BUSSE zoknik SPORTY, 2 pár 36-42 antracit egy pillantásra:


Busse Socken Sporty, 2 pár - különösen a lovaglási csizmákhoz és a tervezett csizmákhoz

A buszok sportos speciális térdpoharak, amelyeket lovaglócsizmában és chaps alatt terveztek. Egyesítik a funkciót és a formatervezést, és nélkülözhetetlen részét képezik az egyes versenyzők felszerelésének.

A zoknit a felső területen lévő enyhe kompressziós hatás jellemzi, amely elősegíti a vérkeringést és enyhíti a fáradtságot. Különösen vékonyan dolgoznak egy enyhe beilleszkedéshez, és magas vigasztalást kínálnak.

Az egész láb területén a buszok sportos kéthangú megjelenést mutatnak. Szándékosan sötétek maradnak, hogy vékonyabb megjelenést hozzanak létre, és megóvják a látható foltok ellen, csizmák vagy chaps festésével. Ez ideális választássá teszi mindenkinek, aki értékeli a stílust és a funkcionalitást.

Áttekintés:

  • Különleges térdzsokok a lovaglási csizmában és a chaps alatti viselethez
  • Könnyű tömörítési hatás a felső területen
  • extra vékonyan megmunkált láb a fénybe helyezett diákhoz
  • Kéttónusú optika: Sötét az egész láb területén, hogy karcsúbb megjelenés és a látható foltok ellen védje a csizmát/chaps-t

Műszaki adatok:

  • Anyag: Ismeretlen
  • Szám: 2 pár

A kézbesítés hatálya:

2 pár busz zokni sportos

GYIK

Mit tesz a sportos buszok különlegessé? Ezek extra vékonyak, és enyhe kompressziós hatást kínálnak a felső területen. A kéttónusú optika terve karcsúbb megjelenést kínál, és védi a látható foltok ellen, csizmák vagy chaps festésével.

Kinek a buszok, amelyek sportosak, különösen megfelelőek? Különösen lovaglócsizmákban és chaps -ban tervezték őket, ideálisak napi használatra és speciális alkalmakkor történő felhasználásra.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.