BUSSE zokni SIMPLY-KARO 31-34 navy/füst zöld egy pillantásra:


busse zokni egyszerűen -karo - A klasszikus dizájn megfelel a modern kényelemnek

A buszok egyszerűen-karo térdmagasságúak, finom stílusokkal, és lehetővé teszik a versenyzők számára, hogy a klasszikus és a modern dizájnnal gazdagítsák megjelenésüket. Nemcsak stílusosak, hanem különösen kényelmesek és funkcionálisak is.

80% pamutból, 16% poliamidból és 4% elasztánból készült anyagkeverékből ezek a térdzsokok kiváló légzési aktivitást, lágyságot és tartósságot kínálnak. Az előzetes alakú, megerősített lábrész biztosítja a kiegészítő kényelmet, ami kellemesebbé teszi a viseletét, és az alakstabilitás a zokni tartós illeszkedését és tartósságát ígéri.

A buszok egyszerűen-karo tökéletes választás azok számára, akik értékelik a klasszikus formatervezést, és nem akarnak kényelem nélkül. Tökéletes mindennapi használatra vagy különleges alkalmakra, minden stílushoz elengedhetetlen -a tudatalatti versenyző.

Áttekintés:

  • térd zokni finom ellenőrzési mintával
  • stabil formát képez
  • Pre -alakú, megerősített lábrész
  • Anyag: 80% pamut, 16% poliamid, 4% ELASTHAN

Műszaki adatok:

  • Anyag: 80% pamut, 16% poliamid, 4% ELASTHAN

A kézbesítés hatálya:

1 pár busz zokni egyszerűen-karo

GYIK

Milyen speciális tulajdonságokat végeznek a buszok zoknit egyszerűen-karo? Ezek egy 80% pamut, 16% poliamid és 4% Elasthan anyagi keverékéből állnak, amelyek kényelmet és tökéletesen illeszkednek. Az Ön előzetes alakú, megerősített lábada biztosítja a további kényelmet.

Kinek a buszok zoknija egyszerűen a karo különösen alkalmas? Ezek alkalmasak egyaránt napi használatra és különleges alkalmakra, és kiváló kiegészítést képviselnek minden stílusos versenyző ruhájához.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.