BUSSE vádlifelső LARGO S Barna/croco egy pillantásra:


busse wadeplaps largo - Az elegancia megfelel a kényelemnek és a funkcionalitásnak

A busse wadeplaps largo elasztikus és anatómiai szempontból testreszabott szoros érintkezésű rövidítések, amelyeket kifejezetten a végső lovaglási élmény érdekében fejlesztettek ki. Nemcsak optimális kényelmet kínálnak, hanem elegánsan is bemutatják magukat egy kétszínű megjelenésben is, feltűnő kroko-kialakítással a felső területen.

Kívül a borjúcsomagok tartós bőrből készülnek -szintetikus bőrből készülnek, amelynek nagy nyújtási képessége van a tökéletesen illeszkedés érdekében. A belső tér teljes bőrből áll, amely biztosítja az optimális érintkezést a Pferdelieb -vel és a nyereglapon lévő természetes felelősséggel. A tartós YKK ®

VISLON ® cipzár, amely alulról felfelé nyitva van, és elasztikusan beépítve van, megkönnyíti a felhelyezést és a felszállást.

A busse wadeplaps largo ideálisak azoknak a lovasoknak, akik a kényelem, a funkcionalitás és az elegancia kombinációját keresik. Az oldalsó díjlovaglási ívükkel optikailag támogatják a hosszú lábat. További tulajdonságok egy bőrrúd hordágyú és nyomógombbal a cipzár rögzítéséhez, és egy ék betét a jód pour bokacsizma fedélének elejére és a spóraszíjak al -paddingjére.

Egy rugalmas gyalogút bőr szószokkal, az alábbiakban lekerekítik a jól gondolkodott részletek listáját, és ezeket a borjúhuzatokat a végső lovagló furnérsá alakítja.

Áttekintés:

  • Elasztikus és anatómiai módon testreszabott közeli kapcsolattartási rövid fickó kétszínű optikában
  • oldalsó díjlovaglási ív az optikai hosszú lábhoz
  • Tartós szintetikus bőrből készült kültéri terület, elrontott bőrből készült belső tér
  • Tartós YKK ® VISLON ® cipzár, egyoldalú elasztikus beépítés
  • Bőr bár hordágyas és nyomógomb a cipzár rögzítéséhez
  • ék betét az elülső oldalon, hogy lefedje a jód boka csizmáját, a spóra hevederének alsó részét
  • elasztikus lépés a bőrmegtakarítóval alatt

Műszaki adatok:

  • Anyag Kültéri terület: Tartós szintetikus bőr
  • Anyag belső tere: Teljes méretű bőr
  • Bezárás: YKK ® VISLON ® Zipper, egyoldalú elasztikus beépítés

A kézbesítés hatálya:

1 pár busz wadenchaps largo

GYIK

Milyen speciális tulajdonságok vannak a buszok wadenchaps largo? Side Dress ív. Tartós szintetikus bőrből készülnek a kültéri területen és a belső tér belsejében. Van egyoldalú elasztikus YKK

VISLON ®

ZIP.

Kinek a Busse Wadenchaps Largo különösen alkalmas? A magas színvonalú anyagoknak és a jól gondolkodási részleteknek köszönhetően napi használatra és különleges alkalmakra is alkalmasak.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.