BUSSE versenypóló AARHUS 128 fehér egy pillantásra:


Busse bajnokság ing Aarhus - egyszerű, sportos és funkcionális

A buszverseny ing Aarhus egy szándékosan egyszerű, sportos, derékú ing, félkarral. Lenyűgözi az egyszerű eleganciájával, és kiváló választás mindenkinek, aki stílusos és ugyanakkor praktikus inget keres a lovagláshoz.

Van egy rejtett gombbal, három gombbal és egy állványos gallérral, amelyet két rejtett nyomógombokkal lehet bezárni. Ezek a részletek biztosítják a rendezett megjelenést, és ugyanakkor lehetővé teszik az egyéni alkalmazkodást a hordozóhoz.

A buszverseny ing Aarhus 100% poliészterből (mikro) készül, és különösen barátságos érzést kínál. A Pikee-szerű mikrofunkciós anyag könnyen gondozható, gyorsan száraz és vasmentes, ami ideálissá teszi az intenzív lovaglási helyzetekben való felhasználást.

Áttekintés:

  • Tudatosan egyszerű, sportos, derékú ing félkarral
  • Felt fedezett gombos placket három gombbal
  • Állási gallér két rejtett nyomógombon keresztül bezárni
  • Különösen barátságos, pikee-szerű szövött mikrofunkcionális anyag
  • Könnyen gondozható, gyors, fagyasztás, fagyasztás
  • Anyag: 100% poliészter (mikro)

Műszaki adatok:

  • Anyag: 100% poliészter (mikro)

A kézbesítés hatálya:

1x buszok verseny ing Aarhus

GYIK

Melyek a buszverseny ingének különleges tulajdonságai Aarhus? Van egy rejtett gombbal, három gombbal és egy állványos gallérral, amelyet két rejtett nyomógombokkal lehet bezárni. A 100% poliészterből (mikro) előállított, a különösen kopásbarát, csukaszerű, szövött mikrofunkcionális anyagok könnyen gondozva, gyorsan szárító és vasmentes tulajdonságokat kínálnak.

Kinek a buszverseny ingje Aarhus különösen alkalmas? Egyszerű és elegáns kialakítása, az anyag funkcionalitásával párhuzamosan, optimális választást kínál a versenyek és más lovas események számára.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.