BUSSE zokni STRIPES 35-38 Lila/narancs/zöld/rózsaszín egy pillantásra:


buszok zokni csíkok - színes kényelem minden versenyző számára

A buszok zokni csíkjai színes térdmagasságok, amelyek minden lovas megjelenését színteljesítik fel. A feltűnő kereszteződésükkel nem csupán egy egyszerű zokni pár - divatnyilatkozat.

80% pamutból, 16% poliamidból és 4% elasztánból készült anyagkeverékből ezek a térdzsokok természetes légzőképességet, lágyságot és tartósságot kínálnak. A poliamid és az Elasthan biztosítja a további szilárdságot és rugalmasságot, ami biztosítja a tökéletesen illeszkedést. Különleges kiemelés az előzetes alakú lábrész, amely további kényelmet biztosít, és hosszabb ideig viselkedik.

A buszok zokni csíkjai ideálisak azok számára, akik értékelik a színt és a kényelmet a lovaglóberendezésükben. A feltűnő kereszt -szigorú kialakítás és a magas színvonalú kivitelezés tökéletes választást kínál mind a mindennapi használathoz, mind a különleges alkalmakhoz.

Áttekintés:

  • térd zokni színes keresztcsíkokkal
  • Pre -alakú lábrész az optimalizált kényelem érdekében
  • Anyag: 80% pamut, 16% poliamid, 4% ELASTHAN

Műszaki adatok:

  • Anyag: 80% pamut, 16% poliamid, 4% ELASTHAN

A kézbesítés hatálya:

1 pár busz zokni csíkok

GYIK

Milyen speciális tulajdonságokat kínálnak a buszok zokni csíkjai? Ezek egy 80% pamut, 16% poliamid és 4% Elasthan anyagi keverékéből állnak, amely optimális viselési kényelmet és tökéletesen illeszkedik. Különleges tulajdonság az előzetes alakú lábrész, amely további kényelmet biztosít.

Kinek a buszok zokni csíkjai különösen alkalmasak? A feltűnő kialakítása és a jól gondolkodási részletek tökéletes választást tesznek mind a napi, mind a különleges alkalmakkor.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.