100% poliészter, taffel
  • III bélés: 100% poliészter, 3D hálózati anyag
  • Bélés IV: 100% poliészter, szintetikus szőr

A kézbesítés hatálya:

1x busz dzseki brenley plus

GYIK

Melyek a Brenley Plus különleges tulajdonságai? 3D AIR® száraz távolsággal nagyobb a hátsó részben és a karok alatt, és felső anyagból áll: 94% poliészter, 6% elasztán.

Kinek a Brenley Plus buszdzseki.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


BUSSE kabát RYANA Plus M navy
Szín: navy | Méret: M
busse dzseki ryana plus - a végső all -round dzseki cserélhető időjáráshoz A busse dzseki Ryana Plus egy végső, minden körű dzseki, amely magas funkcionális minőségű rendszerből 5000 nyújtó szövetből áll, beleértve egy plusz rendszerrel rendelkező elasztikus membránt. Tökéletes kültéri előadást kínál változtatható időben, és ideális választás azoknak a versenyzőknek, akiknek rugalmasságra és alkalmazkodóképességre van szükségük a kültéri ruházatban. Ennek a kabátnak a speciális pluszja annak a lehetősége, hogy egy különálló, egyéni hőkezelést egész évben kiegészítő, egyedi termikus szigetelésként integráljunk egy külön elérhető bélés (például a Brenley Plus vagy a Weste Micah Plus). Ez a kabát, különösen a lovasok számára, vízálló kétirányú főáramot kínál, állvédelemmel és nyeregvédelemmel a bőr védelme érdekében. Belső beállítható, rugalmas vágási felvonulással rendelkezik a derékterületen az egyéni beállításhoz, valamint egy szabályozott és eltávolítható motorháztetővel, amelyet a hátsó területen történő lovagláshoz rögzíthetünk. A kabát négy tágas cipzáras zsebet és előre alakú hüvelyt kínál, amelyeket tépőzáras rögzítővel lehet beállítani. A busse dzseki ryana plusz külső anyagból áll: 94% poliészter, 6% elaszthan, vízálló/aktív/elasztikus membrán 5000/5000; I. bélés: 100% poliészter, hálózati anyag; Bélés II: 100% poliészter, extra erős toffel. Áttekintés: Végső All -Round kabát a cserélhető időjáráshoz Lehetőség a rendelkezésre álló bélés külön -külön integrálására Különleges funkciók a versenyzők számára Külső anyag: 94% poliészter, 6% elasztán, vízálló/lélegző/elasztikus membrán 5000/5000 Műszaki adatok: Külső anyag: 94% poliészter, 6% elasztán, vízálló/lélegző/elasztikus membrán 5000/5000 I. bélés: 100% poliészter, hálózati anyag Bélés II: 100% poliészter, extra erős toffel A kézbesítés hatálya: 1x busz dzseki ryana plusz GYIK Melyek a Ryana Plus Busse kabát különleges tulajdonságai? plusz rendszerrel. Lehetőség van arra, hogy a rendelkezésre álló béléseket külön -külön integrálja a további, egyedi hőszigeteléshez. Különleges funkcióival rendelkezik a versenyzők számára, és vízálló, lélegző, elasztikus anyagból készül. Kinek a Busse Jacket Ryana Plus különösen alkalmas? .

88 760 Ft*