BUSSE pólóing THESIE TECH :211 XS szürke egy pillantásra:


Busse Polo-póló Thesie Tech: 211-Sporty Polo ing elegáns nyomtatott nőknek

A busse póló thesie tech: 211 egy sportos póló olyan nők számára, akiknek oldalán elegáns tónusú "Performance" nyomtatvány van. Kiváló választás azoknak a nőknek, akik funkcionális és divatosan vonzó ruházati lehetőséget keresnek sporttevékenységükhöz.

Ez a póló ing egy funkcionális anyagból áll, amelynek nyújtási hatása van a tökéletes mozgás kényelme érdekében, és kellemesen száraz érzés a bőrön. A hátsó és az alkar területén levegős hálózati szöveti betétekkel rendelkezik, amelyek biztosítják, hogy mindig optimális legyen.

A busse póló thesie tech: 211 anti-pilóta, és még sok mosás után is stabil. Gyors -diszkrét és vas -mentes, ami különösen megkönnyíti a gondozást. Van egy borda gallérja, amelynek finom cipzárral rendelkezik, amelynek cipzáraslemezét strasszokkal díszítik. A Strassstein logójával a bal hüvelyben és más kis logó díszítéssel egy derékú rövid ujjú ing, amely sportos eleganciát eredményez.

A Polo ing I: 88% poliészter, 12% ELASTHAN (Spandex ®

), 170 GSM és ANYAG II: 100% poliészter, hálózati szövet. anyagból áll.

Áttekintés:

  • Sportos póló elegáns "Performance" nyomtatás
  • Funkcionális anyag nyújtási effektussal
  • Airy hálózati szöveti betétek a hátsó és az alkar területén
  • RIPP gallér finom cipzárral és strasszokkal

Műszaki adatok:

  • I. anyag: 88% poliészter, 12% ELASTHAN (Spandex ® ), 170 GSM
  • Anyag II: 100% poliészter, hálózati szövet

A kézbesítés hatálya:

1x buszok póló póló thesie tech: 211

GYIK

Melyek a Busse Polo-ing különleges tulajdonságai: 211? -I tonnás "Performance" nyomtatás oldalán. Ez egy szakaszos, nyújtóhatású funkcionális anyagból áll, és levegős hálózati szöveti betétekkel rendelkezik. Paltikus és forma-stabil, gyors szárítás és fagyasztásmentes. Van egy borda gallérja, finom cipzárral és strasszokkal.

Kinek a Busse Polo-ing Thesie Tech: 211? ruházati lehetőség a sport tevékenységeihez.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.