BUSSE kabát NATILLY XS heather grey egy pillantásra:


Busse kabát Natilly - nőies, extra könnyű nyári kabát a tökéletes kültéri előadáshoz

A busse dzseki natilly egy nőies, extra könnyű nyári kabát, amely nagy, működőképes minőségű rendszer 5000 nyújtó szövetből, beleértve az elasztikus membránt is. A végső mozgás szabadságát és a tökéletes szabadtéri előadást is kínálja még következetlen időjárásokban, és ideális választás azoknak a versenyzőknek, akik nyáron funkcionális, de még mindig elegáns kabátot keresnek.

Ez a kabát, különösen a lovasok számára, vízálló, 2-utas főáramot kínál, álla és szegélyvédelemmel, valamint nyeregvédelemmel a bőr védelme érdekében. Nem zavaró szellőztető cipzárral rendelkezik a mellvarratokon, hálózati anyaggal, fényvisszaverő csövekkel a zsebekben és az ágyéki területen, a derékterületen belüli, beállítható, rugalmas zsinórral, valamint egy szabályozó és kivehető motorháztetővel rögzíthető, és kivehető motorháztető, amely rögzíthető. a hátsó területen való lovagláshoz. // p>

A kabátnak három tágas cipzáras zseb van, beleértve egy belső zsebét, amelynek kábelháza van a fejhallgatóhoz, előre alakú hüvelyekhez és hüvelyekhez, amelyeket a tépőzárat beállíthat. Külső anyagból áll: 90% poliészter, 10% ELASTHAN (Spandex ® ), vízálló/lélegző/elasztikus membrán 5000/5000; I. bélés: 100% poliészter, hálózati anyag; Bélés II: 100% poliészter, extra erős toffel.

Áttekintés:

  • nőies, extra könnyű nyári kabát
  • A mozgás végső szabadsága és a tökéletes szabadtéri teljesítmény
  • Különleges funkciók a versenyzők számára
  • Külső anyag: 90% poliészter, 10% ELASTHAN (Spandex ® )

Műszaki adatok:

  • Külső anyag: 90% poliészter, 10% ELASTHAN (Spandex ® ), vízálló/lélegző/elasztikus membrán 5000/5000
  • I. bélés: 100% poliészter, hálózati anyag
  • Bélés II: 100% poliészter, extra erős toffel

A kézbesítés hatálya:

1x busz dzseki natilly

GYIK

Melyek a Natilly Busse kabát különleges tulajdonságai? időjárás. Különleges funkciókkal rendelkezik a versenyzők számára, és vízálló, lélegző, elasztikus anyagból áll.

Kinek a natilly buszdzseki? P>

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.