BUSSE cipőfűző ELASTIC 60 fekete egy pillantásra:


A buszok rugalmasságú csipkék - rugalmasság és kényelem a cipőhöz

A buszok elasztikus csipkéit kifejezetten úgy fejlesztették ki, hogy a cipőjét optimális tartás és ugyanakkor kellemes kényelem biztosítsa. Sokoldalúak és ideálisak különféle típusú cipőkhöz.

Ezeknek a csipkéknek a különleges előnye annak rugalmasságában rejlik, amely további kényelmet és tökéletesen illeszkedik. Egyénileg alkalmazkodnak a lábad alakjához, és így optimális tartást kínálnak horkolás nélkül. Ezenkívül a csipkék rendkívül tartósak és robusztusak, ami garantálja a hosszú távú felhasználást.

A buszok elasztikus csipkék mindenki számára alkalmasak, aki értéket ad a kényelemhez és a pontossághoz - akár a mindennapi életben, a sportban, akár a munkahelyen. Ideális választás mindenkinek, aki rugalmas és gyalog akar lenni.

A csipkék nagy minőségű rugalmas anyagból készülnek, amely rugalmas és tartós is. Párban szállítják őket.

Áttekintés:

  • elasztikus csipkék az optimális tartáshoz és a kényelemhez
  • Egyéni adaptáció a lábhoz
  • tartós és robusztus
  • sokoldalú
  • Kiváló minőségű elasztikus anyagból készül,
  • párban szállítják

Műszaki adatok:

  • Anyag: nagy minőségű rugalmas anyag

A kézbesítés hatálya:

1 Pár busz, csipke rugalmas

GYIK

Milyen speciális tulajdonságokat kínálnak a buszok rugalmasságának? Egyénileg alkalmazkodnak a lábhoz, és tartós és robusztus elasztikus anyagból készülnek.

Kinek a buszcsövek különösen alkalmasak? Sokoldalúak és alkalmasak mind a mindennapi élethez, a sporthoz és a munkához.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.