BUSSE zokni COMFORT-KARO III 31-34 fekete/taupe/fehér egy pillantásra:


Busse Socken Comfort -Karo III - Maximális kozinitás stílusos kialakítással

A buszok zoknija a Comfort-Karo III térdmagasságú klasszikus, angol Carod kialakításban, amelyet kifejezetten úgy fejlesztettek ki, hogy kényelmes és kellemes viselési élményt nyújtsanak számukra. Egyesítik a stílust és a kényelmet egy termékben, és minden versenyző végső kiegészítői.

80% pamutból, 16% poliamidból és 4% elasztánból készült anyagkeverékből ezek a térdzsokok természetes légzési aktivitást, lágyságot és tartósságot kínálnak. A poliamid és az Elasthan további erőt és nyújtást biztosít, ami tökéletes illeszkedést biztosít. Különleges kiemelés a megerősített láb, amely további kényelmet biztosít és hosszabb ideig megkönnyíti a hordozást.

A buszok zoknija a Comfort-Karo III ideális mindenkinek, aki értékeli az első osztályú lovaglási érzést. A kényelem és a stílus tökéletes kombinációját kínálják, ami ideálissá teszi a mindennapi használatra és a különleges alkalmakra.

Áttekintés:

  • térd zokni az angol carodesignben
  • megerősített láb a kellemesebb vigasztaláshoz
  • Anyag: 80% pamut, 16% poliamid, 4% ELASTHAN

Műszaki adatok:

  • Anyag: 80% pamut, 16% poliamid, 4% ELASTHAN

A kézbesítés hatálya:

1 pár busz zokni zokni Comfort-Karo III

GYIK

Milyen speciális tulajdonságok vannak a buszok zokni komfort-karo iii? Ezek egy 80% pamut, 16% poliamid és 4% elasztán anyag keverékéből állnak, amely optimális viselési kényelmet és tökéletesen illeszkedik.

Kinek a buszok zoknija a Comfort-Karo III különösen alkalmas? Egyedülálló tulajdonságaik miatt mind napi használatra, mind különleges alkalmakra alkalmasak.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.