BUSSE Zokni TRENDY 35-38 navy/hűvös kék egy pillantásra:


busse zokni divatos - divatos kényelem a lovaglási élményhez

A buszok zokni trendi térdpoharak kétszínű megjelenésűek, amelyeket a stílus és a kényelem kiemelkedő kombinációja jellemez. A lábujj, a sarok és a törékeny terület színével állítsa be az akcentusokat a Daily Rider ruhában.

A zokni 80% pamut, 16% poliamid és 4% elasztán keverékéből áll, ezért puha és lélegző, valamint tartós és nyújtható. Az előzetes alakú, megerősített lábrész különösen kellemes kényelmet biztosít, és a zoknit minden versenyző berendezés nélkülözhetetlen részévé teszi.

Az alak stabil buszok zokni divatos ideálisak mindenkinek, aki értékeli a kényelmet és a divattervezést. Ők a tökéletes társ a lovaglási tevékenységek széles skálájához, és minden lovaglószekrényt gazdagítanak, stílusos kétszínű megjelenésükkel.

Áttekintés:

  • Térd-zokni kétszínű optikában
  • Színes a lábujjban, a sarokban és a törékeny területen
  • stabil formát képez
  • Pre -alakú, megerősített lábrész a kellemes kényelem érdekében
  • Anyag: 80% pamut, 16% poliamid, 4% ELASTHAN

Műszaki adatok:

  • Anyag: 80% pamut, 16% poliamid, 4% ELASTHAN

A kézbesítés hatálya:

1 pár busz zokni divatos

GYIK

Milyen speciális tulajdonságok vannak a buszok zokni divatos? Ezek egy 80% pamut, 16% poliamid és 4% Elasthan anyagi keverékéből állnak, amely optimális viselési kényelmet és tökéletesen illeszkedik. Különleges tulajdonság az előzetes alakú, megerősített lábrész, amely további kényelmet biztosít.

Kinek a buszok zokni trendi különösen megfelelőek? A feltűnő dizájnja és a magas kényelme tökéletes választást kínál mind a napi felhasználáshoz, mind a különleges alkalmakhoz.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.