BUSSE versenypóló NOVARA II, hosszú ujjú, hosszú ujjú XS fehér egy pillantásra:


Busse bajnokság ing Novara II, Long -Leeved - A nőies elegancia megfelel a funkcióknak a versenyen

A buszverseny póló A Novara II egy nőies ing, amelyet az elegáns tipp jellemez a blúz megjelenésében. Egyesíti az igényes formatervezést az ideális funkcionalitással, és ezért a tökéletes választás a stílus tudatalatti versenyzők számára.

Az ingnek lekerekített állványos gallérja van, amelyet egy strasszóval ellátott nyomógomb zár be. A klasszikus gombos csík hang-inne gombokkal és egy csipke betéttel a mellkas és a laplapát területe fölé adja az inget, különösen nőies jegyzetet. Az ujjak mindegyike két strasszokkal ellátott nyomógombot tartalmaz.

A buszverseny póló A Novara II egy hosszú ujjú ing, testreszabott illesztéssel. Különösen kopásbarát, elasztikus mikrofunkciós anyagból készül, amely optimális kényelmet és mozgási szabadságot kínál.

Az ing könnyen gondozható, gyorsan száríthat és fagyasztható, ami gyakorlati társsá teszi a lovas sportokat. 93% poliészterből (mikro) és 7% ELASTHAN -ból áll.

Áttekintés:

  • A nőies kialakítás elegáns tippel és strasszos dekorációkkal
  • Hosszú -lejtős ing, testreszabott illeszkedés
  • Támogató-barát, elasztikus mikrofunkcionális anyag
  • Könnyen gondozható, gyorsan szárítás és fagyasztás -Free

Műszaki adatok:

  • Anyag: 93% poliészter (mikro), 7% Elasthan

A kézbesítés hatálya:

1x buszverseny ing novara ii, hosszú kar

GYIK

Milyen tulajdonságai vannak a Novara II buszverseny ingnek? Különösen kopásbarát, elasztikus mikrofunkcionális anyagból készül, amely optimális kényelmet és mozgási szabadságot kínál. Ezenkívül az ing könnyen gondozható, gyorsan szárítható és fagyasztható.

A Novara II. Buszverseny ing különösen alkalmas?
A Novara II. Versenyző ing. Gyakorlati tulajdonságai, például a gondozás és a gyors szárítás miatt ideális a versenyekhez és az igényes lovagláshoz.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.