BUSSE mellény BRIANA XS navy egy pillantásra:


Busse Weste Briana - Gyönyörűen derűs divat mellény az istálló, a városi és a mindennapi élet számára

A buszok Weste Briana egy gyönyörűen szerű divatos mellény, amely ideális az istálló, a város és a mindennapi élet számára. Ez az ideális választás a versenyzőnek és a divatnak -a tudatalatti, akik sokoldalú mellényt keresnek, amely funkcionális és stílusos is.

A Busse Weste Briana egy lélegző, sokoldalú mellény, könnyű töltelékkel a hangulatos melegség érdekében. Az elegáns foltvarrás és a díszes szalag a vállakon, az oldalakon és a motorháztetőn, valamint a divatos kétirányú futófelület bezárása az állvédelemmel és a nyeregvédelemmel hozzájárul az egyedi megjelenéshez.

A buszok Weste Briana rendelkezik egy speciális gombbal a mellény nyitva tartásához és két praktikus cipzáras zsebének és egy belső zsebnek, amelynek kábelház nyitva van a fejhallgató számára. A belső gallér puha szintetikus szőrmel, valamint a szabályozó és eltávolítható motorháztetővel, szintén eltávolítható szintetikus szőrmegale -gallérral, amelyet a hátsó területen történő lovagláshoz rögzíthetnek, további kényelmet és funkcionalitást kínálnak.

A kültéri mellény 100% poliészterből áll, a töltelék 100% poliészterből is készül. A belső bélés extra erős taftából és Art Fur -ból áll, mindkettő 100% poliészterből készül.

Áttekintés:

  • Lélegezhető, sokoldalú mellény, könnyű töltelékkel
  • Elegáns foltvarrás és díszszalag vállakon és oldalán
  • Kétirányú hibaelhárítás és gyakorlati zsebek
  • Rendezvényes és eltávolítható motorháztető art prémes gallérral

Műszaki adatok:

  • Ober Anyag: 100% poliészter
  • Töltés: 100% poliészter
  • Bélés 1: 100% poliészter, extra erős toffel
  • Bélés 2: 100% poliészter, szintetikus szőr

A kézbesítés hatálya:

1x buszok mellény Briana

GYIK

Milyen különleges tulajdonságai vannak a Busse Weste Briana-nak? Elegáns foltvarral, díszes szalaggal rendelkezik a vállakon és az oldalán, egy kétirányú nyomkövetés és gyakorlati zsebek. A vezérelhető és eltávolítható motorháztető szintetikus prémes gallérral lekerekíti a kialakítást.

Kinek a Busse Weste Briana különösen alkalmas? Ez az ideális választás az istálló, a város és a mindennapi élet számára.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


BUSSE dzseki BRIANA XS navy
Szín: navy | Méret: XS
Busse kabát Briana - Gyönyörűen derékos, rövid divatkabát az istálló, a városi és a mindennapi élet számára A Busse kabát Briana egy gyönyörűen derékos, rövid divatkabát, amely ideális az istálló, a város és a mindennapi élet számára. Ez az ideális választás azoknak a versenyzőknek és a divattudatnak, akik sokoldalú kabátot keresnek, amely funkcionális és stílusos is. A busz dzseki Briana egy lélegző, minden körű kabát, könnyű töltelékkel a hangulatos melegség érdekében. Az elegáns foltvarrás, a bordázott díszszalag vállakon, hüvelyekben és motorháztetőben, valamint a divatos kétirányú futófelület bezárása az állvédelemmel és a nyeregvédelemmel egyedülálló megjelenést jelent. A Busse kabát Briana két gyakorlati cipzáras zsebével és egy belső zsebével rendelkezik, amelynek kábelház nyitva van a fejhallgatóhoz. Ezen túlmenően a Lycra ® belső mandzsettákkal ellátott hüvelykis lyukkal meleg kezeket adnak. A beállítható és eltávolítható motorháztető, amely szintén eltávolítható szintetikus szőrös gallérral rögzíthető a hátsó területen történő lovagláshoz. A kültéri kabát 100% poliészterből áll, a töltelék 100% poliészterből is készül. A belső bélés extra erős taftából és Art Fur -ból áll, mindkettő 100% poliészterből készül. Áttekintés: Lélegezhető, mindenkerekű kabát könnyű töltelékkel Elegáns foltvarrás és bordázott díszes sáv Kétirányú hibaelhárítás és gyakorlati zsebek Rendezvényes és eltávolítható motorháztető art prémes gallérral Műszaki adatok: Ober Anyag: 100% poliészter Töltés: 100% poliészter Bélés 1: 100% poliészter, extra erős toffel Bélés 2: 100% poliészter, szintetikus szőr A kézbesítés hatálya: 1x busz dzseki briana GYIK Milyen különleges tulajdonságai vannak a Busse kabát Briana-nak? Elegáns foltvarral, bordázott díszszalaggal, kétirányú nyomával és gyakorlati táskákkal rendelkezik. A vezérelhető és eltávolítható motorháztető szintetikus prémes gallérral lekerekíti a kialakítást. Kinek a Busse kabátja Briana különösen alkalmas? Ez az ideális választás az istálló, a város és a mindennapi élet számára.

57 752 Ft*