BUSSE versenying ZAMORA XS fehér egy pillantásra:


Busse verseny ing Zamora - Sportos és lélegző a versenyen

A buszverseny póló A Zamora egy egyszerű sportos ing, amely ötvözi a funkcionalitást és a lélegzhetőséget. Ideális a versenyekhez és az igényes lovagláshoz, nagyfokú kényelmet kínál és támogatja a versenyző teljesítményét.

Az ingnek van egy állványos gallérja, amelyet elülső cipzárral lehet bezárni. Különleges kiemelések a hálóbetétek a váll és a hátsó részben, amelyek biztosítják a jobb légzési tevékenységeket és biztosítják a kellemes viselet kattintását.

A buszverseny ing Zamora egy rövid távú ing, testreszabott illesztéssel. Fényből készül, különösen teljesen barátságos, elasztikus mikrofunkciós anyagból, amely optimális kényelmet és mozgási szabadságot kínál.

Az ing könnyen gondozható, gyorsan száríthat és fagyasztható, ami gyakorlati társsá teszi a lovas sportokat. 93% poliészterből (mikro) és 7% ELASTHAN -ból áll.

Áttekintés:

  • Egyszerű sportos kialakítás lélegző háló betétekkel
  • Rövid ujjú ing, testreszabott illeszkedés
  • Könnyű, teherbarát, elasztikus mikrofunkcionális anyag
  • Könnyen gondozható, gyorsan szárítás és fagyasztás -Free

Műszaki adatok:

  • Anyag: 93% poliészter (mikro), 7% Elasthan

A kézbesítés hatálya:

1x buszok verseny ing Zamora

GYIK

Melyek a buszverseny pólójának különleges tulajdonságai a Zamora -ban? Könnyű, támogató, rugalmas, elasztikus mikrofunkciós anyagból készül, amely optimális kényelmet és mozgási szabadságot kínál. Ezenkívül az ing könnyen gondozható, gyorsan szárítható és fagyasztható.

Kinek a Buszverseny ing, Zamora különösen alkalmas? - Gyakorlati tulajdonságai, például gondozás és gyors szárítás miatt ideális társ az aktív lovagló sportolók számára.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.