BUSSE vádlifelsőrész BEGINNER- JR C_XS fekete ezüst egy pillantásra:


Busse wadenchaps kezdő -JR - Kényelmes és könnyen gondozható fiatal versenyzők számára

A busse wadenchaps kezdő-jr kifejezetten a fiatal versenyzők számára készült. Könnyen gondozhatók és kényelmesen viselhetők, ami ideálissá teszi őket kezdőknek és fiatal versenyzőknek.

A borjúpoharak praktikus felülete van a Synours Synours optikájából, hogy a legjobban érintkezzenek a nyereggel. Az YKK® cipzárnak köszönhetően könnyen felhelyezhetők és lefogyhatnak. A megerősített, elasztikus talp heveder további kényelmet nyújt.

A busse wadenchaps kezdő-jr különösen alkalmasak azoknak a fiatal versenyzőknek, akiknek könnyen gondozható és kényelmes hangzásra van szükségük. Fel vannak szerelve a borjúra rugalmas betétekkel és olyan cserékkel, amelyek kiváló illeszkedést biztosítanak. Egy másik kiemelés a játékos lóhímzés, amely szintén fekete színben kapható motívum nélkül.

A borjúcsomók 100% nejlonból készülnek, és 30 ° -on moshatók, ami még könnyebbé teszi a gondozást.

Áttekintés:

  • Easy -gondozás és kényelmes borjú chap
  • Szintetikus bőrből készült praktikus felület a Velorsoptik -ban
  • ykk® cipzár és megerősített, elasztikus talp heveder
  • Rugalmas betétek a borjúra és a kiváló illeszkedés feleslege
  • mosható 30 ° -on
  • Anyag: 100% nejlon
  • Lóhímzés, fekete színben, még motívum nélkül is

Műszaki adatok:

  • Anyag: 100% nejlon
  • Bezárás: YKK® cipzár

A kézbesítés hatálya:

1 pár busz wadenchaps kezdő-jr

GYIK

Milyen speciális tulajdonságokkal jár a busse wadenchaps kezdője-jr? velúrban. Fel vannak szerelve egy YKK® cipzárral és egy megnövekedett, elasztikus talp hevederrel. Az elasztikus betétek a borjúra és a cserékre kiváló illeszkedést biztosítanak.

Kinek a Busse wadenchaps kezdője-jr különösen alkalmas? - Moshatók 30 ° -on, és a rugalmas betéteknek köszönhetően kiváló illeszkedést kínálnak.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.