BUSSE dzseki Tech CREW XS navy egy pillantásra:


Busse Jacke Tech Crew - Könnyű, elasztikus és funkcionális

A Busse Jacke Tech Crew egy extra fényű, testreszabott pulóver dzseki, amely rugalmas funkcionális anyagból készül. Kifejezetten azoknak a versenyzőknek fejlesztették ki, akik értékelik a kényelmet és a praktikusságot anélkül, hogy divatos megjelenés nélkül akartak volna csinálni.

A sportos, szándékosan finom kialakítás, a bal oldali mellén lévő klasszikus lófejű hímzéssel divatos hangot ad a kabátnak. A sima anyagfelület biztosítja, hogy a por és a szennyeződés ne ragadjon meg, míg a két tágas cipzár első zsebje hasznos tárolóhelyet kínál.

A Busse Jacke Tech Crew nemcsak lélegző és biztosítja a gyors nedvességtartalmat, hanem szuper könnyű gondozást biztosítani, a gyors -diszkrét és a fagyasztást is. 95% poliészterből és 5% ELASTHAN -ból készül, és minden lovaglási ülés során a mozgás és a kényelem szabadságát kínálja.

Áttekintés:

  • Extra fény, testreszabott pulóveres dzseki, rugalmas funkcionális anyagból készült,
  • Sportos, finom kialakítás klasszikus lófejű hímzéssel
  • Két tágas cipzár első zseb
  • Sima anyagfelület a por és a szennyeződés ellen
  • lélegző, gyorsabb nedvességszállítás
  • Szuper könnyű gondoskodni, gyors, fagyasztás -Free
  • Anyag: 95% poliészter, 5% ELASTHAN

Műszaki adatok:

  • Anyag: 95% poliészter, 5% ELASTHAN

A kézbesítés hatálya:

1x busz dzseki tech crew

GYIK

Melyek a Buses Jacke Tech Crew speciális tulajdonságai? Sportos, finom kialakítású, klasszikus lófejű hímzéssel, két tágas cipzár első zsebével és sima anyagfelülettel a por és a szennyeződés ellen. Lélegző, biztosítja a gyors nedvességszállítást, és szuper könnyen gondozható, gyors és fagyasztás. 95% poliészterből és 5% elasztánból készül.

Kinek a Buses Jacke Tech személyzete különösen megfelelő? Az Ön tulajdonságai tökéletes választássá teszik az összes rizs tevékenységet és a mindennapi életét az istállóban.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.