BUSSE Lovas sisaktáska RIO 35x29x25 szürke/szürke egy pillantásra:


Busse lovagló sisak táska Rio - Robusztus és praktikus tárolás a lovaglási berendezéshez

A busse reithhelm táska Rio egy robusztus szállítási és tároló táska, amelyet kifejezetten a sisakok, a lovaglóablakok, a takarító szerszámok és a hasonló tárgyak számára fejlesztettek ki. Optimális védelmet kínál és megkönnyíti a lovaglóberendezés szállítását.

A táska számos speciális tulajdonságot és előnyt kínál. Ez a forma -stabil, az All -kound megerősítéseknek köszönhetően, amelyek biztosítják a további stabilitást. A táska belsejében négy mini toló rekesz található, amelyek további tárolóhelyet kínálnak kisebb tárgyakhoz. Van egy gyakorlati cipzáras zseb is, hogy gyors hozzáférést biztosítson a fontos tárgyakhoz.

A busse lovagló sisak táska kétirányú YKK® cipzárral van felszerelve, amely megbízható védelmet nyújt a szennyeződés és a por ellen. Két lépéssel rendelkezik, amelyek csatlakoztathatók egy nyomógombhoz, ami megkönnyíti a szállítást. A párnázott oldalfalaknak, a megerősített padlónak és a PVC állványának köszönhetően a táska különösen szorgalmas és tartós.

A táska robusztus, egyszerű gondozású poliészter anyagból készül, és belső béléssel rendelkezik, amely poliészterből készül, amely biztosítja a tartósságot és az egyszerű tisztítást.

Áttekintés:

  • Robusztus szállító és tároló táskák sisakok lovaglásához és lovagláshoz
  • Form -stabil kerületi megerősítésekkel
  • Négy mini toló rekeszek, praktikus cipzáras zseb kívül
  • Nyitás a kétirányú-YKK® cipzáron keresztül
  • Két lépés egy csatlakozó nyomógombokkal
  • párnázott oldalfalak, megerősített padló, PVC állvány láb
  • stabil, könnyű gondozású poliészter anyagból készül, belső béléssel, poliészterből

Műszaki adatok:

  • Anyag: stabil, könnyű gondozás poliészter anyag, poliészterből készült belső bélés
  • Bezárás: Kétirányú-YKK® cipzár
  • Fogantyúk: Két fogantyú csatlakoztató nyomógombbal

A kézbesítés hatálya:

1x buszok lovagló sisak táska rio

GYIK

Milyen speciális tulajdonságokat kínál a buszok, amelyek rio rio -táskát kínálnak? Egy gyakorlati cipzáras zseb kívül, egy kétirányú YKK® cipzár és két kötő fogantyú.

Kinek a buszok a sisak táskájának rio -ja különösen megfelelő? Sisakok, lovagló tekercs és tisztítószerek.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


%
BUSSE lovagló sisak DIJON fekete S
Szín: fekete | Méret: S
BUSSE DIJON kobak A BUSSE DIJON lovagló sisak modern dizájnjával, valamint a védelem és a viselési kényelem szempontjából ideális tulajdonságaival nyűgöz le. A BUSSE könnyű, aerodinamikus profilú lovas kobakja innovatív szellőzőrendszert használ, amely szénszálas elemekkel biztosítja az aktív légcserét a forró hőmérsékleten. A külső héj ellenálló és időjárásálló ABS anyagból készült. A praktikus tárcsás rendszerű állítókerékkel a BUSSE DIJON lovas kobak egy kézzel könnyen beállítható a saját fejformájához. Az optimális viselési kényelmet a lélegző, izzadságelvezető és gyorsan száradó, 3D hálós béléssel ellátott belső párnázat biztosítja, amely könnyedén eltávolítható és mosógépben tisztítható. Áttekintés: Carbon-Optic elemek Könnyű és kényelmes viselet Anatómiai illeszkedés aerodinamikus profillal Diszkrét, fényvisszaverő csíkok Hatékony szellőzőrendszer rovarvédelemmel Külső héj tartós és időjárásálló ABS anyagból készült Lélegző, izzadságelvezető és gyorsan száradó belső párnázat 3D hálós béléssel 30°C-ig mosógépben mosható A méret és a fejforma fokozatmentes végső beállítása a nyakrészen található állítókerékkel Optimális rögzítés 4 pontos hevederekkel, az oldalakon könnyen tisztítható műbőrrel borítva Állpánt állítható hosszúságú, külön párnázással és praktikus dugaszolható rögzítővel Lófarok frizurákhoz is alkalmas Megfelel a CE VG1 01.040 2014-12 európai előírásnak Színek: fekete navy étcsokoládé Méretek: S: 48 -52 cm M: 52 - 56 cm L: 57 - 61 cm Szállítási tételek: 1x BUSSE DIJON kobak

49 997 Ft* 57 752 Ft*
db.
%
BUSSE lovagló sisak CALAIS fekete (kristály) S
Szín: fekete (kristály) | Méret: S
BUSSE kobak CALAIS - Swarovski díszítéssel A BUSSE CALAIS lovas kobak modern dizájnjával, csillogó elemeivel, valamint a védelem és a viselési kényelem szempontjából ideális tulajdonságaival igazán lenyűgöző. A BUSSE csillámos lovagló sisakja egyesíti az optimális viselési kényelmet a maximális biztonsággal és a jó megjelenéssel. A puha belső rész magas viselési kényelmet és a kemény külső héjnak köszönhetően minden szempontból tökéletes biztonságot nyújt. A Click-Systemnek köszönhetően egy kézzel könnyen zárható és állnál állítható. Ezenkívül az új szellőzőrendszer melegebb hőmérsékleten gyorsabban vezeti el a hőt a fejből a külső térbe. A puha belső párnázat könnyen eltávolítható és 30°C-on mosható. Az ABS anyagból készült kemény héj külső oldalán fényvisszaverő csíkok vannak, amelyek minden szögből láthatóak. Ennek a lovagló kobaknak a különlegessége a Swarovski® elemekkel díszített központi díszítőcsík. Áttekintés: Swarovski® elemekkel finomítva Könnyű és kényelmes viselet Anatómiai illeszkedés aerodinamikus profillal Diszkrét, fényvisszaverő csíkok Hatékony szellőzőrendszer rovarvédelemmel Tartós és időjárásálló ABS anyagból készült külső héj Lélegző, izzadságelvezető és gyorsan száradó belső párnázat 3D hálós béléssel, különállóan mosógépben mosható 30°C-ig A méret és a fejforma fokozatmentes végső beállítása a nyakrészen található állítókerékkel Optimális rögzítés 4 pontos pántokkal, az oldalakon könnyen tisztítható műbőrrel borítva Állszíj állítható hosszúságú, külön párnázással és praktikus dugaszolható rögzítővel Alkalmas lófarok frizurákhoz is Megfelel a CE VG1 01.040 2014-12 európai szabályozásnak Színek: fekete (kristály) navy (kristály) étcsokoládé (kristály) Méretek (fejkörfogat cm-ben): S: 48 -52 cm M: 52 - 56 cm L: 57 - 61 cm Szállítási tételek: 1x BUSSE kobak CALAIS

62 012 Ft* 73 256 Ft*
db.
%
BUSSE kobakTOULOUSE navy (ezüst) S
Szín: navy (ezüst) | Méret: S
BUSSE kobak TOULOUSE A BUSSE TOULOUSE kobak modern dizájnjával nyűgöz le, és ideális tulajdonságokkal rendelkezik a védelem és a viselési kényelem tekintetében. A könnyű, férfiaknak és nőknek szánt lovagló sisak aerodinamikus profiljával és anatómiai illeszkedésével nyűgöz le. A kobak külső héja ellenálló és időjárásálló ABS anyagból készült, amely könnyű és különösen ütéselnyelő. A nyakrészen található állítókerék lehetővé teszi a méret és a fejforma fokozatmentes végső beállítását. A BUSSE kobak optimális rögzítését a 4 pontos pántok biztosítják, amelyek oldalt könnyen tisztítható műbőrrel borítottak. A légáteresztő, izzadságelvezető és gyorsan száradó belső párnázat a könnyű tisztítás érdekében eltávolítható, és 30°C-on mosógépben mosható. Áttekintés: Anatómiai illeszkedés aerodinamikus profillal Könnyűsúlyú Hatékony szellőzőrendszer rovarvédelemmel Tartós és időjárásálló ABS anyagból készült külső héj Légáteresztő, izzadságelvezető és gyorsan száradó belső párnázás 3D hálós béléssel, kivehető és külön mosógépben mosható 30°C-ig A méret és a fejforma fokozatmentes végső beállítása a nyakrészen található állítókerékkel Optimális rögzítés 4 pontos pántokkal, az oldalakon könnyen tisztítható műbőrrel borítva Hosszában állítható állpánt külön párnázással és praktikus dugaszolható rögzítővel Diszkrét fényvisszaverő csíkok Alkalmas lófarok frizurákhoz is Megfelel a CE VG1 01.040 2014-12 európai szabályozásnak Színek: fekete (fekete) navy (ezüst) barna (ezüst) Méretek (fejkörfogat cm-ben): S: 48 -52 cm M: 52 - 56 cm L: 57 - 61 cm Szállítási tételek: 1x BUSSE kobak TOULOUSE

49 997 Ft* 57 752 Ft*
%
BUSSE lovagló sisak COBARA navy M/L
Szín: navy | Méret: M/L
BUSSE COBARA kobak - tartós lovagló sisak csillogó betéttel A COBARA lovas kobak egyesíti a nemes, dinamikus kialakítást az optimális védelemmel és viselési kényelemmel. A BUSSE márkájú COBARA lovaglókobakjával minden alkalommal ragyogóan fog megjelenni. A lovas kobak a nyakrészen található állítókeréknek köszönhetően fokozatmentesen beállítható az Ön fejkörfogatához és alakjához, és megfelel a magas biztonsági előírásoknak. A lovagló sisak optimális illeszkedését a 4 pontos pántok és a külön párnázással ellátott, hosszában állítható állpánt biztosítja. A COBARA lovas kobak különlegessége a középső csillogó csík, amely fényűző jelleget kölcsönöz a BUSSE kobaknak. A lovaglókobak két különböző színben kapható, így ez a lovagló sisak divatos partner a díjugrató és a díjlovagló pályán. Áttekintés: Kiváló minőségű, szintetikus velúr bőrből készült borító Extravagánsan csillogó szegélyek Könnyű és kényelmes viselet Anatómiai illeszkedés aerodinamikus profillal Szellőztető és szellőzőrendszer Tartós és időjárásálló ABS anyagból készült külső héj A belső párnázat külön mosógépben mosható 30°C-ig Fokozatmentes végső beállítás a fej kerületéhez és alakjához a nyakrészen található állítókerékkel Optimális rögzítés 4 pontos pánttal, csúszkákkal a pánt ideális pozícionálásához és a fejformához való fokozatmentes beállításhoz. Az oldalsó pántok könnyen tisztítható műbőrrel borítottak Állszíj állítható hosszúságú, külön párnázással és praktikus dugaszolható rögzítővel Alkalmas lófarok frizurákhoz is Megfelel a CE VG1 01.040 2014-12 európai szabályozásnak Szín: fekete navy Méret: XXS/S: 51-55 cm S/M: 55-57 cm M/L: 57-59 cm L/XL: 59-61 cm Szállítási tételek: 1x BUSSE COBARA kobak

39 531 Ft* 42 248 Ft*