BUSSE övtáska RIO haditengerészet egy pillantásra:


Busse övzsák Rio - Kell -tartozék a sporthoz és a szabadidőhöz

A Busse Belt Bag Rio nélkülözhetetlen kiegészítő a sporthoz és a szabadidőhöz. Gyakorlati tárolási helyet kínál a legfontosabb tárgyai számára, a ruházatától függetlenül. Fő funkciójuk az, hogy a legfontosabb tárgyait kéznél és biztonságosan tartsa, miközben szabadon van a kezed.

A

Az övzsák számos speciális tulajdonságot és előnyt kínál. Méretük és alakjuk elegendő tárolóhelyet kínál alkalmazás nélkül. Fel van szerelve egy hossz-állítólagos tartószíjjával, amelyet PVC SNAP zárral ellátnak. Ez lehetővé teszi, hogy a táskát a csípőjén vagy a válla fölé vigye.

A Busse Belt Bag Rio egy kicsi belső rekeszével és különálló, cipzárral ellátott külső rekeszével, amely ideális a mobiltelefonhoz vagy a készpénzhez. Ezenkívül párnázott külső falak is vannak, amelyek további védelmet nyújtanak a tárgyak számára.

A táska robusztus és egyszerű gondozási poliészter anyagból készül, amely mind tartósságáról, mind egyszerű tisztításáról ismert.

Áttekintés:

  • Kell, hogy a sport és a freizeit számára a hozzáférés legyen
  • Méret és forma elegendő tárolóhelyet kínál a alkalmazás nélkül
  • Hosszig állítható támogató heveder PVC SNAP LOCK-val
  • Kicsi belső rekesz és különálló rekesz cipzárral
  • párnázott külső falak
  • stabil, könnyű, könnyű poliészter anyagból készül,

Műszaki adatok:

  • Anyag: stabil, könnyű gondozás poliészter anyag
  • Támogató heveder: Hosszúan beállítható PVC SNAP LOCK segítségével

A kézbesítés hatálya:

1x buszok övzsák rio

GYIK

Milyen különleges tulajdonságokat kínál a Belt Belt Bag Rio? rekesz és különálló, cipzárral, párnázott külső falakkal, és stabil, könnyű poliészter anyagból készül.

Kinek a Rio buszok övzsákja különösen megfelelő? A sport- és szabadidős tevékenységekben tárgyakra van szükség.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.