BUSSE póló póló CREW XS navy egy pillantásra:


Busse Polo -inszirt legénység - A Sporty Design megfelel a Comfort -nak

A Busse Polo-póló személyzete egy sportos testreszabott, modern női póló egy gomb bárral. Egyesíti a sportos, szándékosan finom kialakítást a kényelemmel és a mozgás szabadságával - tökéletes az aktív nők számára, akik értékelik a stílust és a funkcionalitást.

Vizuálisan az ing elbűvöli a klasszikus lófej hímzésével, a bal mellfehérben. A rövid hüvelyek biztosítják az optimális szellőztetést, és a Pike -szerű szövött anyag garantálja az optimális mozgásszabadságot minden tevékenységben.

A Busse Polo-póló személyzet 80% poliészterből, 16% nejlonból és 4% elasztánból készül. Ez az anyagösszetétel biztosítja a kiváló és kényelmes illeszkedést. Ezenkívül mosható, gyors, drideing és fagyasztás - ideális a modern lovasok aktív életmódjához.

Áttekintés:

  • Sportos, modern női póló gombbal,
  • Sportos, finom kialakítás klasszikus lófejű hímzéssel
  • rövid ujjak
  • pikee -szerű szövött anyag az optimális mozgás szabadságához
  • Mosható, gyors -diszkrét, vas -mentes
  • Anyag: 80% poliészter, 16% nejlon, 4% Elasthan

Műszaki adatok:

  • Anyag: 80% poliészter, 16% nejlon, 4% Elasthan

A kézbesítés hatálya:

1x buszok póló póló személyzete

GYIK

Milyen különleges tulajdonságai vannak a Busse Polo-póló személyzetének? Lenyűgözi a sportos, finom kialakítását a klasszikus lófej hímzéssel, rövid ujjakkal és a csuka -szerű szövött anyaggal a mozgás optimális szabadságához. Az ing, amely 80% poliészterből, 16% nejlonból és 4% elasztánból áll, mosható, gyors és vas -mentes.

Kinek a Busse Polo-póló személyzete különösen megfelelő? A sportos formatervezés, a kényelem és a mozgásszabadság kombinációja tökéletes választást jelent a különféle tevékenységekhez, a lovaglástól a szabadidős tevékenységekig.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.