BUSSE versenypóló AMORA XS fehér egy pillantásra:


Busse verseny ing Amora - nőies elegáns nemes részletekkel

A buszverseny ing Amora egy divatos nőies ing, amely nemes részleteivel lenyűgöz. Ideális a versenyekhez és az igényes lovagláshoz, az ing nemcsak teljesíti funkcionális célját, hanem minden ruhát is javít.

Az ingnek lekerekített stand-up gallérja van, amely gombbal rendelkezik, amelyet a strasszos nyomásgombok elején lehet bezárni. Elegáns csipke betétek a mellkas és a váll területe fölött, a strasszok által kialakított terület, az ingnek különösen nemes megjelenést ad.

A buszverseny póló Az Amora egy rövid távú ing, testreszabott illesztéssel. Fényből készül, különösen teljesen barátságos, elasztikus mikrofunkciós anyagból, amely optimális kényelmet és mozgási szabadságot kínál.

Az ing könnyen gondozható, gyorsan száríthat és fagyasztható, ami gyakorlati társsá teszi a lovas sportokat. 93% poliészterből (mikro) és 7% ELASTHAN -ból áll.

Áttekintés:

  • divatos nőies tervezés nemes részletekkel
  • Kerekített stand-up gallér gombbal és strasszos nyomtatási gombokkal
  • Elegáns felső betétek strasszokkal
  • Könnyű, teherbarát, elasztikus mikrofunkcionális anyag

Műszaki adatok:

  • Anyag: 93% poliészter (mikro), 7% Elasthan

A kézbesítés hatálya:

1x buszok verseny ing Amora

GYIK

Melyek a buszverseny pólójának különleges tulajdonságai az Amora-ban? gombok és elegáns csipkebetétek strasszokkal. Könnyű, támogató, rugalmas, elasztikus mikrofunkciós anyagból készül, amely optimális kényelmet és mozgási szabadságot kínál. Ezenkívül az ing könnyen gondozható, gyorsan szárítható és fagyasztható.

Kinek a buszverseny ing, amora különösen alkalmas? Gyakorlati tulajdonságai, például a gondozás és a gyors szárítás miatt ideális a versenyekhez és a követelő lovagláshoz.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.