BUSSE csizmatáska RIO PRO szürke egy pillantásra:


Busse Boot Bag Rio Pro - Optimális védelem és kényelem a lovaglási csizmához

A buszindulási táska Rio Pro kifejezetten a lovaglócsizma praktikus szállításához és védett tárolásához készült. Ez a lovaglócsizmát biztonságosan és kényelmesen szállítja, miközben a por, a szennyeződés és a sérülés ellen védve.

A bokás táska speciális tulajdonságai és előnyei között szerepel egy kétirányú cipzár hátul, amely lehetővé teszi mindkét csizma egyszerű elhelyezését és eltávolítását, valamint két szellőztető szegecset, amelyek mindig bőrbarát belső éghajlatot biztosítanak. Ezenkívül a táskának két megerősített, független fogantyúja van, amelyek biztosítják, hogy szép hajlandóság legyen a markolat.

A buszok A Boot Bag Rio Pro nagy külső zsebével rendelkezik, amely helyet kínál spórák, kesztyűk, cipő lengyel vagy cipőefe számára, és egy kisebb táskát, amelyben kulcsait vagy pénzt tárolhat. Mindkettő tépőzáras rögzítőelemmel rendelkezik, hogy a tartalom biztonságos legyen. Ezenkívül a táska párnázott oldalfalakkal, vasbesorpadlóval és PVC állvány lábakkal van felszerelve, amelyek további védelmet és stabilitást kínálnak.

A táska stabil, könnyű poliészter anyagból készül, és méretei vannak (B/H): kb. 18,5 x 60 cm.

Áttekintés:

  • A lovaglási csizma praktikus szállítási és védett tárolása
  • Kétirányú cipzár a csizma könnyű elhelyezéséhez és eltávolításához
  • Két szellőztető szegecs egy bőrbarát belső éghajlathoz
  • Két megerősített, független fogantyú
  • Nagy és kicsi külső zseb tépőzáras rögzítővel
  • stabil, könnyű -ellátás poliészter anyag
  • Méret (B/H): kb. 18,5 x 60 cm

Műszaki adatok:

  • Anyag: stabil, könnyű gondozás poliészter anyag
  • Méretek (b/h): kb. 18,5 x 60 cm
  • Bezárás: Kétirányú cipzár, tépőzáras rögzítőelem
  • szellőzés: Két szellőztető szegecs

A kézbesítés hatálya:

1x buszok boot táska rio pro

GYIK

Milyen speciális tulajdonságokkal rendelkezik a buszok boot táska, a rio pro? Könnyű. Vegye ki a csizmát, két szellőztető szegecset a bőrbarát belső éghajlathoz, két megerősített, független fogantyú és egy nagy és kicsi külső zseb tépőzáras rögzítővel.

Kinek a buszok boot táska, a rio pro különösen alkalmas? A lovaglócsizmád.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.