BUSSE vádlifelsőrész SOFT CRYSTAL-JR C_XS fekete/kristály ezüst egy pillantásra:


Busse Wadenchaps Soft Crystal -JR - A tökéletesség megfelel a fiatal lovagló csillagok eleganciájának

A busse wadenchaps lágy kristály-jr elasztikus és anatómiai szempontból testreszabott közeli kapcsolattartási rövid szekciók, amelyeket kifejezetten a fiatal versenyzők számára fejlesztettek ki. Nem csak az optimális kényelmet és a tökéletes illeszkedést biztosítják, hanem egy kis ragyogást és eleganciát is adnak, köszönhetően egy oldalsó draster ívnek, amelyet csillogó strasszok díszítenek.

Kívül a borjúcsomók tartós bőrből készülnek -szintetikus bőrből készülnek, amely biztosítja a tökéletes illeszkedést és az optimális nyújtási képességet. A belső tér teljes bőrből áll, amely biztosítja az optimális érintkezést a Pferdelieb -vel és a nyereglapon lévő természetes felelősséggel. A szorgalmas YKK® Vislon cipzár bezárásként szolgál, amely alulról felfelé nyitva van, és mindkét oldalán rugalmas.

A busse wadenchaps lágy kristály-jr különösen alkalmas fiatal versenyzők számára, akik mind a funkcionalitást, mind a stílust értékelik. Fel vannak szerelve egy bőrrudakkal hordágyú és nyomógombbal a cipzár rögzítéséhez, és egy ék betét az elülső oldalra, hogy lefedjék a jód öntött bokacsizmát és a spóra hevederek al -paddingját.

keményen hordozó és egyszerű gondozásból készült anyagból készült, optimális viselési kényelmet kínálnak, és rugalmas lépcsőn is vannak felszerelve, alján bőr szószokkal.

Áttekintés:

  • elasztikus és anatómiai módon testreszabott közeli érintésű-rövidítések
  • oldalsó díjlovaglási ív strasszokkal a vizuális hosszú lábhoz
  • Tartós szintetikus bőrből készült kültéri terület, elrontott bőrből készült belső tér
  • A keményen viselő YKK®-Vislon cipzár, az elasztikus beépítés mindkét oldalon
  • Bőr bár hordágyas és nyomógomb a cipzár rögzítéséhez
  • ék betét az elülső oldalon, hogy lefedje a jód boka csizmáját, a spóra hevederének alsó részét
  • elasztikus lépés a bőrmegtakarítóval alatt

Műszaki adatok:

  • Anyag Kültéri terület: Tartós szintetikus bőr
  • Anyag belső tere: Teljes méretű bőr
  • Bezárás: YKK®-Vislon cipzár, Elasztikus beépítés mindkét oldalon

A kézbesítés hatálya:

1 pár busz wadenchaps lágy kristály-jr

GYIK

Milyen speciális tulajdonságok kínálják a buszokat a puha kristály-jr? A kövek díszítettek. Tartós szintetikus bőrből készülnek a kültéri területen és a belső tér belsejében. Van egy YKK® Vislon cipzár.

Kinek a Busse Wadepolaps lágy kristály-jr-je különösen alkalmas? Alkalmasak mindennapi használatra, valamint különleges alkalmakra vagy versenyekre.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.