BUSSE plasztron CAPRICE fehér fekete egy pillantásra:


Busse Plastron Caprice - Exkluzivitás és elegancia a lovas sportokhoz

A busse plastron caprice egy exkluzív plastron, amely nemes, fényes szaténból készül. Elegáns kialakítása stílusos kiegészítést tesz minden olyan versenyző számára, aki fontosnak tartja a nemes felszerelést.

Az állvány -alsó gallér a színek megválasztásától függően hangsúlyozza, és strasszokkal finomítva, ami a műanyag számára különleges ragyogást eredményez. Az exkluzív optikája ellenére a műanyag könnyen használható: egy darab, és a gallér hátulján tépőzáras rögzítővel rendelkezik.

A busse plastron caprice nemcsak optikai előnyeivel, hanem gyakorlati tulajdonságaival is lenyűgöz. Könnyű gondoskodni, gyorsan szárítva és mosható. Az anyag 100% poliészterből áll.

Áttekintés:

  • Exkluzív plastron nemes, fényes szaténból készült
  • Állási gallér színes díszítéssel és strasszokkal
  • Klasszikus, lapos megjelenés, egyszerű kezelés
  • Könnyen gondozható, gyorsan szárít, gépi mosható

Műszaki adatok:

  • Anyag: 100% poliészter

A kézbesítés hatálya:

1x buszok plastron caprice

GYIK

Milyen különleges tulajdonságai vannak a Busse Plastron Caprice -nak? A színes -Acccented állvány -felgördét strasszokkal finomítják, ami a Plastronnak különleges ragyogást eredményez. Exkluzív optikája ellenére a műanyag könnyen használható, és könnyen ápolható, gyorsan szárítható és mosható.

A Busse Plastron Caprice különösen alkalmas? Fényes szaténjával és a galléron lévő strasszokkal valódi szemfogadó minden versenyen vagy minden lovaglási rendezvényen.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.