BUSSE versenyzakó ALMERIA 34 fekete egy pillantásra:


Busse bajnokság kabát Almeria - Az extravagáns megfelel a funkcionalitásnak

A buszverseny kabát Almeria egy extravagáns rövid törés, amely szuper könnyű, modern funkcionális anyagból készült, háló betétekkel - tökéletes egyensúly az elegáns megjelenés és a sportos teljesítmény között.

A tervezési részletek rendben vannak. A Steine ​​Tone-in-Tone a fordított galléron, valamint a farokszabadon és a hátsó derék területén divatos akcentusokat állít be. Vannak egyszerű gombok, egy finom mellsebel és elasztikus hálóbetétek a hüvely alsó részén, amelyek hozzájárulnak a verseny akkumulátorának általános megjelenéséhez.

Az illeszkedés tökéletes a sport tevékenységekhez. A buszversenytábla dzseki Almeria egy derékú, rövid törés egy extravagáns kombinációban: tipikus törés optika az elülső részén és a klasszikus kabáthosszú, két rizsréssel hátul. Az YKK ® cipzár a gombos placket és az előre alakú könyök alatt biztosítja a tökéletes helyet a középső oszlopban.

A kabát nagyon könnyű, négyirányú, szakaszos funkcionális anyagból (50% poliészter, 40% nejlon, 10% elaszthan) és hálóból (82% poliészter, 18% Elasthan) áll, amely lélegző és biztosítja az optimális nedvességkezelést. Kerülje az erősen elasztikus hálóbetéteket a transzpiráció területén. Ezenkívül az anyag tartós, könnyen gondozható, gyors, diszkrét és mosható.

Áttekintés:

  • Extravagáns formatervezés tonon-tone strasszokkal
  • A derékfutás illeszkedik az ykk -hoz ® up> cipzár
  • Könnyű 4-utas nyújtás funkcionális anyag és háló
  • lélegző az optimális nedvesség szállítással
  • Tartós, könnyen gondozható és mosható gépi mosható

Műszaki adatok:

  • I. anyag: 50% poliészter, 40% nejlon, 10% Elasthan
  • II. Anyag (háló): 82% poliészter, 18% Elasthan

A kézbesítés hatálya:

1x buszok verseny kabát almeria

GYIK

Milyen tulajdonságai vannak a buszverseny kabátnak Almeria? Tökéletes egyensúlyt kínál az elegáns megjelenés és a sportos teljesítmény között. A formatervezésnek hangos-tónusú strasszok és finom mellzsebek vannak. A tökéletes illeszkedés és az erősen elasztikus mesher betétek biztosítják a Hitzestau kényelmét és elkerülését. Nehéz, viselhető, könnyen gondozható, gyors -diszkrét és mosható gép.

Kinek a buszverseny kabátja Almeria különösen alkalmas? Akár versenyek, akár edzések esetén, ez a kabát nagy kényelmet és szabadságot kínál, elkerülve az elegáns karizmát.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.