BUSSE vádlifelsőrész SOFT S fekete egy pillantásra:


Busse wadenchaps lágy - elasztikus és anatómiai illeszkedés a tökéletes lovaglási kényelemhez

A busse wadenchaps soft elasztikus és anatómiai szempontból testreszabott szoros, kontaktus-rövidítések, amelyeket kifejezetten a versenyzők számára fejlesztettek ki. Az optimális kényelmet és a tökéletes illeszkedést kínálják, ugyanakkor a hosszú láb megjelenését egy oldalsó díjlovaglási íven keresztül támogatják.

A borjúcsomagok tartós bőrből készülnek -A szintetikus bőr szabadban, és nagy nyújtási képességgel rendelkezik a tökéletes illeszkedés érdekében. A belső térben teljes fokú bőrből készülnek, amely biztosítja a Pferdelieb -vel való optimális érintkezést és a nyereglap természetes felelősségét. A borjúcsomók egy YKK® Vislon ZIP -vel is vannak felszerelve, amely alulról felfelé nyitva van.

A busse wadenchaps soft minden olyan versenyző számára alkalmas, aki értékeli a kényelmet, a pontosságot és az esztétikát. Fel vannak szerelve egy bőrrudakkal hordágyú és nyomógombbal a cipzár rögzítéséhez, és egy ék betét az elülső oldalra, hogy lefedjék a jód öntött bokacsizmát és a spóra hevederek al -paddingját.

tartós és tartós anyagból készül, biztosítsa az optimális viselési kényelmet, és rugalmas lépcsővel van felszerelve, alján bőr szószokkal.

Áttekintés:

  • elasztikus és anatómiai módon testreszabott közeli érintésű-rövidítések
  • oldalsó díjlovaglási ív az optikai hosszú lábhoz
  • Tartós szintetikus bőrből készült kültéri terület, elrontott bőrből készült belső tér
  • A keményen viselő YKK®-Vislon cipzár, az elasztikus beépítés mindkét oldalon
  • Bőr bár hordágyas és nyomógomb a cipzár rögzítéséhez
  • ék betét az elülső oldalon, hogy lefedje a jód boka csizmáját, a spóra hevederének alsó részét
  • elasztikus lépés a bőrmegtakarítóval alatt

Műszaki adatok:

  • Anyag Kültéri terület: Tartós szintetikus bőr
  • Anyag belső tere: Teljes méretű bőr
  • Bezárás: YKK®-Vislon cipzár, Elasztikus beépítés mindkét oldalon

A kézbesítés hatálya:

1 pár busz wadenchaps lágy

GYIK

Milyen speciális tulajdonságok kínálják a buszokat, amelyek puhaak? Tartós szintetikus bőrből és beltéri bőrből készülnek, a külső területen, és van egy YKK®-Vislon cipzárral.

Kinek a Busse Wadenchaps lágy, különösen megfelelő? Alkalmasak mind a mindennapi használatra, mind a versenyekre.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.