BUSSE versenyzakó PALERMO 34 fekete egy pillantásra:


Busse bajnokság kabát Palermo - Az elegancia megfelel a funkcióknak a versenyen

A Busse verseny kabát Palermo egy nemesi bajnoki kabát, amely ötvözi a modern funkcionális anyagot a sportos termékekkel. Mind optikai, mind funkcionálisan meggyőző, kiváló figurát vág a verseny helyén.

A jack kialakítását dekoratív gombokkal, optikailag jelzett csövekzsebekkel és két rizsszeletekkel mutatják be. Hangsúlyozni kell a nemes bársonyos bordure -t a hajtószalaggal és a hátsó derék területén a rizsrések felett. A fehér csövek részletei a zsebekben és a hajtóhellyel, valamint a lekerekített gallér sarkokban egyéni tapintást adnak a kabátnak. Egy fém logó a felső karon lekerekíti az elegáns kialakítást.

A buszverseny kabát Palermo illeszkedése klasszikus és derék. Az YKK® cipzár a gomb alatti placket alatt és a könyök alakú varratok biztosítják az optimális illeszkedést és a maximális viselet kényelmet.

A kabát strukturált négyirányú, funkcionális anyagból készül, amely biztosítja a legjobb kényelmet. Az anyag lélegző és biztosítja az optimális nedvességtartalmat. Ez is nehéz -hordozható, könnyen gondozható, gyorsan száríthat és mosható. A kabát 50% poliészterből, 40% nejlonból és 10% elasztánból áll.

Áttekintés:

  • Nemes kialakítás bársonyos szegélyekkel és csövek részleteivel
  • Klasszikus, testreszabott illeszkedés YKK® cipzárral
  • strukturált négyirányú szakaszos funkcionális anyag
  • lélegző, optimális nedvességszállítás, keményen viselhető, könnyen gondozható és gyorsan szárítva

Műszaki adatok:

  • Anyag: 50% poliészter, 40% nejlon, 10% Elasthan

A kézbesítés hatálya:

1x buszok verseny kabát Palermo

GYIK

Milyen különleges tulajdonságai vannak a Busse bajnokság kabátjának Palermo -ban? A lélegző tulajdonságok és az anyag optimális nedvességtartalmú szállítása biztosítja a nagy kényelmet, míg a kemény, könnyű gondozás és a gyorsan szárító anyag növeli a mindennapi használatra való alkalmasságot.

Kinek a Busse bajnokság kabátja, Palermo különösen alkalmas? a verseny helyén. A klasszikus derékú illeszkedés és a magas kényelem miatt a dzsekik ideális társa a magas szintű sikeres lovagláshoz.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.